חברת למיר לציוד מחשבים - הפסיקה את פעילותה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #21 

חבל מאוד שלמיר ניסגרוהיתה חנות עים תימחור הוגן ושירות טוב, הבעלים הרצל היה לפני 20 שנה מורה באורט הרצליה לאלקטרוניקה ומחשבים ואף זכיתי להיות בכיתה בו לימד... אחר כך פתח את החנות ומחר APPLE 2C ו COPAM ועד היום
עוד המחשבים החדישים ביותר.

לגבי שירות צריך להריץ בגוגל את שם החנות + המילה שירות ואז לקבל את כל התמונה..

דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #22 

lawpower כתב:מה מפליא אותך שהם חיים - כל ההדיוטים באים אליהם בגלל המחירים ומקבלים בתוך המחשב כל מיני חלקים שלא היית רוצה להכניס לבית בכלל
...
אכן כשרוכשים מהם מחשב מוכן, צריך להיזהר, ודבר ראשון כשמקבלים את המחשב זה
לפתוח אותו ולראות שקיבלנו את מה שהזמנו ושהכל מותקן פרופר.

Booboo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1929
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #23 

לגבי איפה לקנות - בתור אחד שהדריך קורסים לטכנאי PC - רק ב-Noa או ב-Pandas. כל השאר מבחינתי הם אוסף של חובבנים עד שיוכח אחרת.

לגבי Ivory, KSP וכו': לקנות רק דברים שמגיעים סגורים הרמטית בקרטון של היצרן. לא OEM.

ולגבי למיר - כבר במחשב הראשון שהרווחתי וקניתי מכספי שלי (386 DX) בחרתי לבסוף במעתק ולא בלמיר (למרות שהייתי רענני), מכיוון שכבר אז (1994) הם היו יקרים יותר ונתנו פחות.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4974
נתן תודות: 322 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #24 

Booboo כתב:לגבי Ivory, KSP וכו': לקנות רק דברים שמגיעים סגורים הרמטית בקרטון של היצרן. לא OEM.
...
מסכים ומחזק. גם לי זרקו זכרון על הדלפק שהיה "אחרון" וכשהתקנתי אותו במחשב, הזכרון כבר לא תיפקד, אפילו שהבאתי איתי שקית של הרדיסק.

מיותר להגיד, שלקח לי 4 יום של טלפונים, עד שענו לי, ואני כבר לא מדבר על חזרה להודעות.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

rami12
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #25 

Booboo כתב:לגבי איפה לקנות - בתור אחד שהדריך קורסים לטכנאי PC - רק ב-Noa או ב-Pandas. כל השאר מבחינתי הם אוסף של חובבנים עד שיוכח אחרת.

לגבי Ivory, KSP וכו': לקנות רק דברים שמגיעים סגורים הרמטית בקרטון של היצרן. לא OEM.

ולגבי למיר - כבר במחשב הראשון שהרווחתי וקניתי מכספי שלי (386 DX) בחרתי לבסוף במעתק ולא בלמיר (למרות שהייתי רענני), מכיוון שכבר אז (1994) הם היו יקרים יותר ונתנו פחות.
...
תסלח לי-אבל אתה טועה ובגדול!
למה מה עשית את אייבורי-גנבים?שקרנים?
כמעט אף אחד לא קונה היום דיסקים קשיחים(לדוגמה) בקופסאות.כולם מגיעים באריזת OEM עם פלומבה מקורית מהיצרן.
גם בנועה-זיגזג וכד(כל אלו שמשחקים אותה מקצועיים אעלק) מוכרים OEM.
פשוט אף אחד לא יכולים להתחרות עם אייבורי/KSP במחירים שלהם-ולכן כולם מלכלכים(מקנאה נטו)

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15948
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #26 

שמע...
למה אתה מזלזל בזיגזג ונעה?
כשאצל זיגזג או נעה היה לי בעיה, הם עשו הכל בשביל שאני יצא מרוצה.
באייבורי ו KSP קיבלתי שירות כל כך גרוע, וזה גרם לי להבין שהמחיר הזול לפעמים הוא לא תמיד המחיר הזול באמת.
ושווה להוסיף את ההפרש בשביל שבשירות אחרי קנייה אני לא ידפק!

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1488
שם מלא: firebird
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #27 

אני קונה באייבורי או בKSP רק מארזים ומאוורים.

כל השאר אני קונה בחנויות אחרות.
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......
:wink:

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”