חברת למיר לציוד מחשבים - הפסיקה את פעילותה
חבל מאוד שלמיר ניסגרוהיתה חנות עים תימחור הוגן ושירות טוב, הבעלים הרצל היה לפני 20 שנה מורה באורט הרצליה לאלקטרוניקה ומחשבים ואף זכיתי להיות בכיתה בו לימד... אחר כך פתח את החנות ומחר APPLE 2C ו COPAM ועד היום
עוד המחשבים החדישים ביותר.
לגבי שירות צריך להריץ בגוגל את שם החנות + המילה שירות ואז לקבל את כל התמונה..
דן
עוד המחשבים החדישים ביותר.
לגבי שירות צריך להריץ בגוגל את שם החנות + המילה שירות ואז לקבל את כל התמונה..
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
אכן כשרוכשים מהם מחשב מוכן, צריך להיזהר, ודבר ראשון כשמקבלים את המחשב זהlawpower כתב:מה מפליא אותך שהם חיים - כל ההדיוטים באים אליהם בגלל המחירים ומקבלים בתוך המחשב כל מיני חלקים שלא היית רוצה להכניס לבית בכלל...
לפתוח אותו ולראות שקיבלנו את מה שהזמנו ושהכל מותקן פרופר.
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
לגבי איפה לקנות - בתור אחד שהדריך קורסים לטכנאי PC - רק ב-Noa או ב-Pandas. כל השאר מבחינתי הם אוסף של חובבנים עד שיוכח אחרת.
לגבי Ivory, KSP וכו': לקנות רק דברים שמגיעים סגורים הרמטית בקרטון של היצרן. לא OEM.
ולגבי למיר - כבר במחשב הראשון שהרווחתי וקניתי מכספי שלי (386 DX) בחרתי לבסוף במעתק ולא בלמיר (למרות שהייתי רענני), מכיוון שכבר אז (1994) הם היו יקרים יותר ונתנו פחות.
לגבי Ivory, KSP וכו': לקנות רק דברים שמגיעים סגורים הרמטית בקרטון של היצרן. לא OEM.
ולגבי למיר - כבר במחשב הראשון שהרווחתי וקניתי מכספי שלי (386 DX) בחרתי לבסוף במעתק ולא בלמיר (למרות שהייתי רענני), מכיוון שכבר אז (1994) הם היו יקרים יותר ונתנו פחות.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
מסכים ומחזק. גם לי זרקו זכרון על הדלפק שהיה "אחרון" וכשהתקנתי אותו במחשב, הזכרון כבר לא תיפקד, אפילו שהבאתי איתי שקית של הרדיסק.Booboo כתב:לגבי Ivory, KSP וכו': לקנות רק דברים שמגיעים סגורים הרמטית בקרטון של היצרן. לא OEM....
מיותר להגיד, שלקח לי 4 יום של טלפונים, עד שענו לי, ואני כבר לא מדבר על חזרה להודעות.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
תסלח לי-אבל אתה טועה ובגדול!Booboo כתב:לגבי איפה לקנות - בתור אחד שהדריך קורסים לטכנאי PC - רק ב-Noa או ב-Pandas. כל השאר מבחינתי הם אוסף של חובבנים עד שיוכח אחרת.
ולגבי למיר - כבר במחשב הראשון שהרווחתי וקניתי מכספי שלי (386 DX) בחרתי לבסוף במעתק ולא בלמיר (למרות שהייתי רענני), מכיוון שכבר אז (1994) הם היו יקרים יותר ונתנו פחות....
למה מה עשית את אייבורי-גנבים?שקרנים?
כמעט אף אחד לא קונה היום דיסקים קשיחים(לדוגמה) בקופסאות.כולם מגיעים באריזת OEM עם פלומבה מקורית מהיצרן.
גם בנועה-זיגזג וכד(כל אלו שמשחקים אותה מקצועיים אעלק) מוכרים OEM.
פשוט אף אחד לא יכולים להתחרות עם אייבורי/KSP במחירים שלהם-ולכן כולם מלכלכים(מקנאה נטו)
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15948
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
שמע...
למה אתה מזלזל בזיגזג ונעה?
כשאצל זיגזג או נעה היה לי בעיה, הם עשו הכל בשביל שאני יצא מרוצה.
באייבורי ו KSP קיבלתי שירות כל כך גרוע, וזה גרם לי להבין שהמחיר הזול לפעמים הוא לא תמיד המחיר הזול באמת.
ושווה להוסיף את ההפרש בשביל שבשירות אחרי קנייה אני לא ידפק!
למה אתה מזלזל בזיגזג ונעה?
כשאצל זיגזג או נעה היה לי בעיה, הם עשו הכל בשביל שאני יצא מרוצה.
באייבורי ו KSP קיבלתי שירות כל כך גרוע, וזה גרם לי להבין שהמחיר הזול לפעמים הוא לא תמיד המחיר הזול באמת.
ושווה להוסיף את ההפרש בשביל שבשירות אחרי קנייה אני לא ידפק!