חיבור קבצי VOB
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אני לא יודע לגבי MKV, (מה הפורמט, MKV זו רק החבילה) אבל בקבצי VOB של DVD אני משנה את הסיומת ל MPEG או TS, ואז אפשר להשתמש בתוכנות חיבור כגון TSSpliter.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73360
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
גם אני מצטרף לשאלה. יש לי הרבה סרטי DVD שהעברתי מהמדיה הפיזית (שהקטנה שלי נוטה להשמיד בשיטתיות) לדיסק הקשיח ב PS3 (סיומת VOB). הבעייה שבמדית DVD זה 2 או 3 קבצים ואשמח אם זה יהיה בקובץ אחד רציף.
- Huber
- חבר במועדון HT

נכון ולא נכון. הוא יודע לנגן ברצף, אבל בהחלט שמים לב לזה (יש דילי שבהחלט אי אפשר לפספס במעבר בין קובץ לקובץ). בנוסף הם יושבים לי גם על המחשב ויותר קל לבחור קובץ אחד לנגן (פשוט דאבל קליק על הקובץ) מאשר לשים רשימות השמעה ל 2-3 קבצים. יהיה לי הרבה יותר נחמד ונוח ב 2 המיקרים אם פשוט יהיה קובץ אחד וזהו.
- Huber
- חבר במועדון HT

מי? ה PS3? אתה בטוח?!
אני לא יודע מה איתכם חברה, אבל אצלי עובד כמו שצריך.
גם אצלי הסרטים נמצאים במחשב בתיקיות ממויינות(ACTION/DRAMA וכו..)ואני מזרים ל-PS3 (עם כבל) והמעבר בין קובץ לקובץ הוא אוטומטי(ההשהיה בין קובץ לקובץ לא מפריע לי). העיניין הזה בולט במיוחד בתיקיית הווידאו קליפס שלי שמכילה עשרות קבצים והמעבר ביניהם הוא אוטומטי.
בעבר ה-PS3 לא היה עובר אוטומטי בין קובץ לקובץ (וזה היה ממש "בעסה")אך נדמה לי שלפני שני עדכונים סוני הוסיפה את הפיטשר הזה(וזה ממש סבבה).
דרך אגב, בסיפרית ה-DVD שלי אני צופה בסרטים ואני לא מרגיש בכלל את המעברים בין קובץ לקובץ(עבור כל סרט בנפרד)
אני ממליץ למי שלא עובד לו, שיבדוק אם יש עידכונים ל-PS3 שלו.
נ.ב: אני לא יודע אם זה קשור אבל לי יש PS3 אמריקאי.
בהצלחה
גם אצלי הסרטים נמצאים במחשב בתיקיות ממויינות(ACTION/DRAMA וכו..)ואני מזרים ל-PS3 (עם כבל) והמעבר בין קובץ לקובץ הוא אוטומטי(ההשהיה בין קובץ לקובץ לא מפריע לי). העיניין הזה בולט במיוחד בתיקיית הווידאו קליפס שלי שמכילה עשרות קבצים והמעבר ביניהם הוא אוטומטי.
בעבר ה-PS3 לא היה עובר אוטומטי בין קובץ לקובץ (וזה היה ממש "בעסה")אך נדמה לי שלפני שני עדכונים סוני הוסיפה את הפיטשר הזה(וזה ממש סבבה).
דרך אגב, בסיפרית ה-DVD שלי אני צופה בסרטים ואני לא מרגיש בכלל את המעברים בין קובץ לקובץ(עבור כל סרט בנפרד)
אני ממליץ למי שלא עובד לו, שיבדוק אם יש עידכונים ל-PS3 שלו.
נ.ב: אני לא יודע אם זה קשור אבל לי יש PS3 אמריקאי.
בהצלחה
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה נמצא איפשהו בהגדרות המערכת, העניין הזה של מעבר אוטומטי בין סרטים.
- Huber
- חבר במועדון HT

בלי שום קשר למעבר אוטומטי בין סרטים - בהחלט מרגישים "שיהוק" קל בין קובץ לקובץ - המעבר בהחלט לא חלק, וכמו שאמרתי אני מעדיף בכל מקרה קובץ אחד רציף (גם בשביל המחשב - הרבה יותר נוח), אז חזרנו לשאלה המקורית, יש תוכנה חינמית שיכולה לאחד קיבצי VOB?