תכני HD
שמתי לב כי ניגון של פורמטים שונים של תכני HD צורך כמות משאבי מערכת שונה.
במקרה שלי ,בניגון סרטים ברזולוציה של 1920X1080 על מחשב AMD 2400 עם כ. מסך Radeon 9600 pro צריכת המשאבים היא :
30% cpu לקבצי ts (עם power dvd) לעומת
85% cpu לקבצי WMV-HD (עם המדיה פלייר).
לכן חשובה לי התשובה לשאלה כיצד מופיעים כיום מרבית תכני ה HD - כקבצי TS או WMV-HD ? וחשוב יותר , מה הולך להיות הפורמט העתידי העיקרי ?
במקרה שלי ,בניגון סרטים ברזולוציה של 1920X1080 על מחשב AMD 2400 עם כ. מסך Radeon 9600 pro צריכת המשאבים היא :
30% cpu לקבצי ts (עם power dvd) לעומת
85% cpu לקבצי WMV-HD (עם המדיה פלייר).
לכן חשובה לי התשובה לשאלה כיצד מופיעים כיום מרבית תכני ה HD - כקבצי TS או WMV-HD ? וחשוב יותר , מה הולך להיות הפורמט העתידי העיקרי ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
חברה, הגזמתם, אני לא מגלה עתידות...
בעתיד יתכן ו- DIVX HD VOD או WMV HD DRM יכנסו, אפילו QT VOD...
בעתיד יתכן ו- DIVX HD VOD או WMV HD DRM יכנסו, אפילו QT VOD...
תודה על התשובות , מכיוון שחדשים לי חלק מהפורמטים העתידיים שציינת עופר , האם קיימות הנחות מושכלות או אפילו מבחני ביצועים המציגים עד כמה תובעני כל פורמט (לפחות ביחס לשניים הנזכרים בהודעתי הקודמת) ?
וסתם מתוך סקרנות , מה גורם להבדלים כה משמעותיים כמו למשל בין ה WMV-HD ל TS מבחינת צריכת המשאבים ?
האם זה בשל קידוד יותר מתוחכם ו/או אולי מכיוון שלא כל הפורמטים ניתנים להאצה בכרטיסי מסך ישנים יחסית (כשלי) ולכן כל העומס נופל על המעבד ?
וסתם מתוך סקרנות , מה גורם להבדלים כה משמעותיים כמו למשל בין ה WMV-HD ל TS מבחינת צריכת המשאבים ?
האם זה בשל קידוד יותר מתוחכם ו/או אולי מכיוון שלא כל הפורמטים ניתנים להאצה בכרטיסי מסך ישנים יחסית (כשלי) ולכן כל העומס נופל על המעבד ?
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
בגלל BUG, סרטי ה WMV-HD לא משתמשים בכרטיס המסך ל ACCELERATION.
צריך להתקין את ה PATCH מ MICROSOFT
http://support.microsoft.com/default.as ... -us;888656
[left]SUMMARY
This update enables Microsoft DirectX Video Acceleration (DXVA) of Microsoft Windows Media Video (WMV) content in Microsoft Windows Media Player 10 for video cards when the drivers of those video cards are designed to take advantage of this feature.[/left]
צריך להתקין את ה PATCH מ MICROSOFT
http://support.microsoft.com/default.as ... -us;888656
[left]SUMMARY
This update enables Microsoft DirectX Video Acceleration (DXVA) of Microsoft Windows Media Video (WMV) content in Microsoft Windows Media Player 10 for video cards when the drivers of those video cards are designed to take advantage of this feature.[/left]