חדר קטן=פתרון גדול?
שלום,
ארצה לשתף אתכם בדילמה שלי....
אני לקראת רכישה סופית במסע שנמשך מהקיץ בערך לבניית סט אפ חמדמד ואיכותי.
הרמקולים שנבחרו להיות המועמדים הסופיים...triangle comet ex .
המקור - שינדאק muse 2.
הדילמה היא כעת בהגברה - ישנם שני מועמדים סופיים והבעיה היא בחריגה מהתקציב...בפינה האחת עומד השינדאק a06 .בפינה השנייה עומד השינדאק xa6800r.
הxa בעל צליל שמן יותר ויותר דגש על הבאס....לעומת ה a06 צליל ממוקד יותק רזה יותר מה xa וכמובן חצי מחיר מה xa (הבדל של 2000 שח לערך)
שאלתי היא כזאת...מכיוון שהחדר העתידי יהיה יחסית קטן, סביבות 10 מ"ר), האם ה a06 יוכל להתעלות על עצמו ולספק בסים טובים או שבאמת אין מנוס ועליי לחרוג בטירוף ולקחת את ה xa שיש לו יותר בסים וצליל שמן יותר...
לסיכום - האם ה a06 יצליח להוציא צליל שמן כמו ה xa בחדר קטן?
אגב -ההדגמה נעשתה בחדר יחסית גדול ..בערך 4 *5......
אשמח לעזרתכם,
תודה רבה
ארצה לשתף אתכם בדילמה שלי....
אני לקראת רכישה סופית במסע שנמשך מהקיץ בערך לבניית סט אפ חמדמד ואיכותי.
הרמקולים שנבחרו להיות המועמדים הסופיים...triangle comet ex .
המקור - שינדאק muse 2.
הדילמה היא כעת בהגברה - ישנם שני מועמדים סופיים והבעיה היא בחריגה מהתקציב...בפינה האחת עומד השינדאק a06 .בפינה השנייה עומד השינדאק xa6800r.
הxa בעל צליל שמן יותר ויותר דגש על הבאס....לעומת ה a06 צליל ממוקד יותק רזה יותר מה xa וכמובן חצי מחיר מה xa (הבדל של 2000 שח לערך)
שאלתי היא כזאת...מכיוון שהחדר העתידי יהיה יחסית קטן, סביבות 10 מ"ר), האם ה a06 יוכל להתעלות על עצמו ולספק בסים טובים או שבאמת אין מנוס ועליי לחרוג בטירוף ולקחת את ה xa שיש לו יותר בסים וצליל שמן יותר...
לסיכום - האם ה a06 יצליח להוציא צליל שמן כמו ה xa בחדר קטן?
אגב -ההדגמה נעשתה בחדר יחסית גדול ..בערך 4 *5......
אשמח לעזרתכם,
תודה רבה
קודם כל אלו לא כל הדגמים שיש , לך שמע לך אולי כמה מגברים של חברות אחרות שיתנו לך סאונד טוב ובלי לחרוג מהתקציב, אני אישית משתמש ב ROTEL RA-06 עם הרמקול הזה ולדעתי הוא מוציא ממנו את המקסימום.
אם יש לך ספקות לגבי אחד המגברים אל תבחר בו, כי השידרוג יגיע מוקדם ממה שתצפה.
אם יש לך ספקות לגבי אחד המגברים אל תבחר בו, כי השידרוג יגיע מוקדם ממה שתצפה.
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??
בחדר קטן אתה תקבל תגבור מסויים בתדרים הנמוכים, אבל זה לא אומר שזה יישמע מאוזן/לטעמך.
נוסף על כך, בחדר כזה מאד מומלץ להשקיע גם באקוסטיקה ולא רק על הציוד.
נוסף על כך, בחדר כזה מאד מומלץ להשקיע גם באקוסטיקה ולא רק על הציוד.
- shmilo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- שם מלא: מיכאל
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
נידלקת על משהוא
ולפי הדגמים הכל אצל אותו סוחר , וגם אם לא . ההיתלבטות שלך היא לגיטימית וכספנו לא נשלח אלינו בין הצלילים . אז רראוי היה שהספק בעצמו יציע לך לקחת את מה שכבר החלטת ,ולתת לך לנסות לפחות את אחד המגברים יחד עם הכל אצלך בחדר, אפילו למספר ימים.