חיבור קומפקט דיסק TEAK לרסיבר - אנלוגי או קואקסיאלי?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
camir1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

ברשותי CD ישן (אך ככל הנראה טוב ) של Teak P3100 , עד עתה היה מחובר לרסיבר ישן של Hafler בחיבור אנלוגי .
לאחרונה לקראת מעבר לקב"ב התחדשתי ב 663 של Yamaha .
ע"פ הנחיות היצרן של המגבר החיבור המומלץ במקרה זה הינו חיבור קואקסיאלי , ל CD יש יציאה כזו.
האם ארגיש בשיפור אם אחבר בצורה זו ?
האם יש פורמטים מסויימים שלא עוברים בחיבור אנלוגי רגיל ? האם אני מאבד מידע כאני משתמש בחיבור הישן?
שאלה נוספת - כשאני שם CD ב DVD שברשותי של Pioneer למרות שהוא חדש יותר ואמור לקורא את הפורמטים החדשים , עדיין מבחינת מוזיקה אני שומע טוב יותר עם הקומפקט המיושן של Teak . האם מישהו יכול לתת לי הסבר לכך.
תודה אמיר

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #2 

שלום.
אז ככה, ברוב המקרים, נגן CD ישמע טוב יותר מנגן DVD המנגן CD ללא קשר מתי הוא נקנה, משום שנגן CD תוכנן לשמיעת מוסיקה ומעבדי הקול בו הן באיכות גבוה יותר ברוב המקרים מאשר נגני DVD.

לגבי החיבורים, אין חוקים, יכול להיות שבחלק מהמקרים זה ישמע יותר טוב אנלוגי ובחלק מהמקרים בקואקסיאלי, תלוי איפה המעבד מדיגיטלי לאנלוגי יותר איכותי - בנגן עצמו או במגבר.
במקרה שלך, אני מניח שבחיבור אנלוגי תקבל תוצאות טובות יותר בנגינת ה CD. את החיבור הקוקסיאלי תשמור לנגן ה DVD.
חוץ מזה, בחיבור הישן, שמאוד אקטואלי היום, אתה לא מאבד כל מידע.

camir1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

תודה roy (Y)
Don't "ass u me" because when you do, you make an ass out of you and me

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”