pv80 50 סוף סוף מגיע המלצות לכיול חיבור נכון ומה שבינהם
שלום לכולם אחרי הרבה זמן המתנה לטלוויזה היא סוף סוף מגיעה ואני רוצה להתכונן ולדעת כל מה שאני צריך לדעת לגביה לכן למי יש וכבר עבר את התהליך אשמח עם יוכל לעזור בנושאים הבאים:
1) חיבורים - מה ממולץ (באיזה יציאה יש nr? מה הרזולציה שבה יש לבחור?)
2) כיול נכון
3)כמו כן ראיתי שיש דגם דומה רק שנקרא Px מה ההבדל בינהם?
חוץ מזה אשמח לכל הערה תגובה המלצה וכדומה שיכולו לעזור לי
מבחינת השימוש יש ממיר יס מקס היותר חדש שכרגע מחובר בsvidao ואני מניח שישאר ככה עקב חוסר בסקראט
htpc שכרגע מחובר באופטי למערכת וdvi לטלוויזה הישנה כנראה שיוחלף לחיבור hdmi כשהיא תגיע
xbox 360
תודה לכול העוזרים שוב אשמח לשמוע כל תגובה והערה לחוויה מטיבית
עריכה:
מצאתי מאמר על דגם px80 שבו יש המלצה לכיון מה ההבדל בין הדגמים?
http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX80/Settings/
1) חיבורים - מה ממולץ (באיזה יציאה יש nr? מה הרזולציה שבה יש לבחור?)
2) כיול נכון
3)כמו כן ראיתי שיש דגם דומה רק שנקרא Px מה ההבדל בינהם?
חוץ מזה אשמח לכל הערה תגובה המלצה וכדומה שיכולו לעזור לי
מבחינת השימוש יש ממיר יס מקס היותר חדש שכרגע מחובר בsvidao ואני מניח שישאר ככה עקב חוסר בסקראט
htpc שכרגע מחובר באופטי למערכת וdvi לטלוויזה הישנה כנראה שיוחלף לחיבור hdmi כשהיא תגיע
xbox 360
תודה לכול העוזרים שוב אשמח לשמוע כל תגובה והערה לחוויה מטיבית
עריכה:
מצאתי מאמר על דגם px80 שבו יש המלצה לכיון מה ההבדל בין הדגמים?
http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX80/Settings/
תגיד הזמנת מארמגדון?tomer861 כתב:הטלוויזה הגיעה אשמח לשמוע הצעות לכיול נכון של הטלוויזה
כמו כן יש לי מרווחים שחורים קטנים בצדדים שהמחשב מחובר איך אני מעלים אותם ועושעה שהטלוויזה תהיה על כל המסך?...
אני עדיין ממתין לPV8
טוב אז בשעה טובה מחר אמורים להגיע אלי להתקין את הPV8.
כבר הכנתי דיסק לבדיקת פיקסלים תקולים ועכשיו אודה למי שיתן טיפים לכיול המסך.
עדיף הגדרות מדוייקות של התפריטים השונים.
האם צריך לבצע הרצה?אם כן,מה עלי לעשות?
תודה
כבר הכנתי דיסק לבדיקת פיקסלים תקולים ועכשיו אודה למי שיתן טיפים לכיול המסך.
עדיף הגדרות מדוייקות של התפריטים השונים.
האם צריך לבצע הרצה?אם כן,מה עלי לעשות?
תודה
בחיבור למחשב תמיד נשאר לי בצדדים וגם מלמעלה למטה מסגרת שחורה של איזה 2 ס"מ
איך אני מסדר את זה שיתפוס את כל המסך?
נסיתי עם power strip והוא הוסיף לי לרשימה 1366X768 אבל זה נשאר אותו דבר
בטלוויזה עצמה רשום שהיא מקבלת 1080p בכלל
מישהו יכול לעזור?
איך אני מסדר את זה שיתפוס את כל המסך?
נסיתי עם power strip והוא הוסיף לי לרשימה 1366X768 אבל זה נשאר אותו דבר
בטלוויזה עצמה רשום שהיא מקבלת 1080p בכלל
מישהו יכול לעזור?
I used http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=948496 to help calibrate the brightness and contrast. Make sure to read the manual so you know what to look for. Also, it is recommended to keep contrast below 50 for the first 100-200 hours of use.
You are supposed to use blue filters to calibrate the Color, but since I couldn't find where to buy, I just paused a movie scene, moved the Color all the way up until the person looked sunburned, and moved it down until they looked normal again.
It is recommended in most forums to use the Warm setting, but I prefer Standard since it is a little cripser, but not too blue like Cool.
תתחדש. אחלה מסך!
You are supposed to use blue filters to calibrate the Color, but since I couldn't find where to buy, I just paused a movie scene, moved the Color all the way up until the person looked sunburned, and moved it down until they looked normal again.
It is recommended in most forums to use the Warm setting, but I prefer Standard since it is a little cripser, but not too blue like Cool.
תתחדש. אחלה מסך!