yes - נגמר המבצע, המחירים עולים. מה עושים?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
adsagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

אתמול התקשרו אלי מ- Yes להגיד שהמבצע הנוכחי מסתיים עוד מעט. עד היום שילמתי 225 ש"ח תמורת בסיס+ סרטים + 3 חבילות. בנוסף עוד 15 ש"ח דמי שימוש של המקס. סה"כ 240 ש"ח. עכשיו רוצים שאני אשלם על אותה חבילה 245 ש"ח + 15 מקס = 260 ש"ח.

עכשיו, בפועל כל מה שאני צריך זה את הבסיס+סרטים+בידור, אבל אין להם חבילה קטנה יותר ממה שיש לי כרגע, ולהזמין אותן בנפרד זה כבר לא משתלם כלכלית. כבר בזמנו חשבתי ש- 240 ש"ח זה קצת הרבה, כך שאני ממש לא מעוניין לשלם 260 ש"ח.

האם יש סיכוי לחבילה יותר זולה? לדעתי אני אבדוק מה המצב בהוט, ומקסימום אגיד ליס שאני רוצה לעזוב אותם, בתקווה לקבלת מחיר טוב יותר. ואם אין, אז אין. נראה מה שווה הוט, או שאולי נוותר בכלל...

rami12
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

המתכון להצלחה:
YES----->קשרי/שימור לקוחות----->איומי עזיבה------>הגעה לנחלה
(או שלא)...

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #3 

אם תצעק מספיק חזק לדעתי יש מבצע עם התחייבות ל 3 או 5 שנים של 205 שח לרוב החבילות

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #4 

rami12 כתב:המתכון להצלחה:
YES----->קשרי/שימור לקוחות----->איומי עזיבה------>הגעה לנחלה
(או שלא)...
...
(Y)
לצערי זו הדרך
מגעיל אבל יעיל

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #5 

זה כבר לא מה שהיה פעם. פעם היה "טכנאי מנתק" (כלומר זה שמגיע לאסוף את הציוד). בפועל זה לא היה בדיוק טכנאי אלא יותר איש שהיתה בסמכותו להציע הצעות מאד מפתות (הרבה יותר ממה שקשרי לקוחות יכלו להציע). כך למשל לי היו במשך שנה כל החבילות חוץ מערוצי הפרימיום + ערוץ בייבי לזאטוטה ב-201 ש"ח לחודש (שני ממירים 3100S).
עכשיו זה נגמר לי ו-YES לא הסכימו לחדש באותם תנאים...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

adsagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

העניין שלא מעניינים אותי הרבה חבילות. נראה לי שאני אבדוק מה המצב בהוט. לפחות לפי האתר שלהם נראה שהם משמעותית יותר זולים. אח"כ נעבור לשלב האיומים.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #7 

אני סגרתי עכשיו על 239+13.9=252.9 למסלול שכולל את כל הערוצים למעט פרמיום +מקס
מחיר לא מדהים, אבל סביר. המחיר הוא מקשרי לקוחות.

אני יודע שאתה מעונין בפחות ערוצים אבל תוכל לגזור מזה מחיר יחסי.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #8 

תקנה צלחת ושכולם יקפצו.

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #9 

כתבתי את זה כבר כמה פעמים את זה פה אבל אני בטוח שחברת יס ( אולי גם הוט אבל אין לי היכרות אישית ) לא קוראת טוב את המפה .
בזמן מיתון לחייב אנשים לשלם סכומים אסטאונומיים לחודש עבור תמורה אפסית זו פשוט שטות שיווקית שבסופו של דבר יביא את רוב הלקוחות לעזוב את החברה , במיוחד את אלה שיודעים שכסף לא גודל על עצים .
אני היתי במצב שלך והגעתי למסקנה שהגיע הזמן לפסק זמן . לקחתי פסק זמן של 4 חודשים והקפאתי את המנוי בעלות של 15 שח לממיר ואני מקבל בדיוק את כל מה שאני צריך : ערוצי 10 , 22, 23, 24, 11, 10 , 99 ו-9 ( את שניים האחרונים לא צריך אבל הם נמצאים שם ) .
לאחר 4 חודשים אם עלות חבילה שכוללת את אותם הערוצים תהיה באזור 10-20 שח , אהיה מוכן להמשיך עם יס ואם לא דרכינו יפרדו אחרי 10 שנים של חברות ובמיוחד אכזבות מאיכות השידורים ורמת השירות אבל במיוחד מהתמחור הלא פרופורציוני לתמורה .
בכל מקרה ,ב-4 החודשים הקרובים אוכל לחשוב בשקט , בלי לחץ , ולהיערך בצורה המתאימה ביותר לטכנולוגיות העתידיות כשברור שבעוד 4 חודשים יגיעו אלטרנטיבות שידורים אחרים כמו אלה שפורסמו בסוף שבוע שעבר .

adsagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

djeuro, נשמע מעניין. איך זה עובד? הם חייבים להקפיא את המנוי ולספק את הערוצים האלו? זה לזמן מוגבל בלבד? האמת שבעבר חשבתי לבטל את המנוי ביס, ולהסתפק במנוי ל- newsgroup, אבל היו שתי בעיות - חוסר גישה לערוצים 22 ו- 10, ותחליף לערוצי הילדים השונים (בובספוג הוא כרגע נטול תחליף).

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

תהליך הקפאת מנוי יס וחסכון של מעל 1000 שח

שליחה #11 

adsagi ,
מבחינה מעשית התהליך מאוד פשוט . מתקשרים ל-1-800-20-8000 לחברת יס לשירות הלקוחות ומבקשים להקפיא את החשבון באותו היום לתקופה שעד 4 חודשים ( זמן ההקפאה תלוי רק ברצונך ) .
ישלח אליך בפקס טופס שבו תצטרך למלא את השם , תקופת ההקפאה , לחתום ולשלוח בחזרה בפקס ליס ( כדאי לודא טלפונית הגעתו ליד ) .

תנאי ההקפאה הם :
1.הקפאה עד 4 חודשים .
2.בזמן ההקפאה תוכל לצפות רק בערוצים 10-22-33-24-99-23-99-09 ( בשבילי זה יותר ממספיק )
3.עלות ההקפאה - 15 שח עבור כל ממיר בביתך . אם אתה לא תשתמש בכל הממירים בתקופת ההקפאה תוכל להחזיר את הממירים שלא בשימוש וכל חסוך 15 שח לחודש .

בצורה כזו אני אישית חוסך 280X4 = 1120 שח וטוב לי עם זה כי משלם עבור רק התמורה שלה אני מצפה ורוצה .

מה שרוב מנויי יס לא יודעים כנראה זה שאין שום טריק בדבר הזה . כל מנוי יס רשאי להקפיא את המנוי עד 4 חודשים בשנה מבלי להביא שום אישור או סיבה . יס לפי החוזה , חייבים לכבד את זה !
בצורה כזו כל מנוי יס יכול לחסוך מעל 1000 שח בכל שנה .
השנה אני נחוש שבמידה ואחרי סיום תקופת ההקפאה , המחיר שאדרש לשלם על החבילה הבסיסית יהיה מעל 20 שח לחודש , אבחר להתנתק סופית מהחברה ולבחור אחת האפשרויות העומדות לרשותינו כצרכנים חופשיים , בררנים וחכמים .

בהצלחה !

adsagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

דיברתי עם קשרי לקוחות. אני נשאר באותו מחיר לשנתיים, עם עוד חבילה נוספת (שאני לא צריך).

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”