בנית HTPC
בשעה טובה הגיעה הטלוויזיה החדשה.
הפרוייקט הבא שלי זה הרכבת media center.
כנראה שאלך על מפרט מספר שתיים, אבל אני לא מרוצה מהמראה החיצוני של המארז המוצע.
ממחקר ראשוני שבצעתי ראיתי שיש הרבה מאוד חברות ודגמים למארזים.
מספר שאלות:
1) אני מעדיף מכשיר קטן ככל האפשר. האם נכון לעבור ל mATX ?
2) האם יש חברות/דגמים טובים יותר מאחרים? האם יש הבדלים בעוצמת הרעש?
3) מה ההספק המינימלי הדרוש לי על מנת שהמחשב יעבוד כנדרש?
תודה מראש.
הפרוייקט הבא שלי זה הרכבת media center.
כנראה שאלך על מפרט מספר שתיים, אבל אני לא מרוצה מהמראה החיצוני של המארז המוצע.
ממחקר ראשוני שבצעתי ראיתי שיש הרבה מאוד חברות ודגמים למארזים.
מספר שאלות:
1) אני מעדיף מכשיר קטן ככל האפשר. האם נכון לעבור ל mATX ?
2) האם יש חברות/דגמים טובים יותר מאחרים? האם יש הבדלים בעוצמת הרעש?
3) מה ההספק המינימלי הדרוש לי על מנת שהמחשב יעבוד כנדרש?
תודה מראש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
1) לוחות האם במפרטים 1-3 הם מיקרו-ATX. בדוק את המארזים של GMC המיובאים ע"י Xionite, אולי הם יהיו יותר לטעמך.
2) ללא ספק, Antec היא הפירמה האיכותית ביותר שניתן להשיג כיום בארץ. אחריה אפשר למקם את SilverStone, שהיא גם טובה.
3) באזור ה-250-300 וואט אמור להספיק. ניתן כיום גם בפחות.
2) ללא ספק, Antec היא הפירמה האיכותית ביותר שניתן להשיג כיום בארץ. אחריה אפשר למקם את SilverStone, שהיא גם טובה.
3) באזור ה-250-300 וואט אמור להספיק. ניתן כיום גם בפחות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Ariel-Xionite
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 195
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
כמובן שאני כעוסק בתחום מנוע מלהביע דעה, אולם ממשתמש שמוגדר כגורו HTPC הייתי מצפה לא לשחרר הצהרות כמו:
"ללא ספק, Antec היא הפירמה האיכותית ביותר שניתן להשיג כיום בארץ. אחריה אפשר למקם את SilverStone, שהיא גם טובה."
במה ANTEC היא האיכותית ביותר? האם העובדה שישנו מארז אחד שהפך מסיבות מסויימות לחביב הפורום הזה הופך את הפירמה להיות האיכותית ביותר שניתן להשיג כיום בארץ? האם חברות כדוגמת ORIGEN-AE שיש להן ליין מוצרים מצויין ואיכותי לא ראויות לאיזכור? האם הן לא "איכותיות" מספק לטעמך? ואפשר להמשיך...
PIXIES, המשפט הזה היה לא במקום ידידי. אין סיבה לשחרר הכללות כאלה לאויר. הפורום הזה אמור להיות מקצועי ומגורו כמוך אפשר לצפות להסברים ברמה יותר מפורטת ולא הכללות בעלות אופי ילדותי של "לי יש יותר גדול" או "אבא שלי יותר חזק"...
"ללא ספק, Antec היא הפירמה האיכותית ביותר שניתן להשיג כיום בארץ. אחריה אפשר למקם את SilverStone, שהיא גם טובה."
במה ANTEC היא האיכותית ביותר? האם העובדה שישנו מארז אחד שהפך מסיבות מסויימות לחביב הפורום הזה הופך את הפירמה להיות האיכותית ביותר שניתן להשיג כיום בארץ? האם חברות כדוגמת ORIGEN-AE שיש להן ליין מוצרים מצויין ואיכותי לא ראויות לאיזכור? האם הן לא "איכותיות" מספק לטעמך? ואפשר להמשיך...
PIXIES, המשפט הזה היה לא במקום ידידי. אין סיבה לשחרר הכללות כאלה לאויר. הפורום הזה אמור להיות מקצועי ומגורו כמוך אפשר לצפות להסברים ברמה יותר מפורטת ולא הכללות בעלות אופי ילדותי של "לי יש יותר גדול" או "אבא שלי יותר חזק"...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אריאל, עם כל הכבוד, אני לא חייב לך שום דבר, ומותר לי להביע את דעתי. מצטער אם ההודעות שלי לא תואמות את האינטרסים הכלכליים שלך.
לי אין שום אינטרסים כלכליים, ואנחנו נמצאים במדינה חופשית.
אפילו המלצתי לו לפנות אליך... אז אני ממש לא מבין מה הבעייה שלך.
לי אין שום אינטרסים כלכליים, ואנחנו נמצאים במדינה חופשית.
אפילו המלצתי לו לפנות אליך... אז אני ממש לא מבין מה הבעייה שלך.
ידידי, אין ספק שיחס תמורה לכסף ANTEC הם הטובים ביותר. נכון יש מארזים הרבה יותר טובים אבל כמובן עולים $$$$ עם תועלת אפסית (גימור יותר סקסי , מסך מבריק יותר , FANS יותר שקטים - שתהרגו אותי לא מבין למה צריך בכלל מאוורר בשביל HTPC - הרי לספק יש אחד כזה וגם למעבד).Ariel-Xionite כתב:כמובן שאני כעוסק בתחום מנוע מלהביע דעה, אולם ממשתמש שמוגדר כגורו HTPC הייתי מצפה לא לשחרר הצהרות כמו:
PIXIES, המשפט הזה היה לא במקום ידידי. אין סיבה לשחרר הכללות כאלה לאויר. הפורום הזה אמור להיות מקצועי ומגורו כמוך אפשר לצפות להסברים ברמה יותר מפורטת ולא הכללות בעלות אופי ילדותי של "לי יש יותר גדול" או "אבא שלי יותר חזק"......
קיצר - PIXIES אמר את דעתו וכמומחה הוא המליץ על התמורה הטובה ביותר לכסף.
יום טוב
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
Ariel-Xionite,
pixies הוא משתמש פרטי - זכותו המלאה להביע דעה על מוצרים.
pixies הוא משתמש פרטי - זכותו המלאה להביע דעה על מוצרים.
החלטתי ללכת על מפרט מספר 2, עם מספר שינויים קלים:
גוף קירור Arctic-Cooling Freezer 64LP
מארז SilverStone Grandia SST-GD02B
מה אתם אומרים? עברתי על מספר רב של מארזים ונראה לי שהוא הכי מתאים לצרכים שלי:
- עומק 36CM על מנת שיכנס לתוך המזנון
- שקט יחסית על פי אינספור הביקורות שקראתי
- צבע שחור על פי דרישתה של אישתי
אף על פי שיש מספר ביקורות טובות על המארז, אשמח לשמוע אם למשהו יש ניסיון מעשי איתו.
תודה.
גוף קירור Arctic-Cooling Freezer 64LP
מארז SilverStone Grandia SST-GD02B
מה אתם אומרים? עברתי על מספר רב של מארזים ונראה לי שהוא הכי מתאים לצרכים שלי:
- עומק 36CM על מנת שיכנס לתוך המזנון
- שקט יחסית על פי אינספור הביקורות שקראתי
- צבע שחור על פי דרישתה של אישתי
אף על פי שיש מספר ביקורות טובות על המארז, אשמח לשמוע אם למשהו יש ניסיון מעשי איתו.
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נראה כמו מארז חמוד מאוד. לא ידוע לי על מישהו פה בפורום שקנה אותו, אבל נשמח לשמוע ממך רשמים...
שים לב שצריך לקנות לו גם ספק כוח מתאים. בחנות שתקנה בה יעזרו לך עם זה.
שים לב שצריך לקנות לו גם ספק כוח מתאים. בחנות שתקנה בה יעזרו לך עם זה.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
לגבי Silverstone Grandia GD02 - אני לא זוכר מה הגובה של ה-Freezer 64LP, אבל כשהתקנתי כונן BD של פיוניר בתוך המארז הזה (הוא באורך סטנדרטי עד כמה שאני זוכר, בניגוד לכונן הקומבו של LG שארוך מן המקובל כיום) הוא בקושי נתן לגוף הקירור המקורי של AMD מקום לנשום (חסם בערך חצי מרוחב המאוורר, והמתקן שמחזיק אותו גם הוא קצת מפריע).
לכן בלי קשר להמלצה הכללית על מעבדים עם טמפ' עבודה נמוכות ככל האפשר, כאן בפרט יש להקפיד על כך.
לכן בלי קשר להמלצה הכללית על מעבדים עם טמפ' עבודה נמוכות ככל האפשר, כאן בפרט יש להקפיד על כך.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.