מבקש עזרה - כיצד לתלות פלזמה PV8?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
GGuyZ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי לכם.

רכשתי לפני כשבועיים טלויזית פלזמה PV8 יחד עם מתלה. התקנתי את הטלויזיה על המעמד וכעת, בגלל שהכנתי תאורה אחורית(ומחר חברים באים :wink: ), אני מעוניין לתלות בדחיפות את הטלויזיה.

פתחתי את המתלה(רכשתיו ביחד עם הטלויזיה בארמגדון וממה שראיתי בחנות זה המתלה הסטנדרטי), אך אין בתוכו הוראות התקנה ולא ברור לי מה נכנס לטלויזיה ומה מתלבש על הקיר וכיצד להרכיב.

האם מישהו מכיר הוראות מקוונות\יכול להסביר? אודה מאוד אם מישהו מהאנשים כאן שרכשו את הטלויזיה הנ"ל יוכלו (במידה ואין הוראות מקוונות) לסרוק את ההוראות שבידם.

תודה,
גיא.

GGuyZ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

אוקיי. הצלחתי להבין כיצד לחבר, רק איני מצליח לראות היכן יש חורים לברגים בגב הפלסמה עצמה?

האם מישהו מוכן להסביר? האם הם מכוסים ע"י משהו?

GGuyZ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

מאכזב לראות הודעה כזו עם שאלה סטנדרטית למדי נשארת ללא מענה. בכל מקרה, מצאתי פתרון והטלויזיה נתלתה.

לכל המעוניינים, הרכבתי פסי לדים בדומה למדריך שבאתר. חשוב רק לציין שממש אין צורך להשתמש בנגדים של 1K Ohm. השתמשתי בנגד 430 ohm לכל לד וייתכן ואפילו היה כדאי לבחור בנגדי 3xx למשימה.

הבעיה הקשה שלא נדונה במדריך היא הצנעת החוטים. אפשרי וכדאי לבנות את המעגל בצורה המינימליסטית ביותר. אני לא עשיתי כך, אך הצלחתי(באמצעות גליל איזולירבנד שלם) להצניע את החיווט כמעט לגמרי. הנה התוצאה, ממליץ בחום לכולם לנסות:

תמונה

תמונה

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #4 

יפה מאוד! (Y)
תתחדש ותהנה!!
תן חוות דעת קצרה על איכות התמונה בשידורי SD.

embedded
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2030
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #5 

תגיד מה גובה מרכז המסך?
110 ס"מ?

GGuyZ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

תודה רבה.

למען האמת איכות התמונה ב-SD קצת מאכזבת. אומנם עתה התחלתי לצפות בשידורי HD, אז ייתכן ופתאום ההבדל בין השניים הוא זה שגורם ל'אכזבה' מ-SD, אך כמדומני ב-Q9 התמונה חדה והצבעים חיים יותר. עם זאת, יש לציין שה-Q9 מתעסקת הרבה יותר עם התמונה ומספקת תמונה מזוייפת במידת מה. גם למצב זה לקח לי זמן להתרגל.

סה"כ אני מאוד מרוצה מהקנייה. בדקתי שידורים מכל הסוגים, כולל בלוריי, שאומנם מוצג רק ב-1080i, אך מצפייה מועטה(מאוד) בתכני 1080p בטלויזיות ייעודיות, לא זכור לי שראיתי איכות גבוהה יותר.

גובה מרכז הטלויזיה הוא 120 ס"מ

eyalelkaim
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27

פיתרון להתקנה

שליחה #7 

הי,
בגב המסך יש 4 עיגולים (כמו פקקים)
בהכנסת מברג הם נשלפים
ואז ניתן להבריג ברגים שיצמידו את החלק הנייד במתקן התלייה
בהצלחה
אייל

embedded
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2030
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #8 

GGuyZ כתב:תודה רבה.

למען האמת איכות התמונה ב-SD קצת מאכזבת. אומנם עתה התחלתי לצפות בשידורי HD, אז ייתכן ופתאום ההבדל בין השניים הוא זה שגורם ל'אכזבה' מ-SD, אך כמדומני ב-Q9 התמונה חדה והצבעים חיים יותר. עם זאת, יש לציין שה-Q9 מתעסקת הרבה יותר עם התמונה ומספקת תמונה מזוייפת במידת מה. גם למצב זה לקח לי זמן להתרגל.

סה"כ אני מאוד מרוצה מהקנייה. בדקתי שידורים מכל הסוגים, כולל בלוריי, שאומנם מוצג רק ב-1080i, אך מצפייה מועטה(מאוד) בתכני 1080p בטלויזיות ייעודיות, לא זכור לי שראיתי איכות גבוהה יותר.

גובה מרכז הטלויזיה הוא 120 ס"מ
...
תגיד מה ההגדרות שכיוונת?

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

Re: פיתרון להתקנה

שליחה #9 

eyalelkaim כתב:הי,
בגב המסך יש 4 עיגולים (כמו פקקים)
בהכנסת מברג הם נשלפים
ואז ניתן להבריג ברגים שיצמידו את החלק הנייד במתקן התלייה
בהצלחה
אייל
...
קצת באיחור הייתי אומר,כמו שאתה רואה בתמונות,המסך שלו כבר על הקיר :)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”