מאיפה קונים קספרסקי בזול?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
staticx
יש אנשים שטוענים כך (מכיר כמה כאלה). מקווה לטובתך שלא תידבק בכלום. אני זהיר ביותר והצליחו פעם אחת להתקיל אותי עם הודעה שנראתה ליגיטימית לחלוטין ממישהו שאני מכיר וזה היה קובץ שנראה תמים לחלוטין עד שהאינטי וירוס תפס אותו.
בעבודה שלי ובמשפחה שלי נתקלתי לא פעם בבעיות שאפילו שהיה להם אנטיוירוס הצליחו להגיע אליהם וירוסים. זה ממש לא כיף לנקות ולתקן את זה.
יש אנשים שטוענים כך (מכיר כמה כאלה). מקווה לטובתך שלא תידבק בכלום. אני זהיר ביותר והצליחו פעם אחת להתקיל אותי עם הודעה שנראתה ליגיטימית לחלוטין ממישהו שאני מכיר וזה היה קובץ שנראה תמים לחלוטין עד שהאינטי וירוס תפס אותו.
בעבודה שלי ובמשפחה שלי נתקלתי לא פעם בבעיות שאפילו שהיה להם אנטיוירוס הצליחו להגיע אליהם וירוסים. זה ממש לא כיף לנקות ולתקן את זה.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
חלילה! אני לא שולל שימוש באנטיוירוסoferlaor כתב:staticx
בעבודה שלי ובמשפחה שלי נתקלתי לא פעם בבעיות שאפילו שהיה להם אנטיוירוס הצליחו להגיע אליהם וירוסים. זה ממש לא כיף לנקות ולתקן את זה....
זה מוצר חובה בכל מחשב אני אומר תודה שהאנטיוירוס שלי עוצר את כל הוירוסים שמנסים לשרוץ לי במחשב ללא הצלחה.
אני פשוט נגד קניית תוכנות כמו אנטיוירוס...זה כמו שתגיד לי שאתה הולך לקנות בבילון או נרו או WINRAR...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
סטטיקס -
תוכנות שימושיות מסוימות בהחלט שווה לקנות - הכל תלוי יעוד.
אני סטודנט (כיום תואר שני במיקרוביולוגיה, בעבר תואר ראשון במדעי החיים).
קניתי את בבילון בשנה א', וזאת הייתה הרכישה הכי טובה שלי בשנים האחרונות.
למישהו שצריך תוכנת תרגום פעם בשבוע לשתי מילים - באמת לא כדאי לקנות את התוכנה ואפשר להתשמש במורפיקס.
כנ"ל לגבי אנטיוירוס -
מישהו שסומך על היכולות שלו (הימנעות במידת האפשר, וטיפול במידת הצורך) בהחלט יכול להסתפק בפתרון חינמי טוב.
אולם, מישהו שרוצה להיות הכי בטוח שאפשר - בהחלט שווה לרכוש חבילת תוכנות טובה.
זו דעתי לפחות
תוכנות שימושיות מסוימות בהחלט שווה לקנות - הכל תלוי יעוד.
אני סטודנט (כיום תואר שני במיקרוביולוגיה, בעבר תואר ראשון במדעי החיים).
קניתי את בבילון בשנה א', וזאת הייתה הרכישה הכי טובה שלי בשנים האחרונות.
למישהו שצריך תוכנת תרגום פעם בשבוע לשתי מילים - באמת לא כדאי לקנות את התוכנה ואפשר להתשמש במורפיקס.
כנ"ל לגבי אנטיוירוס -
מישהו שסומך על היכולות שלו (הימנעות במידת האפשר, וטיפול במידת הצורך) בהחלט יכול להסתפק בפתרון חינמי טוב.
אולם, מישהו שרוצה להיות הכי בטוח שאפשר - בהחלט שווה לרכוש חבילת תוכנות טובה.
זו דעתי לפחות