בעלי PS3 או WII - אוהבים YOUTUBE? - תיקון זה גם לWII

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

YOUTUBE פתחו אתר מיוחד לגלישה מהPS3 וה WII לYOUTUBE
http://blog.us.playstation.com/2009/01/ ... ll-screen/

נגשים ל YOUTUBE.COM/TV
זה אתר שאמור לעבוד רק מהPS3 וה WII- לא ממחשב PC או MAC וכמובן לא מXBOX (מעניין אם זה קשור לזה שיוטיוב בבעלות גוגל ;))
בהחלט מעניין

ויש גם עדכון לחנות האמריקאית כצפוי (זה באמת רק לבעלי PS3)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73412
שם מלא: ערן

שליחה

לא הבנתי, מה החידוש? YUOTUBE ב PS3 כבר קיים ובעידכון האחרון אפילו איפשרו מסך מלא - אז מה חדש בזה?

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

תכנס לכתובת - זה לא סתם YOUTUBE הרגיל
זה הותאם במיוחד לצפייה בטלויזיה וכד' (אייקונים והכל)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

ניסיתי את זה אתמול בערב ואכן - הממשק הרבה יותר נוח על מסך טלוויזיה, אבל - וזה האבל הגדול, מה זה האיכות המזעזעת הזו של הסירטונים?

בניגוד ל YOUTUBE ה"רגיל" בממשק הזה אין אופציה לבחור ב WATCH IN HIGH QUALITY. צפיתי ב 2-3 סירטונים רק בשביל לגלות שגודל הפיקסל בסירטון הוא בגודל של בול ממוצע ומעלה - בדיחה. לתומי חשבתי שאם אחפש סירטוני HD זה יאפשר לי לצפות בהם באיכות יותר גבוה אך גם סירטוני HD או 720P (במרכאות כמובן, אבל הכוונה לסירטונים שבמחשב הוצגו ברמה גבוה יחסית) בממשק הזה מוצגים באיכות של מתחת אפילו ל SD רגיל (אחרי זה אפילו ערוצי הכבלים הרגילים יראו לכם טוב :lol: ).

אם לא יאפשרו צפייה בסירטונים באיכות סבירה/גבוה כמו במחשב אין ום סיבה שבעולם להשתמש בממשק הזה.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel

שליחה

האיכות מזעזעת אבל התוכן לרוב הרבה יותר מעניין ממה שיש בכבלים
Need more cowbell

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

אף פעם לא הבנתי מה מעניין ב YOUTUBE. אני לא אוהב ריאלטי מטיבעי וכל הקטע של "תראו אותי" לא עושה לי את זה ככה שרב הסירטונים שם לא נוגעים אליי כהוא זה. לא הבנתי מעולם למה אני צריך לראות כל מיני תמהונים שהחליטו להסריט את עצמם ולפנות לעולם דרך הכלי הזה. לרובם המכריע אין שום דבר חשוב או מעניין לספר לי ככה שלרב זה משעמם אותי למוות. לפחות אם לא היו מכילים הגבלות על רמת החשיפה של הגוף הנשי היינו יכולים לקבל סירטוני חשיפה מעניינים מגולשות שמעוניינות לחלוק עימנו משהו שכן נרצה לראות - הבעייה שכיום רמת ההגבלה שם מסירה גם את האפשרות לראות תוכן מעניין שכזה :lol:

אבל היי - זה אני, כנראה שרב העולם כן מתעניין בשטות הזו אחרת קשה להסביר את ההצלחה שלו. אבל שוב - גם אם היה שם משהו מעניין - ברמת איכות הנוכחית פשוט כואב בעין לצפות בזה. למה ליצו רממשק כ"כ נוח ולהגביל בו את האיכות של הסירטונים? הרי במימשק ה"רגיל" לא הגבילו, למה לירות לעצמם ברגל ולהגביל פה? שטות...

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

לפעמים יש שם דברים טובים - כל מיני קבוצות קומיקאים שמעלות לשם מערכונים שלהם, למשל.
מצד שני, אפשר למצוא שם דבר ממש תמוהים, כמו מישהו שיש לו תכנית טלויזיה ב free access, או איך שלא קוראים לדבר הזה בארה"ב, שאם אתה משלם מספיק, אתה מקבל זמן אוויר, שבה הוא מצייר עם הידיים, מכין מיצי פירות ומדבר עם צופים בטלפון, והכל תוך כדי צעידה נמרצת על הליכון.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

Huber כתב:אף פעם לא הבנתי מה מעניין ב YOUTUBE. אני לא אוהב ריאלטי מטיבעי וכל הקטע של "תראו אותי" לא עושה לי את זה ככה שרב הסירטונים שם לא נוגעים אליי כהוא זה. לא הבנתי מעולם למה אני צריך לראות כל מיני תמהונים שהחליטו להסריט את עצמם ולפנות לעולם דרך הכלי הזה. לרובם המכריע אין שום דבר חשוב או מעניין לספר לי ככה שלרב זה משעמם אותי למוות. לפחות אם לא היו מכילים הגבלות על רמת החשיפה של הגוף הנשי היינו יכולים לקבל סירטוני חשיפה מעניינים מגולשות שמעוניינות לחלוק עימנו משהו שכן נרצה לראות - הבעייה שכיום רמת ההגבלה שם מסירה גם את האפשרות לראות תוכן מעניין שכזה :lol:

אבל היי - זה אני, כנראה שרב העולם כן מתעניין בשטות הזו אחרת קשה להסביר את ההצלחה שלו. אבל שוב - גם אם היה שם משהו מעניין - ברמת איכות הנוכחית פשוט כואב בעין לצפות בזה. למה ליצו רממשק כ"כ נוח ולהגביל בו את האיכות של הסירטונים? הרי במימשק ה"רגיל" לא הגבילו, למה לירות לעצמם ברגל ולהגביל פה? שטות...
...
לגבי התוכן, זה כמובן עניין של טעם.
בני אדם תמיד עניינו אותי יותר מאשר איך שהציגו אותם דרך צורת אמנות כזאת או אחרת או כמו שאומרת הקלישאה: המציאות עולה על כל דמיון. אני אוהב אנשים שרוטים, ואנשים שרוטים שמצלמים את עצמם לעיני כל העולם זה בכלל מעולה.
לגבי האיכות, מסכים איתך, מרגיז לגמרי אבל בטוחני שזה עניין של זמן. עוד 3 שנים נהיה שם. כרגע עדיין לא.
Need more cowbell

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

פאבל - אנחנו כבר "שם" במרכאות. לא יודע אם שמת לב, אבל באתר הרגיל שלהם יש לך מתחת להרבה סירטונים אופציה של WATCH IN HIGH QUALITY מה שמאפשר לצפות בסירטונים ברמה סבירה. הבעייה שהאופציה הזו הוסרה בממישק של ה PS3 הזה כך שאי אפשר לבחור ברמה הסבירה אלא רק ברמה הנמוכה/ישנה.

תסתכל מתחת לחלון של הסירטון - בצד שמאל:

http://www.techconsumer.com/wp-content/ ... uality.PNG

רואה WATCH THIS.... ? זה מאפשר לראות את הסירטון ברמה סבירה (בוא לא נגזים ונגיד ברמה גבוה - סבירה). הבעייה שבממשק החדש ל PS3 אין את האופציה הזו, מה שאומר שהכל מוצג באיכות נמוכה מאוד ועל מסך גדול זה מודגש פי כמה וכמה. אם לא יפתרו את הבעייה הזו לדעתי אין לשירות הזה זכות קיום.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

Huber כתב:פאבל - אנחנו כבר "שם" במרכאות. לא יודע אם שמת לב, אבל באתר הרגיל שלהם יש לך מתחת להרבה סירטונים אופציה של WATCH IN HIGH QUALITY מה שמאפשר לצפות בסירטונים ברמה סבירה. הבעייה שהאופציה הזו הוסרה בממישק של ה PS3 הזה כך שאי אפשר לבחור ברמה הסבירה אלא רק ברמה הנמוכה/ישנה.

תסתכל מתחת לחלון של הסירטון - בצד שמאל:

http://www.techconsumer.com/wp-content/ ... uality.PNG

רואה WATCH THIS.... ? זה מאפשר לראות את הסירטון ברמה סבירה (בוא לא נגזים ונגיד ברמה גבוה - סבירה). הבעייה שבממשק החדש ל PS3 אין את האופציה הזו, מה שאומר שהכל מוצג באיכות נמוכה מאוד ועל מסך גדול זה מודגש פי כמה וכמה. אם לא יפתרו את הבעייה הזו לדעתי אין לשירות הזה זכות קיום.
...
כן, ראיתי לפני כמה ימים שהאופציה הזאת לא ממומשת עדיין.
הרשה לה להיות אופטימיסט ולצפות שעם אחד העדכונים הבאים של PS3 אנחנו נראה גם את זה (גרסת פלאש האחרונה שתומכת ב HD)
כמות הסרטונים ב HD ביוטיוב עדיין מאוד מאוד נמוכה.
יותר מעניינים אותי הטריילרים ב gametrailers.com. אם הם יעשו אתר מיוחד ל PS3 זה כבר יהיה פצצה
Need more cowbell

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1488
שם מלא: firebird

שליחה

אפרופו גלישה ברשת דרך ה-PS3 למישהו עובד הHOME?

כבר שבועיים לא הצלחתי להתחבר
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......
:wink:

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

עובד, פשוט בקושי נכנס לשם כי יש לי דברים הרבה יותר מעניינים לעשות עם המעט זמן פנוי שיש לי :wink:

nschen
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83

שליחה

היכן מכניסים את הכתובת ב WII ???

חזור אל “קונסולות”