את הפופקורן אני לא מחבר למחשב בינתיים, אני משתמש בכונן פספורט חיצוני של WD בגודל 250 ג'יגה.
והפופקורן 4 קומות מתחת למודם/ ראוטר, אז אין לי חיבור רשת אליו.
תומר_ה כתב:את הפופקורן אני לא מחבר למחשב בינתיים, אני משתמש בכונן פספורט חיצוני של WD בגודל 250 ג'יגה.
תומר_ה כתב:את הפופקורן אני לא מחבר למחשב בינתיים, אני משתמש בכונן פספורט חיצוני של WD בגודל 250 ג'יגה.
וכן, הסרט מנוגן מהכונן החיצוני, אך הזמנתי את הכונן "הירוק" של WD שהמליצו לי עליו בכמה מקומות הוא צריך להגיע תוך יום או יומיים ואז אני אראה איך זה עובד עם כונן פנימי.
ואגב, למישהו יש מושג לגבי תאימות המאוורר ששמתי בלינק? (נראה לי שאני פשוט אחכה לכונן אראה כמה רווח יש לי מכל צד ואתקשר לשאול מידה מדוייקת ^^")
אל תטרח עם המאוורר. הדיסק יעמוד בזה.
כדאי לך להתקין דיסק פנימי ללא קשר. תזכה להשתמש בישומי NMT שאחרת לא יותקנו לך.
אני פיזית, מדי פעם מחבר את הלפטופ שלי ישירות ב-USB ומעביר אליו חומרים - בערך 1GB בדקה... לא טורח בכלל לנסות להעביר דרך הרשת.
משום מה גם אני מכיר את תופעת 4 הקומות. אני חייב בשני ACCESS POINTS בגלל המרחק.. שלא נדבר על כך ש-HOMEPLUG לא ממש אוהב תלת פאזי..
alon_fleischer כתב:אל תטרח עם המאוורר. הדיסק יעמוד בזה.
אני פיזית, מדי פעם מחבר את הלפטופ שלי ישירות ב-USB ומעביר אליו חומרים - בערך 1GB בדקה... לא טורח בכלל לנסות להעביר דרך הרשת.
משום מה גם אני מכיר את תופעת 4 הקומות. אני חייב בשני ACCESS POINTS בגלל המרחק.. שלא נדבר על כך ש-HOMEPLUG לא ממש אוהב תלת פאזי..
וכן, הסרט מנוגן מהכונן החיצוני, אך הזמנתי את הכונן "הירוק" של WD שהמליצו לי עליו בכמה מקומות הוא צריך להגיע תוך יום או יומיים ואז אני אראה איך זה עובד עם כונן פנימי.
ואגב, למישהו יש מושג לגבי תאימות המאוורר ששמתי בלינק? (נראה לי שאני פשוט אחכה לכונן אראה כמה רווח יש לי מכל צד ואתקשר לשאול מידה מדוייקת ^^")
תומר_ה כתב:אגב, למישהו יש מושג לגבי תאימות המאוורר ששמתי בלינק? (נראה לי שאני פשוט אחכה לכונן אראה כמה רווח יש לי מכל צד ואתקשר לשאול מידה מדוייקת ^^")
...
אני ממליץ בחום ( ) ללכת על מאוור.
זה בטח לא מזיק ואפילו מועיל.
ולא לדאוג - זה לא מרעיש.
יש שירשור של דיזינגוף ושם פרסמתי את הפיתרון שלי כולל מהיכן קניתי את המאוור.
alon_fleischer כתב:אל תטרח עם המאוורר. הדיסק יעמוד בזה.
...
על איזה ישומי NMT אתה מדבר?
תודה
...
הכל כתוב בסקירות של ZIVR. יש גם WIKI לא רע על NMT.
לא אפרט כאן...