צריך עזרה בקניית מערכת לחדר.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Lahave פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אז ככה, יש לי בחדר מחשב, XBOX 360, ויס, כולם מחוברים למסך LCD 37" של פנסוניק שקניתי לא מזמן, למחשב כמובן יש עוד מסך משלו, מה שנותר לי כעת הוא לשפר את איכות הסאונד.
יש ברשותי סכום של בערך 2500-3000 ש"ח, הייתי מעוניין לדעת אילו אפשרויות עומדות בפני עם סכום כזה, אני די בור בכל העניין של האודיו, מערכות, רסיברים וכ'ו, אל אף שאני עוסק במוזיקה(אני מבין יותר במגברים וכלים, אבל רמקולים ומערכות שמע הם לא הדברים שאני עוסק בהם).
אז מה כדאי? יש רסיברים טובים בתקציב כזה שאוכל לצרף אליהם רמקולים(קיימים ברשותי שני רמקולים די איכותיים של ADC דגם S139S שנקנו בשנת 2003, אם זה אומר למישהו משהו, הם היו מחוברים לרסיבר סטריאו די ישן שכבר לא עובד היום, אני מתאר לעצמי שעוד אוכל לעשות בהם שימוש.
אני די מעוניין ליצור סראונד בחדר ושכל המדיות יהיו מחוברת אליו(הבוקס, המחשב והיס).
יש אפשרות בתקציב כזה?
אשמח לשמוע הצעות ועצות, תודה :)

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

איך אתה מחבר את הXBOX למסך ? HDMI/קומפוננט או...?
איך המחשב?

ברמת העיקרון - אם אתה רוצה HDMI - עלות הרסיברים היא בסביבות 1500 ש"ח - מה שאומר שכמעט לא יישאר לך כסף לרמקולים נוספים.

אני הייתי שוקל לרכוש רסיבר יד שנייה (ראיתי במכירות איזה מרנץ ב-700 ש"ח - שכנראה יספיק)
מוסיף בשלב א' סאב - ובהמשך גם סנטר ואחוריים.
כמובן - הכל תלוי במידת האיכות שאתה רוצה.

תתחיל ותפרט מה החיבורים הדרושים ועד כמה אתה רוצה להיות עצלן (שהרסיבר ימתג גם את הHDMI - אם אתה משתמש בו).
נמשיך משם.

Lahave פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

המחשב די בינוני, הוא לא מחשב על, ומחובר מהכרטיס מסך ישר למחשב, החיבור של הרמקולים זה החיבור שמובנה בלוח אם לדעתי, או שזה כרטיס קול די חלש, אין לי משהו מפוצץ, הכרטיס מסך הוא ATI Readon HD3850 אבל אני לא חושב שזה משנה.
האקס בוקס מחובר בHDMI לטלויזיה והיס מחובר בSCART TO SVIDEO.

אני לא מחפש את האיכות הכי טובה שיש, אני בסך הכל בן 18, ואני לא ספץ בכל הקטע הזה, אני די בטוח שאני לא כלכך אבחין כרגע בהבדל בין פה לשם, חוץ מזה שהתקציב שלי בכלל לא מאפשר.
במידה ואני הולך לקנות יד שנייה, על איזה פרטים להסתכל? חברות? ודברים כאלה?
מצאתי את זה ב700 שקל ביד2:
http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?Are ... 1%F8%E9%ED
אך שוב, אין לי מושג על מה להסתכל בקניית רסיבר, וגם לא בסאב וופר.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10104
נתן תודות: 589 פעמים
קיבל תודות: 614 פעמים

שליחה #4 

שמע, הרסיבר הזה לא שווה 700 ולגם לא 500
אפשר להביא דנון במחיר הזה-יד שניה..או אולי להוסיף עוד 100 200 שקל
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

Lahave פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אז מה מומלץ? אילו חברות? ומה לחפש בקניית רסיבר וסאב וופר?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”