אפשרויות חבור cdp
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
זאת שאלה שאתה צריך להפנות אל המהנדס שתיכנן את המכשיר. אבל בכל אופן אולי תשאב מעט עידוד מהעובדה שבכל המכשירים הרלוונטיים שאני מכיר זה כך. בעיקרון יש רק נתיב יצאה אנלוגי אחד ואפשר לבחור באיזה חיבור משתמשים, אבל לא נהוג לאפשר שני נתיבים במקביל.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
זה מה שנקרא "פסאודו XLR" - סידור שבו היציאה השלילית של ה-XLR הוא בעצם העתק של היציאה החיובית (שהיא גם יציאת ה-RCA), רק בפאזה הפוכה, וזאת על מנת ליצור את הרושם שמדובר ביציאה מאוזנת (בעברית - Balanced).
במילים פשוטות יותר - קיימים מעט מאד מכשירי CD (ויקרים!!) שבהם יש יציאת XLR שהיא יציאה מאוזנת אמיתית שמקורה במעגלי הגברה נפרדים ל-(+) ול-(-).
במילים פשוטות יותר - קיימים מעט מאד מכשירי CD (ויקרים!!) שבהם יש יציאת XLR שהיא יציאה מאוזנת אמיתית שמקורה במעגלי הגברה נפרדים ל-(+) ול-(-).
yairf
תודה על ההסבר, ברשותי נגן stibbert של bluenote בנתונים שלו רשום (real balanced with symmetrical design )המכשיר מחובר לקדם בחיבור xlr והקדם מחובר למגבר גם בחיבור xlr .ניסיתי לחבר את הנגן לקדם באמצאות כבל rca ואין אפשרות ברגע שהxlr מחוברים הrca מנותק. לפי דבריך אני מבין שגם בנגן הזה (שהוא לא זול כלל) כל נושא היציאות המאוזנות זה בולשיט?
תודה על ההסבר, ברשותי נגן stibbert של bluenote בנתונים שלו רשום (real balanced with symmetrical design )המכשיר מחובר לקדם בחיבור xlr והקדם מחובר למגבר גם בחיבור xlr .ניסיתי לחבר את הנגן לקדם באמצאות כבל rca ואין אפשרות ברגע שהxlr מחוברים הrca מנותק. לפי דבריך אני מבין שגם בנגן הזה (שהוא לא זול כלל) כל נושא היציאות המאוזנות זה בולשיט?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא הייתי ממהר להסיק שלמכשיר אין יציאות BALANCED אמיתיות.
זה עיניין של תכנון. מכיון שה+ של ה-XLR וה-SINGLE ENDED הם אותם יציאות, אם תחבר במקביל, אתה עלול "להפר את האיזון" ב-XLR מכיון שה-(-) לא מחובר במקביל לכלום ואז כל הרעיון של ה-BALANCED נדפק....
זה עיניין של תכנון. מכיון שה+ של ה-XLR וה-SINGLE ENDED הם אותם יציאות, אם תחבר במקביל, אתה עלול "להפר את האיזון" ב-XLR מכיון שה-(-) לא מחובר במקביל לכלום ואז כל הרעיון של ה-BALANCED נדפק....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: