תקלה מרגיזה בעת הגיבוי של האייפון
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78769
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
כשאני מגבה את האייפון, לקראת סוף הגיבוי איזו תוכנה שהיא חלק מהגיבוי, עפה לי.
[left]Faulting application applemobilebackup.exe, version 8.0.445.16, faulting module msvcrt.dll, version 7.0.2600.5512[/left]
יש למישהו רעיונות?
ניסיתי למחוק את הגיבויים הישנים ולהתחיל מאפס, אבל זה לא הולך.
לא ממש בא לי לעבור למחשב אחר...
[left]Faulting application applemobilebackup.exe, version 8.0.445.16, faulting module msvcrt.dll, version 7.0.2600.5512[/left]
יש למישהו רעיונות?
ניסיתי למחוק את הגיבויים הישנים ולהתחיל מאפס, אבל זה לא הולך.
לא ממש בא לי לעבור למחשב אחר...
- zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1646
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
אם ראית את הפתרון המוזכר בקישור זה?
http://www.experts-exchange.com/Apple/S ... 24295.html
http://www.experts-exchange.com/Apple/S ... 24295.html
צבי וורובל
-
oferlaor
- מנהל

צבי,
זה חסום לי משום מה...
מתברר שהעובדה שהגיבוי לוקח כמעט 20 דקות קשור גם הוא לבעיה הזו.
אתמול בלילה ניסיתי להוריד את כל התוכנות המותקנות אצלי במכשיר. גיביתי אותו אחר כך, במקום 20 דקות הגיבוי לקח 20 שניות.
אחרי זה החזרתי את כל התוכנות ופרט לעובדה שהייתי צריך לקנפג הכל מחדש, הכל עובד 100% עכשיו!
הבעיה היחידה שמטרידה אותי עכשיו הוא שאתמול בלילה אחרי עבודה אינטנסטיבית שבה לדעתי הגעתי לכ-30% מהבטריה, בלילה פתאום הטלפון עשה לי סימן מוזר שהוא חייב להתחבר לחשמל וסירב לעבוד עד שלא טענתי אותו.
אני מתחיל לחשוש שמרוב העבודה עם המכשיר הבטריה שלו כבר לא חזקה כמו שהיתה. מקווה שזה פשוט איזו תוכנה ששכחה להיסגר ושזה כל הסיפור.
זה חסום לי משום מה...
מתברר שהעובדה שהגיבוי לוקח כמעט 20 דקות קשור גם הוא לבעיה הזו.
אתמול בלילה ניסיתי להוריד את כל התוכנות המותקנות אצלי במכשיר. גיביתי אותו אחר כך, במקום 20 דקות הגיבוי לקח 20 שניות.
אחרי זה החזרתי את כל התוכנות ופרט לעובדה שהייתי צריך לקנפג הכל מחדש, הכל עובד 100% עכשיו!
הבעיה היחידה שמטרידה אותי עכשיו הוא שאתמול בלילה אחרי עבודה אינטנסטיבית שבה לדעתי הגעתי לכ-30% מהבטריה, בלילה פתאום הטלפון עשה לי סימן מוזר שהוא חייב להתחבר לחשמל וסירב לעבוד עד שלא טענתי אותו.
אני מתחיל לחשוש שמרוב העבודה עם המכשיר הבטריה שלו כבר לא חזקה כמו שהיתה. מקווה שזה פשוט איזו תוכנה ששכחה להיסגר ושזה כל הסיפור.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
עופרoferlaor כתב: אני מתחיל לחשוש שמרוב העבודה עם המכשיר הבטריה שלו כבר לא חזקה כמו שהיתה. מקווה שזה פשוט איזו תוכנה ששכחה להיסגר ושזה כל הסיפור....
אתה מבצע טעינה של המכשיר כל אימת שאתה ליד מטען, (ברכב, במשרד..) מבלי קשר לזמן הסוללה שנותר?
לדעתי זה מקצר את זמן הסוללה, על אף הטכנולוגיה..
בגלל המגבלה שבאייפון לא ניתן להחליף סוללה באופן עצמאי, אני משתדל כמעט תמיד להטעינו לאחר שהסוללה התרוקנה, עד כמה שניתן כמובן...
-
oferlaor
- מנהל

Giliboy,
בטריות מודרניות בעלות מספר CHARGING/DISCHARGING CYCLES ידוע. כל מחזור כזה הוא פריקה או טעינה מלאה של המכשיר. ככל שאתה מקטין את מספר מחוזרי הטעינה, כך תאורטית אורך החיים של המכשיר ארוך יותר. הדרך לעשות זאת הוא להשאיר את המכשיר טעון כמה שיותר זמן מהיממה.
בטריות בעבר היו זקוקות לכמה שיותר מחזורים בכדי לשמר את אורך החיים שלהם.
דווקא יש חברה שיודעים להחליף בטריות (אני מכיר בחור בשם דור שעושה דברים כאלה).
בטריות מודרניות בעלות מספר CHARGING/DISCHARGING CYCLES ידוע. כל מחזור כזה הוא פריקה או טעינה מלאה של המכשיר. ככל שאתה מקטין את מספר מחוזרי הטעינה, כך תאורטית אורך החיים של המכשיר ארוך יותר. הדרך לעשות זאת הוא להשאיר את המכשיר טעון כמה שיותר זמן מהיממה.
בטריות בעבר היו זקוקות לכמה שיותר מחזורים בכדי לשמר את אורך החיים שלהם.
דווקא יש חברה שיודעים להחליף בטריות (אני מכיר בחור בשם דור שעושה דברים כאלה).
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
תודה על ההסבר..