סטרימר עד 3000 ש"ח
אני מחפש סטרימר איכותי, הסיבה היחידה שהחלטתי לרכוש סטרימר היא בכדי לצפות בסרטים שנימצאים על המחשב באופן אלחוטי ולכן אני מחפש אחד שנחשב הטוב ביותר בתחום הזה.
דרישות:
1. צפייה בסרטים HD באופן אלחוטי מהמחשב.
2. תמיכה בכתויביות בעברית בקובץ SRT.
3. תמיכה בכל הפורמטים של ה HD שיכלול את כלסוגי ה RIP וגם סרטי BD ו HD-DVD שיושבים על המחשב.
4. תמיכה בכל הפורמטים החדשים של הסאונד,
5.. דיסק קשיח.
6. תמיכה ב HDMI 1.3
דרישות:
1. צפייה בסרטים HD באופן אלחוטי מהמחשב.
3. תמיכה בכל הפורמטים של ה HD שיכלול את כלסוגי ה RIP וגם סרטי BD ו HD-DVD שיושבים על המחשב.
5.. דיסק קשיח.
6. תמיכה ב HDMI 1.3
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
היי
תוכל להשתמש בלינק הזה באופן שוטף על מנת להגיע לכל הביקורות והעדכונים לגבי כל אחד מה- Streamerים שנסקרו באתר:
http://www.hometheater.co.il/vt62697
כולם, אגב, עומדים במגבלת הסכום שלך, ועוד תישאר עם עודף, בין אם תרכוש בארץ, קל וחומר עם תזמין מחו"ל.
לא מכיר את כל הנגנים לפרטי פרטים, אבל לפחות לגבי ה- Popcorn Hour A-110, TViX M-6500A וה- HD X 1000 , שלושתם עונים לכל הדרישות שהצגת. לגבי ניגון HD ברשת אלחוטית (מחייב תקן N), לא יודע עד כמה ישים ויציב העניין בשלב זה. לא ניסיתי ולכן תצטרך להמתין שמישהו עם נסיון יענה לך. בכל מקרה, תזדקק לנתב ו"דונגל" התומכים בתקן N .
אם התכוונת בסעיף 5 לדיסק קשיח פנימי, שכחת "לבקש" תמיכה ב- USB Slave, אבל גם זה נתמך על ידם..
בהצלחה
תוכל להשתמש בלינק הזה באופן שוטף על מנת להגיע לכל הביקורות והעדכונים לגבי כל אחד מה- Streamerים שנסקרו באתר:
http://www.hometheater.co.il/vt62697
כולם, אגב, עומדים במגבלת הסכום שלך, ועוד תישאר עם עודף, בין אם תרכוש בארץ, קל וחומר עם תזמין מחו"ל.
לא מכיר את כל הנגנים לפרטי פרטים, אבל לפחות לגבי ה- Popcorn Hour A-110, TViX M-6500A וה- HD X 1000 , שלושתם עונים לכל הדרישות שהצגת. לגבי ניגון HD ברשת אלחוטית (מחייב תקן N), לא יודע עד כמה ישים ויציב העניין בשלב זה. לא ניסיתי ולכן תצטרך להמתין שמישהו עם נסיון יענה לך. בכל מקרה, תזדקק לנתב ו"דונגל" התומכים בתקן N .
אם התכוונת בסעיף 5 לדיסק קשיח פנימי, שכחת "לבקש" תמיכה ב- USB Slave, אבל גם זה נתמך על ידם..
בהצלחה
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

הייduder כתב:למען הדיוק Tvix לא תומת כתוביות בפורמט srt יש צורך להמיר ל sub.
מטריד אבל ממש לא סיפור....
מצטער, אבל אי הדיוק אינו אצלי..
ציינתי את ה- TVIX 6500, ולגביו אין שום צורך להמיר ל- SUB.
כן יש צורך לבצע הפיכת סדר הטקסט עבור ה- 6500, פעולה של חצי שניה עם תכנה פשוטה.
בשורה התחתונה, בשניהם יש תמיכה ב- SRT.
קראתי את הביקורות של ה TVIX 6500, ושל ה HD X 1000. לפי הבנתי ה TVIX טוב יותר, תקנו אותי אם אני טועה.
לגבי הכתוביות, אין לי בעיה להמיר אותם אם זו פעולה שלוקחת "חצי שנייה", בקטנה.
מה לגבי צפייה בתכני HD מהמחשב באופן אלחוטי? אשמח אם תשפכו לי קצת אור לגבי ה"תקן D", ולמה צריך גם דונגל בנוסף לראוטר.
לגבי הכתוביות, אין לי בעיה להמיר אותם אם זו פעולה שלוקחת "חצי שנייה", בקטנה.
מה לגבי צפייה בתכני HD מהמחשב באופן אלחוטי? אשמח אם תשפכו לי קצת אור לגבי ה"תקן D", ולמה צריך גם דונגל בנוסף לראוטר.
צריך דונגל משום שלסטרימר אין חיבור אלחוטי מובנה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם אתה מזרים - לשם מה הHDD הפנימי? - אין טעם
המלצתי - כך מזרימדיה לא ה-6500 - ובעודף - תעשה נק' רשת באיזו הקולנוע הביתי - תמיד צריך שם נקודה - אם לא נקודות (PS3, רסיברים חדשים ומה לא)
המלצתי - כך מזרימדיה לא ה-6500 - ובעודף - תעשה נק' רשת באיזו הקולנוע הביתי - תמיד צריך שם נקודה - אם לא נקודות (PS3, רסיברים חדשים ומה לא)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
כמו ש Giliboy ציין, 2 המזרימי מדיה שהוזכרו בעלי תמיכה ב SRT. במקרה של מכשירי ה NMT (כמו לדוגמה ה Popcorn Hour A-110 & HD X 1000 שהוזכרו), אין צורך בפעולת ההפיכה לקבצי התרגום.
Giliboy,
לפי הידוע לי, אין ל 6500 תמיכה בדונגלים מסוג 802.11n. אם התכוונת לחיבור ראוטר מסוג זה - זה כבר משהו אחר...
Giliboy,
לפי הידוע לי, אין ל 6500 תמיכה בדונגלים מסוג 802.11n. אם התכוונת לחיבור ראוטר מסוג זה - זה כבר משהו אחר...
טוב, נראה לי שהחלטתי ללכת על ה TVIX 6500, אני צריך אביזרים נלווים על מנת להזרים אלחוטית סרטי HD מהמחשב.
היום יש לי ראוטר-מודם מעפן של בזק דגם: SIEMENS SL2-141 שבנוסף לגלישה אלחוטית באינטרנט הוא גם משמש אותי לשליחת הדפסות אלחוטית למדפסת רשת ויש איתו לא מעט בעיות בניתוק הקשר עם המדפסת.
איזה ראוטר אתם ממליצים לי לצורך גם לצורך הזרמת מדייה ב- TVIX 6500 וגם לכל שאר השימושים כמו מדפסת רשת, גלישה באינטרנת וחיבור לרסיבר (ימהה 3900) ?
וגם המלצה לדונגל שיתאים ל TVIX 6500.
היום יש לי ראוטר-מודם מעפן של בזק דגם: SIEMENS SL2-141 שבנוסף לגלישה אלחוטית באינטרנט הוא גם משמש אותי לשליחת הדפסות אלחוטית למדפסת רשת ויש איתו לא מעט בעיות בניתוק הקשר עם המדפסת.
איזה ראוטר אתם ממליצים לי לצורך גם לצורך הזרמת מדייה ב- TVIX 6500 וגם לכל שאר השימושים כמו מדפסת רשת, גלישה באינטרנת וחיבור לרסיבר (ימהה 3900) ?
וגם המלצה לדונגל שיתאים ל TVIX 6500.
מאיפה הבאת זה ?, לא צריך להמיר לשום פורמט.duder כתב:למען הדיוק Tvix לא תומת כתוביות בפורמט srt יש צורך להמיר ל sub.
מטריד אבל ממש לא סיפור....
המגבלה היחידה היא שלכתוביות בעברית יש להפוך את הכיוון עם תוכנה כמו סאבבי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מקווה שאתה מודע לכך שבהזרמה עד היום 720P עובד בד"כ (וגם זה להבנתי לא תמיד) ו-1080P כנראה לא עובד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אישית לא ממליץ להזרים ב wifi
עדיין לא בדקתי אישית עם n אבל אני עדיין מסופק אם זה יעבוד כראוי בקצבים הדרושים באופן אמין.
עדיין לא בדקתי אישית עם n אבל אני עדיין מסופק אם זה יעבוד כראוי בקצבים הדרושים באופן אמין.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

לא ברור לי למה התעלמת מדבריו של ziv_r.kfirkb כתב:טוב, נראה לי שהחלטתי ללכת על ה TVIX 6500, אני צריך אביזרים נלווים על מנת להזרים אלחוטית סרטי HD מהמחשב.
....
הוא ציין בפניך כי ע"פ הידוע לו, אין ל- 6500 תמיכה בדונגלים בתקן N, ומיד ב- POST הבא כתבת כי נראה שהחלטת על ה- 6500..
היות והזרמת HD ב- WIFI הינה המטרה העיקרית שלך,
לטובתך, מציע לך לבדוק טוב-טוב בטרם הקניה, על מנת להימנע מעוגמת נפש.
לא הבנתי מדבריו שלא ניתן לחבר כל סוג של דונגל כי הוא ציין שלא ניתן לחבר דונגלים מסוג 802.11n.Giliboy כתב:לא ברור לי למה התעלמת מדבריו של ziv_r.kfirkb כתב:טוב, נראה לי שהחלטתי ללכת על ה TVIX 6500, אני צריך אביזרים נלווים על מנת להזרים אלחוטית סרטי HD מהמחשב.
....
הוא ציין בפניך כי ע"פ הידוע לו, אין ל- 6500 תמיכה בדונגלים בתקן N, ומיד ב- POST הבא כתבת כי נראה שהחלטת על ה- 6500..
היות והזרמת HD ב- WIFI הינה המטרה העיקרית שלך,
לטובתך, מציע לך לבדוק טוב-טוב בטרם הקניה, על מנת להימנע מעוגמת נפש....
אם אתה אומר שלא ניתן להזרים אלחוטית ב 6500 אז בו נחזור לתחילת השרשור ופשוט תתנו לי המלצות לסטרימר שעומד בצרכים שלי אם קיים אחד כזה, כי גם עופר וגם lawpower מציינים פה שיש בעיתיות להזרים סרטי 1080P אלחוטית .
אז קודם כל עלי לשאול אם יש מוצר שיכול להזרים 1080P אלחוטית בלי בעיות?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

המזרימי מדיה יכולים לבצע ניגון תקין של תכני וידאו כבדים בתלות בהתקן אשר מקיים את הרשת.
דונגלים (ורק לחלק מצומצם מאוד קיימת תמיכה מובנת במזרימי מדיה) לא מספקים את התמורה לפי דיווחים רבים. אלטרנטיבה אחת הינה שימוש על ידי חיבור ראוטר 802.11n במקום הדונגל, הדבר יספק רשת יציבה יותר, אך עדיין לא ב 100% (100% עבורי זה 0 תקלות לאורך צפייה, אחרים יכולים להסתפק במספר גמגומים בודד וזה יהיה עדיין פתרון מספק עבורם).
אם אין באפשרותך לקיים רשת קוית, הייתי מייעץ לך להשתמש בכונן קשיח חיצוני נייד.
שים לב כי אם התכנים שלך אינם בעלי קצב נתונים גבוה במיוחד (וקבצי mkv ב 1080p אינם כך לעומת Blu-ray Rips), הסיכוי שלך לקיים רשת אלחוטית גבוה.
בנוסף, קיום של רשת אלחוטית יציבה תלוי באינספור גורמים, מספיק כי בסביבה שלך יש קיר אחד יותר מאשר Setup אחר זהה לחלוטין - ואותו תוכן בדיוק לא יעבוד כהלכה.
דונגלים (ורק לחלק מצומצם מאוד קיימת תמיכה מובנת במזרימי מדיה) לא מספקים את התמורה לפי דיווחים רבים. אלטרנטיבה אחת הינה שימוש על ידי חיבור ראוטר 802.11n במקום הדונגל, הדבר יספק רשת יציבה יותר, אך עדיין לא ב 100% (100% עבורי זה 0 תקלות לאורך צפייה, אחרים יכולים להסתפק במספר גמגומים בודד וזה יהיה עדיין פתרון מספק עבורם).
אם אין באפשרותך לקיים רשת קוית, הייתי מייעץ לך להשתמש בכונן קשיח חיצוני נייד.
שים לב כי אם התכנים שלך אינם בעלי קצב נתונים גבוה במיוחד (וקבצי mkv ב 1080p אינם כך לעומת Blu-ray Rips), הסיכוי שלך לקיים רשת אלחוטית גבוה.
בנוסף, קיום של רשת אלחוטית יציבה תלוי באינספור גורמים, מספיק כי בסביבה שלך יש קיר אחד יותר מאשר Setup אחר זהה לחלוטין - ואותו תוכן בדיוק לא יעבוד כהלכה.
אף פעם לא היה לי סטרימר מכל סוג שהוא ולכן לא ידעתי על כל המגבלות שציינתם, עד עכשיו המחשב שלי היה מחובר למערכת, לאחרונה עברתי דירה והפעם ההנהלה לא מאשרת שהמחשב יהיה בסלון ולכן חשבתי שהזרמה אלחוטית היא הפתרון המושלם עבורי.
לאור הבעיתיות שציינתם בהזרמת 1080P אלחוטית אני יורד מהרעיון "ואסתפק" בסטרימר בעל כונן קשיח פנימי או חיצוני שבו ישב כל התוכן שלי אך עדיין הוא צריך לעמוד בדרישות שלי.
1. אפשרות להעתקת תוכן מהמחשב (עדיף דרך USB או FIREWIRE) ומכוון שהוא ישב רחוק מהמחשב לא יהיה כבל שמחבר בניהם אז בכל פעם שאוריד סרט חדש תיהיה אפשרות לקחת את הסטרימר או את הדיסק קשיח פיזית ליד המחשב ולהעתיק את המידע בדרך קלה ומהירה.
5. תמיכה ב HDMI 1.3
6. לא יזיק שיהיו לו עוד כמה פיצ'רים שימושיים, כאלו שברגע שאכיר אותם לא אוכל בלעדיהם.
לאור הבעיתיות שציינתם בהזרמת 1080P אלחוטית אני יורד מהרעיון "ואסתפק" בסטרימר בעל כונן קשיח פנימי או חיצוני שבו ישב כל התוכן שלי אך עדיין הוא צריך לעמוד בדרישות שלי.
1. אפשרות להעתקת תוכן מהמחשב (עדיף דרך USB או FIREWIRE) ומכוון שהוא ישב רחוק מהמחשב לא יהיה כבל שמחבר בניהם אז בכל פעם שאוריד סרט חדש תיהיה אפשרות לקחת את הסטרימר או את הדיסק קשיח פיזית ליד המחשב ולהעתיק את המידע בדרך קלה ומהירה.
5. תמיכה ב HDMI 1.3
6. לא יזיק שיהיו לו עוד כמה פיצ'רים שימושיים, כאלו שברגע שאכיר אותם לא אוכל בלעדיהם.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ההודעה הראשונה אשר נענתה לך בשרשור זה כבר הכילה את כל המידע שביקשת.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
kfirkb,
אני יודע שלא מתוכנן חיבור פיזי בין הסטרימר למחשב
בכל זאת, הייתי ממליץ לך לבדוק חיבור כזה
זה ישנה לך את צורת השימוש בסטרימר מבחינת נוחות וגמישות.
מה גם שתוכל לומר להנהלה שאין דיסק קשיח חיצוני בסלון...
אני יודע שלא מתוכנן חיבור פיזי בין הסטרימר למחשב
בכל זאת, הייתי ממליץ לך לבדוק חיבור כזה
זה ישנה לך את צורת השימוש בסטרימר מבחינת נוחות וגמישות.
מה גם שתוכל לומר להנהלה שאין דיסק קשיח חיצוני בסלון...
העם דורש..... כל מיני דברים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
שים לב שמזרימדיה עם דיסק קשיח גדול ורשת אלחוטית עדיין יכול לקבל תוכן באופן אלחוטי - קרי: אתה יכול להעביר לו את התוכן לדיסק הפנימי שלו אחרי שירד מהמחשב בחדר השני ואז אין בעיה של זמנים או קצב נתונים.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

אז ככה..
תרכוש לך את אחד ה- Streamerים שצויינו (לי יש את ה- 6500, אבל כרגע אין לו עדיפות על ה- Popcorn A110 הזול יותר, מעבר לאיזו גרסת קושחה טרום Beta שמציגה תפריטי BD)
לצד זה תוסיף לך דיסק חיצוני בחיבור USB, אותו תוכל לנייד לחדר בו ממוקם המחשב, על מנת להעתיק תוכן. בסביבת מחשב תדאג שיהיה לך כבל USB מוכן ומחובר למחשב + חיבור חשמל נוסף לדיסק הקשיח, על מנת שלא תזדקק כל פעם לבוא עם הכבילה מהסלון.
אני בדירה שכורה וגם לי יש בעיה להעביר כבילה מהסלון למחשב באופן אסתטי, ולכן אני עובד כרגע בתצורה שתיארתי, ללא רשת.
במקביל, כמו שצויין, תוכל גם להגדיר לך תקשורת אלחוטית בתקן כזה או אחר, רק על מנת שתוכל להעתיק קבצים לכונן הקשיח, מבלי לנתקו ולניידו לחדר. אבל שוב, שלא תסתמך על האלחוט על מנת לצפות בתוכן כבד..
מה שתיארתי לך עכשיו עונהלך על כל הצרכים שבקשת, אתה יכול לצאת לדרך...
בהצלחה.
תרכוש לך את אחד ה- Streamerים שצויינו (לי יש את ה- 6500, אבל כרגע אין לו עדיפות על ה- Popcorn A110 הזול יותר, מעבר לאיזו גרסת קושחה טרום Beta שמציגה תפריטי BD)
לצד זה תוסיף לך דיסק חיצוני בחיבור USB, אותו תוכל לנייד לחדר בו ממוקם המחשב, על מנת להעתיק תוכן. בסביבת מחשב תדאג שיהיה לך כבל USB מוכן ומחובר למחשב + חיבור חשמל נוסף לדיסק הקשיח, על מנת שלא תזדקק כל פעם לבוא עם הכבילה מהסלון.
אני בדירה שכורה וגם לי יש בעיה להעביר כבילה מהסלון למחשב באופן אסתטי, ולכן אני עובד כרגע בתצורה שתיארתי, ללא רשת.
במקביל, כמו שצויין, תוכל גם להגדיר לך תקשורת אלחוטית בתקן כזה או אחר, רק על מנת שתוכל להעתיק קבצים לכונן הקשיח, מבלי לנתקו ולניידו לחדר. אבל שוב, שלא תסתמך על האלחוט על מנת לצפות בתוכן כבד..
מה שתיארתי לך עכשיו עונהלך על כל הצרכים שבקשת, אתה יכול לצאת לדרך...
בהצלחה.