חיבור הארקה למערכת
ברשותי מערכת סטריאו עם חיבור הארקה מאחורה. איבדתי את כבל ההארקה המקורי ואני אפילו לא זוכר איך הוא נראה. איפה שהכבל הארקה אמור להיות מחובר יש שני חיבורי ליפוף מוברגים. (למה 2?)
אני יכול סתם לקלף בשני הצדדים גיד מכבל כלשהו ולחבר?
יש משמעות לעובי הגיד?
אין לי שום דבר מתכתי באזור, למה אפשר לחבר את זה ובעזרת מה להדביק?
אני יכול סתם לקלף בשני הצדדים גיד מכבל כלשהו ולחבר?
יש משמעות לעובי הגיד?
אין לי שום דבר מתכתי באזור, למה אפשר לחבר את זה ובעזרת מה להדביק?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הכי טוב לרכוש כבלי נחושת (כאלה שמיועדים להעברת AC בקירות) ולהשתמש בזה.
אפשר לחבר את זה למכשיר שיש לו הארכה, או בדרך מסויימת להארקה של הבית.
אפשר לחבר את זה למכשיר שיש לו הארכה, או בדרך מסויימת להארקה של הבית.
למה אין הארקה בכבל של הריסיבר עצמו הרי 99.9% מהאנשים לא מעלים בדעתם שיש צורך לחבר הארקה בנפרד מי שמע על קומקום חשמלי מכונת כביסה או מחשב שמחברים לו שני חוטים. כל הזמן אומרים לא לפרק את הארקה בזמן שרוב האנשים לא מודעים לכך שצריך לחבר בכלל יש ההורים שלי קנו ריסיבר(HK125) לפני חודשים אין לו כבל הארקה. מכאן אני מגיע למסקנה כי יש לזה שני הסברים או שזה לא כזה חשוב או שכל היצרנים של יוד אודיו משחקות שם חייים של אנשים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
guyyug,
זה לא עניין של חיים ומוות... הבעיות הנפוצות הן זרם חשמלי קטן (באזז) כשנוגעים בשסי - ובד"כ היצרנים נותנים לך אריזה מפלאסטיק ואז הם חושבים שאין משמעות להארקה.
הבעיה הגדולה יותר היא דווקא בממירים, מכיוון שיש DC בד"כ על חיבור ה-RF שלהם (ע"מ להזין את המגברים ו/או את ה-LNB של האנטנה) וזה מוסיף GROUND HUM ברור למערכת.
זה לא עניין של חיים ומוות... הבעיות הנפוצות הן זרם חשמלי קטן (באזז) כשנוגעים בשסי - ובד"כ היצרנים נותנים לך אריזה מפלאסטיק ואז הם חושבים שאין משמעות להארקה.
הבעיה הגדולה יותר היא דווקא בממירים, מכיוון שיש DC בד"כ על חיבור ה-RF שלהם (ע"מ להזין את המגברים ו/או את ה-LNB של האנטנה) וזה מוסיף GROUND HUM ברור למערכת.