קניית דיוידי לטובת סטיראו

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
eliran-m פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן לחברי הפורום הנכבדים. ברשותי דיוידי של אפקס 811 המחובר בכבל אופטי לרסיבר של הרמן קרדון 135, ומשום מה אני רוצה לשדרג את המערכת שלי אני שומע לרוב בסטריאו אני יודע ש cd‏ יהיה איכותי יותר אבל לרוב אני רואה הופעות בסטריאו. עכשיו השאלה היא כזאת האם כדאי לי לשדרג את הדיוידי בכלל , כי לאור החיפושים בפורום אני מבולבל כי לפי מש הבנתי בחיבור אופטי זה לא משנה האיכות של המכשיר זה תלוי בdac ‎‏ של הרסיבר. אז איך אפשר בכל זאת לשדרג את המערכת, אם אני יקנה דיוידי של פיוניר 610 ויחבר עם כבל rca ‎‏ האיכות תשתפר ? תודה מראש

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

למעשה מה שאתה שואל זה האם ההמרה מדיגיטלי לאנלוגי ב-DVD (או כל נגן אחר שתקנה) יהיה טוב יותר מהממירים שיש לך ברסיבר.
לא ניתן לענות על זה בצורה גורפת כי כל מקרה לגופו.
מה גם שמכיון שאנחנו לא יודעים מה הרמקולים, יכול להיות ששם בכלל צוואר הבקבוק שלך ושיפורים במקור לא תשמע...
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

eliran-m פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

הרמקולים שלי הם וורפידל פסיפיק 40. אז לפי משה הבנתי לא שווה לי להחליף דיוידי אם ככה למה אנשים משקיעים הרבה כסף לדיוידי שבסוף תאיכות קול קובע הרסיבר.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

כי DVD הוא קודם כל נגן וידאו ואז יש חשיבות לאיכות הוידאו שהוא מוציא, לאיכות ה-UPSCALING וכו'.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #5 

כול פריט שמשדרגים . הצליל בדרך לאוזניים משתפר . לר רק הDVD . רסיבר יותר טוב עים הDVD הקיים ישפר , רק החלפת רמקולים ישפר . אבל רמקולים פשוטים לר יתנו שיפור אים תחליף DVD מיקצועי . אלה מעט מאוד
רק הטכנאי קרמר

eliran-m פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

טוב חברה תודה עזרתם לי מאוד, טוב שלא השקעתי בדיוידי, סתם הייתי מתבאס.

eliran-m פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אגב חברה מצאתי cd nad ‎510‎ ‎‏ ב350 שקל שווה ליקנות? זה ישפר את הסאונד בrca ‎‏ או שעדיף לוותר

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #8 

DVD שמשפר את הצליל עולה 3 או 5 אלף ש"ח . עים הופעת הבלו רי . היבואנים מוכרים את הDVD האלה במחירי מציאה בין אלף לארבע אלף . במיוחד בחברת דנון .
כמה חברי פורום קנו . במחירה הגדולה של ניו פאן מציאות . גם אני קניתי ב700 ש"ח מכשיר שעלה כ3000 ש"ח

http://www.newpan.co.il/Index.asp?Artic ... 164&Page=2

את זה ב700 ש"ח . אולי נישאר להם עוד כמה
רק הטכנאי קרמר

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #9 

תבדוק, באופן כללי תצפה לצליל יותר מאוזן ונעים לאוזן מאשר הדיוידי, אני חושב שיהיה לך שיפור משמעותי בסאונד. תבדוק רק שהסידי תקין מדובר בדגם לא חדש. החולייה החלשה במערכת שלך היא הרסיבר, הוא טוב לסרטים אבל בסטריאו הוא מאוד חלש אפילו יחסית לרסיברים ברמת המחיר שלו כמו ימאהה ואונקיו.

eliran-m פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

דווקא הרסיבר שלי לדעתי טוב מאוד לסטריאו יחסית למרנץ וימאאה אני השוואתי בינהם ודווקא לסרטים הוא ממש גרוע ביחס לימאה שיש לי בחדר 357rvx ‎‏ שוב זאת דעתי. אגב אני באמת כנראה אחפש סי די תודה רבה חברה

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #11 

לא יודע, לי הוא נשמע קצת "סגור" מבחינת הסאונד ביחס למתחרים אבל על טעם וריח אין להתווכח.
אם תצטרך עזרה בבחירת סידי אשמח לעזור.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”