קניית דיוידי לטובת סטיראו
אהלן לחברי הפורום הנכבדים. ברשותי דיוידי של אפקס 811 המחובר בכבל אופטי לרסיבר של הרמן קרדון 135, ומשום מה אני רוצה לשדרג את המערכת שלי אני שומע לרוב בסטריאו אני יודע ש cd יהיה איכותי יותר אבל לרוב אני רואה הופעות בסטריאו. עכשיו השאלה היא כזאת האם כדאי לי לשדרג את הדיוידי בכלל , כי לאור החיפושים בפורום אני מבולבל כי לפי מש הבנתי בחיבור אופטי זה לא משנה האיכות של המכשיר זה תלוי בdac של הרסיבר. אז איך אפשר בכל זאת לשדרג את המערכת, אם אני יקנה דיוידי של פיוניר 610 ויחבר עם כבל rca האיכות תשתפר ? תודה מראש
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
למעשה מה שאתה שואל זה האם ההמרה מדיגיטלי לאנלוגי ב-DVD (או כל נגן אחר שתקנה) יהיה טוב יותר מהממירים שיש לך ברסיבר.
לא ניתן לענות על זה בצורה גורפת כי כל מקרה לגופו.
מה גם שמכיון שאנחנו לא יודעים מה הרמקולים, יכול להיות ששם בכלל צוואר הבקבוק שלך ושיפורים במקור לא תשמע...
לא ניתן לענות על זה בצורה גורפת כי כל מקרה לגופו.
מה גם שמכיון שאנחנו לא יודעים מה הרמקולים, יכול להיות ששם בכלל צוואר הבקבוק שלך ושיפורים במקור לא תשמע...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
כול פריט שמשדרגים . הצליל בדרך לאוזניים משתפר . לר רק הDVD . רסיבר יותר טוב עים הDVD הקיים ישפר , רק החלפת רמקולים ישפר . אבל רמקולים פשוטים לר יתנו שיפור אים תחליף DVD מיקצועי . אלה מעט מאוד
רק הטכנאי קרמר
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
DVD שמשפר את הצליל עולה 3 או 5 אלף ש"ח . עים הופעת הבלו רי . היבואנים מוכרים את הDVD האלה במחירי מציאה בין אלף לארבע אלף . במיוחד בחברת דנון .
כמה חברי פורום קנו . במחירה הגדולה של ניו פאן מציאות . גם אני קניתי ב700 ש"ח מכשיר שעלה כ3000 ש"ח
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Artic ... 164&Page=2
את זה ב700 ש"ח . אולי נישאר להם עוד כמה
כמה חברי פורום קנו . במחירה הגדולה של ניו פאן מציאות . גם אני קניתי ב700 ש"ח מכשיר שעלה כ3000 ש"ח
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Artic ... 164&Page=2
את זה ב700 ש"ח . אולי נישאר להם עוד כמה
רק הטכנאי קרמר
תבדוק, באופן כללי תצפה לצליל יותר מאוזן ונעים לאוזן מאשר הדיוידי, אני חושב שיהיה לך שיפור משמעותי בסאונד. תבדוק רק שהסידי תקין מדובר בדגם לא חדש. החולייה החלשה במערכת שלך היא הרסיבר, הוא טוב לסרטים אבל בסטריאו הוא מאוד חלש אפילו יחסית לרסיברים ברמת המחיר שלו כמו ימאהה ואונקיו.