בקורת קצרצרה של FUJICOM FJ4701W
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
קיבלתי לפני מספר ימים את מסך 47" הנ"ל.
הוא החליף מסך KTV בן שנה וחצי בגודל 32".
השפורפרת בפנים היא של SAMSUNG מתוך הצצה עם פנס בבפנוכו של המסך מאחור.
התמונה באיכות די טובה, למרות שראיתי אצל לקוח פיליפס שעלתה לו כעשירייה בגודל 42" עם תמונה הרבה יותר טובה.
פלסטיקה בגימור גבוה ו-2 כניסות HDMI.
מרחק החורים מאחור הוא 60X20 וזרוע תקרתית LCD709 עשתה את העבודה.
למרבה הפליאה איכות התמונה בכניסת ה VGA טובה יותר מאשר בכניסת ה HDMI שהיא בעלת קונטרסט חזק ודי חשוכה. כרטיס המסך שלי הוא 8400GS שיוחלף בשבוע הבא ב HD4550.
הדבר היחידי שמטריד אותי הוא שאין שחור מוחלט והתאורה לא אחידה לחלוטין ב-4 קצוות המסך.כשאני מנמיך בהירות וקונטרסט להכי נמוכים, אני עדיין רואה תאורה כלשהי בקצוות המסך, כלומר אין שחור מוחלט, וכמו כן אחת הפינות נראית לי מעט יותר מוארת מן האחרות.
התמונה באיכות די טובה, למרות שראיתי אצל לקוח פיליפס שעלתה לו כעשירייה בגודל 42" עם תמונה הרבה יותר טובה.
למרבה הפליאה איכות התמונה בכניסת ה VGA טובה יותר מאשר בכניסת ה HDMI שהיא בעלת קונטרסט חזק ודי חשוכה. כרטיס המסך שלי הוא 8400GS שיוחלף בשבוע הבא ב HD4550.
הדבר היחידי שמטריד אותי הוא שאין שחור מוחלט והתאורה לא אחידה לחלוטין ב-4 קצוות המסך.כשאני מנמיך בהירות וקונטרסט להכי נמוכים, אני עדיין רואה תאורה כלשהי בקצוות המסך, כלומר אין שחור מוחלט, וכמו כן אחת הפינות נראית לי מעט יותר מוארת מן האחרות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
Fish72 כתב:קיבלתי לפני מספר ימים את מסך 47" הנ"ל.
הדבר היחידי שמטריד אותי הוא שאין שחור מוחלט והתאורה לא אחידה לחלוטין ב-4 קצוות המסך.כשאני מנמיך בהירות וקונטרסט להכי נמוכים, אני עדיין רואה תאורה כלשהי בקצוות המסך, כלומר אין שחור מוחלט, וכמו כן אחת הפינות נראית לי מעט יותר מוארת מן האחרות....
זליגות אור , תופעה ידועה במסכי LCD , אני נאלצתי להחזיר מסך עקב בעיות זליגה דומות לשלך,
כנראה שיש המון שחיים עם זה ללא בעיה.
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
זה מורגש רק כאשר יש רקע שחור בתמונה כמו בסרט שהחלק של העליון והתחתון של המסך קטומים (חתוכים). כשיש תמונה בגודל של מסך מלא והיא לא שחורה (למשל המסך של חלונות XP או סרט שמתנגן במסך מלא) אין שום בעיה - מסוג הדברים שבהחלט אפשר לחיות עמם :O)
תמונות :
http://www.mediafire.com/?sharekey=89ae ... 6f91db4a13
תמונות :
http://www.mediafire.com/?sharekey=89ae ... 6f91db4a13