האם קיימים נגנים המאפשרים משחק עם תזמון הכתוביות?
השאלה בכותרת.
הבעיה היא שאני מוריד סרטים ב-720 מהטורנט, ואחר כך מאוד מתקשה למצוא כתוביות מתאימות.
נדיר שאני מוצא כתוביות עם תזמון נכון, וביתר המקרים אני מוצא כתוביות שלא מסונכרנות עם תזמון הסרט.
חשבתי לעצמי שאולי קיים נגן שפותר את זה על ידי כך שאני אומר לו מתי להתחיל לנגן וכך התרגום יהיה על פי הספתיים ולא בהפרשים של שניות ארוכות ולא הגיוניות?
הבעיה היא שאני מוריד סרטים ב-720 מהטורנט, ואחר כך מאוד מתקשה למצוא כתוביות מתאימות.
נדיר שאני מוצא כתוביות עם תזמון נכון, וביתר המקרים אני מוצא כתוביות שלא מסונכרנות עם תזמון הסרט.
חשבתי לעצמי שאולי קיים נגן שפותר את זה על ידי כך שאני אומר לו מתי להתחיל לנגן וכך התרגום יהיה על פי הספתיים ולא בהפרשים של שניות ארוכות ולא הגיוניות?
jalaad ,
לאחר נסיון לא מעט בתחום יש כמה דרכים :
1. היום לדעתי רוב הנגנים תומכים בסינכרון ojt ( תוך כדי תנועה ) , לי יש 4100 וזה עושה את העבודה
2. רוב הכתוביות שיש אמורות לעבוד עם גרסאות ה720
חוץ מזה תמיד אפשר לסנכרון דרך ה subtitles creator
לאחר נסיון לא מעט בתחום יש כמה דרכים :
1. היום לדעתי רוב הנגנים תומכים בסינכרון ojt ( תוך כדי תנועה ) , לי יש 4100 וזה עושה את העבודה
2. רוב הכתוביות שיש אמורות לעבוד עם גרסאות ה720
חוץ מזה תמיד אפשר לסנכרון דרך ה subtitles creator
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
מספר נגני תוכנה מאפשרים סנכרון תרגום תוך כדי Playback, אחרים על ידי משחק ב Off line באמצעות VobSub.
אם אתה מדבר על מזרימי מדיה, כל המכשירים המודרנים כיום מאפשרים זאת תוך כדי Playback.
אם אתה מדבר על מזרימי מדיה, כל המכשירים המודרנים כיום מאפשרים זאת תוך כדי Playback.