שירות של 4H
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73402
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
ישנו יבואן מקבילי שמייבא באפור מצלמות של CANON (בין היתר) לארץ - מישהו נתקל בשירות שלהם?
http://www.camera.co.il/about.asp?Aboutnum=1
http://www.camera.co.il/about.asp?Aboutnum=1
-
Huber
- חבר במועדון HT

תודה, אבל בסוף רכשתי מ CAMERA4LESS. יש להם כ 150 תגובות חיוביות ורק 2-3 שליליות בזאפ (כן, אני יודע שזה לא מדד הכי מהימן שיש אבל גם ברשת לא מצאתי יותר מידיי תלונות עליהם).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מה קנית בסוף? תמונות? (תשתמש במראהHuber כתב:תודה, אבל בסוף רכשתי מ CAMERA4LESS. יש להם כ 150 תגובות חיוביות ורק 2-3 שליליות בזאפ (כן, אני יודע שזה לא מדד הכי מהימן שיש אבל גם ברשת לא מצאתי יותר מידיי תלונות עליהם)....
-
Huber
- חבר במועדון HT

FUJI F40 - הבנתי מקריאה ברשת והמלצות שהיא קצת יותר טובה מה CANON SD1100, מה גם שלקארט אין את הדגם הזה עדיין במלאי (הם אמרו שזה דגם "חדש" שזה כבר קיימים חודשים רבים בח"ל ובייבוא אפור בארץ. מישהו בקארט צריך להתעורר!).
מצאת לך איפה לראות לראות תגובות. 90% מה שכתוב בזאפ לא נכון.Huber כתב:תודה, אבל בסוף רכשתי מ CAMERA4LESS. יש להם כ 150 תגובות חיוביות ורק 2-3 שליליות בזאפ (כן, אני יודע שזה לא מדד הכי מהימן שיש אבל גם ברשת לא מצאתי יותר מידיי תלונות עליהם)....
אישית אני לא מתעסק עם היבואנים האלו.
-
Huber
- חבר במועדון HT

pug1980 - כבר ציינתי שזה לא אינדיקציה מוחלטת, אבל גם משהו. חיפשתי בנרות אחריות של קראט כששקלתי את הקאנון, אבל קראט אפילו לא טורחים להביא את הדגם הזה. הם טוענים שזה דגם "חדש מידיי", וזה על דגם שקיים כבר כמעט שנה. בדיחה.
בסוף לא רכשתי עם אחריות של 4H אלא של החנות CAMERA4LESS. עליהם עשיתי חיפוש ברשת ומצאתי לרב תגובות חיוביות.
תודה לכולם על התגובות
בסוף לא רכשתי עם אחריות של 4H אלא של החנות CAMERA4LESS. עליהם עשיתי חיפוש ברשת ומצאתי לרב תגובות חיוביות.
תודה לכולם על התגובות
-
Huber
- חבר במועדון HT

למצלמה של 600 שח לשלם 110 שח תוספת לאחריות לדעתי האישית לא כדאי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
בזמנו כשרכשתי מצלמה אז על כל חנות ששאלתי התגובות היו שהשירות שלהם מכפיר...
בסופו של דבר כשמדובר ביבואן שהוא בעצם חנות קטנה באיזה חור באמצע שום מקום (מה שמאפשר להם, מן הסתם, להוזיל את המחיר) אז גם השירות בהתאם... במצלמות אין היום תחרות אמיתית - היבואנים המקבילים שולטים ביד רמה בשוק והיבואנים הרשמיים בקושי מוכרים עשירית מהכמות של המקבילים בגלל שהם לא יכולים להתקרב למחירים.
זה המציאות של השוק, אין הרבה מה לעשות לדעתי.
בסופו של דבר כשמדובר ביבואן שהוא בעצם חנות קטנה באיזה חור באמצע שום מקום (מה שמאפשר להם, מן הסתם, להוזיל את המחיר) אז גם השירות בהתאם... במצלמות אין היום תחרות אמיתית - היבואנים המקבילים שולטים ביד רמה בשוק והיבואנים הרשמיים בקושי מוכרים עשירית מהכמות של המקבילים בגלל שהם לא יכולים להתקרב למחירים.
זה המציאות של השוק, אין הרבה מה לעשות לדעתי.
-
Huber
- חבר במועדון HT

oferlaor - מסכים עם כל הנאמר, אך אני אישית מוכן לשלם יותר בשביל שירות טוב. במקרה שלי היו 2 סייגים שהפכו את זה ללא רלוונטי:
1. ליבואן לא היה בכלל את הדגם, למרות שזה דגם נפוץ מאוד.
2. ברמת המחירים הללו (600 שי למצלמה) זה כבר לא ממש שיקול.
שרכשתי לי אישית בזמנו מצלמה ב 2500 ש"ח הוספתי לא מעט כסף ורכשתי מחנות שעובדת עם יבואן רישמי (וכמובן שביררתי גם על החנות עצמה), לי אישית ההפרש במחיר היה שווה את הראש השקט.
1. ליבואן לא היה בכלל את הדגם, למרות שזה דגם נפוץ מאוד.
2. ברמת המחירים הללו (600 שי למצלמה) זה כבר לא ממש שיקול.
שרכשתי לי אישית בזמנו מצלמה ב 2500 ש"ח הוספתי לא מעט כסף ורכשתי מחנות שעובדת עם יבואן רישמי (וכמובן שביררתי גם על החנות עצמה), לי אישית ההפרש במחיר היה שווה את הראש השקט.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
יש הבדלים אדירים באיכות השירות של יבואנים אפורים לציוד צילום.
במקום הראשון נמצאת קמרה מיה. במקום השני נמצאים פוטופילם וארליך מעבדות. במקום השלישי רוב האחרים. במקום האחרון נמצאת קמרה, שהיא רשת 4H .
אכן, למצלמה העולה 600 ₪ אין טעם להוסיף אחריות, אבל למצלמות אחרות בהחלט כדאי.
עם ביטוח אחריות מאק מקבלים שקט נפשי ל- 3 או 5 שנים – שאינו נופל מאחריות יבואן רשמי.
.
במקום הראשון נמצאת קמרה מיה. במקום השני נמצאים פוטופילם וארליך מעבדות. במקום השלישי רוב האחרים. במקום האחרון נמצאת קמרה, שהיא רשת 4H .
אכן, למצלמה העולה 600 ₪ אין טעם להוסיף אחריות, אבל למצלמות אחרות בהחלט כדאי.
עם ביטוח אחריות מאק מקבלים שקט נפשי ל- 3 או 5 שנים – שאינו נופל מאחריות יבואן רשמי.
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
-
Huber
- חבר במועדון HT

יש לך אסמכתה לזה?
-
Huber
- חבר במועדון HT

אהא - והוא הרי חסר כל אינטרס
שים לב למה שאתה רושם - אם אין לך אסמכתה לזה מעבר ל"שמעתי ש..." יכולים לתבוע אותך על הצואת דיבה וחבל. אני אישית לא מקושר אליהם כהוא זה אבל כבר ראיתי תביעות כאלו על גולשים בפורומים שרשמו דברים שכאלו ולא יכלו להוכיח את זה. בהחלט יתכן שאתה צודק, אבל בלי אסמכתה עדיף לא לרשום את זה בפומבי.
שים לב למה שאתה רושם - אם אין לך אסמכתה לזה מעבר ל"שמעתי ש..." יכולים לתבוע אותך על הצואת דיבה וחבל. אני אישית לא מקושר אליהם כהוא זה אבל כבר ראיתי תביעות כאלו על גולשים בפורומים שרשמו דברים שכאלו ולא יכלו להוכיח את זה. בהחלט יתכן שאתה צודק, אבל בלי אסמכתה עדיף לא לרשום את זה בפומבי.
הוצאת דיבה? קצת נסחפת, לא??????
כל הרשת מלאה בתגובות, וטוקבקים...תלך לתבוע כל אחד שאומר משהו?
אני לא היחיד שאומר את זה והרבה "אכלו אותה" שלא ידעו זאת בזמן הרכישה.
אני אישית רכשתי מצלמה, ובדקתי את זה טוב לפני אמרו לי חדשה. לאחר יומיים התברר כמחודשת וביטלתי את הקנייה.
עשה על זה חיפוש....
קרא:
http://192.118.0.136/online/16/ART1/826/401.html
http://www.service-report.co.il/search_ ... ortId=9385
כל הרשת מלאה בתגובות, וטוקבקים...תלך לתבוע כל אחד שאומר משהו?
אני לא היחיד שאומר את זה והרבה "אכלו אותה" שלא ידעו זאת בזמן הרכישה.
אני אישית רכשתי מצלמה, ובדקתי את זה טוב לפני אמרו לי חדשה. לאחר יומיים התברר כמחודשת וביטלתי את הקנייה.
עשה על זה חיפוש....
קרא:
http://192.118.0.136/online/16/ART1/826/401.html
http://www.service-report.co.il/search_ ... ortId=9385