הבדלים בין נתבים של אדימקס
ה 6524 יותר חדש, הוא הממשיך של ה 6504 אבל אני לא יודע על הבדלים בינהם, מציע שתתקשר ליבואן לשאול אותו
כדאי לרכוש בכל מקום שעובד עם היבואן פיקוק (אני חושב שזה יבואן בלעדי, ולא יודע אם יש לזה ייבוא מקבילי) , יש לי את ה 6504 והשירות של פיקוק היה מצויין כשהיתה לי תקלה
אם אתה שואל על חנות ספיצפית אז או שתבדוק מה קרוב לך הביתה או שתקנה מחנות שהמליצו לך עליה באופן אישי או מדורגת טוב ב ZAP
כדאי לרכוש בכל מקום שעובד עם היבואן פיקוק (אני חושב שזה יבואן בלעדי, ולא יודע אם יש לזה ייבוא מקבילי) , יש לי את ה 6504 והשירות של פיקוק היה מצויין כשהיתה לי תקלה
אם אתה שואל על חנות ספיצפית אז או שתבדוק מה קרוב לך הביתה או שתקנה מחנות שהמליצו לך עליה באופן אישי או מדורגת טוב ב ZAP
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
המלך:
למה בחרת דווקא באדימקס?
למה בחרת דווקא באדימקס?
לשניהם יש יכולת עדכוןהמלך כתב:הכי קרוב זה IVORY.
האם לשניהם יש יכולת עדכון?...
אין לי נסיון אישי עם אייבורי אבל cגיגול מהיר עליהם תמצא המון אנשים לא מרוצים.
חוץ מזה, באתר שלהם מצויין 3 שנות אחריות במעבדות שלהם אבל לא מצויין שהם עובדים עם היבואן הרשמי והנתב תחת האחריות שלו, אם האחריות לא של pikok אני לא ממליץ לך לקנות שם
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
דיברתי עם חנות בנתניה ואמרו לי שיש אחריות שנה.שבלול כתב:לשניהם יש יכולת עדכוןהמלך כתב:הכי קרוב זה IVORY.
האם לשניהם יש יכולת עדכון?...
אין לי נסיון אישי עם אייבורי אבל cגיגול מהיר עליהם תמצא המון אנשים לא מרוצים.
חוץ מזה, באתר שלהם מצויין 3 שנות אחריות במעבדות שלהם אבל לא מצויין שהם עובדים עם היבואן הרשמי והנתב תחת האחריות שלו, אם האחריות לא של pikok אני לא ממליץ לך לקנות שם...
לעומת זאת אני מסתכל במספר אתרים ורשום 3 שנים.
מה נכון?
מי שלא יהסס להחליף לאלחוטי ברגע שיצטרך ולא יחשוב שחבל שקנה קוויהמלך כתב:אני יודע שתקן N עדיף אבל השאלה שלי התייחסה להפרש המחיר.
כרגע אני בכלל לא מתכוון להשתמש באלחוטי אבל מי קונה קווי היום?...
אבל אני איתך , תקנה אלחוטי ו N , המחירים נמוכים מספיק. מספיק שיבקר אותך פעם מישהו עם IPHONE או שתחליף לעצמך פלאפון למכשיר עם WIFI ואז עדיף שיהיה כבר חיבור אלחוטי בבית