בקרוב גרסא חדשה לממיר ה-yesMax DBS XTV 5.01
חסרות עוד המון אפשרויות שאני לא ממש זוכר כרגע (אני נזכר כשאני צופה ב-TV)
אבל אחת האפשרויות שהכי חסרות לי מיון תוכניות מוקלטות על-פי שם.
וגם חיפוש על התוכניות המוקלטות היה יכול נחמד.
כפי הנראה הפתרון הכי טוב שיכול להיות יהיה בשלב מסוים לזרוק את ה-YESMAX ולעבור ל-HTPC, כי הוא פשוט מוגבל.
אבל אחת האפשרויות שהכי חסרות לי מיון תוכניות מוקלטות על-פי שם.
וגם חיפוש על התוכניות המוקלטות היה יכול נחמד.
כפי הנראה הפתרון הכי טוב שיכול להיות יהיה בשלב מסוים לזרוק את ה-YESMAX ולעבור ל-HTPC, כי הוא פשוט מוגבל.
קובי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לי חסר מיון וסינון תוכניות.
למשל שכל אחד במשפחה יכול לסמן אם ראה לפי קוד צבע ואז אפשר יהיה לדעת מתי למחוק פרק או סרט כלשהו (כשכל מי שהצבע שלו מסומן כבר ראה לחלוטין).
למשל שכל אחד במשפחה יכול לסמן אם ראה לפי קוד צבע ואז אפשר יהיה לדעת מתי למחוק פרק או סרט כלשהו (כשכל מי שהצבע שלו מסומן כבר ראה לחלוטין).
יותר מפעם אחת היו שרשורים שקיבצו את הפיצ'רים שהיו חסרים לנו, אבל נדמה לי שאז היינו קומץ קטן של בעלי מקס ולא הסתובבו בפורום אנשי YES.
אז אולי נעשה את זה פעם נוספת והפעם אחד מהחברה של יס יוכל לקדם את זה בשם כולנו?
הנה הרשימה שלי:
1. אפשרויות מיון שונות על התכניות המוקלטות (לפי שם, לפי סוג (סרט,סדרה,...), לפי סטטוס (ראיתי, לא ראיתי))
2. אפשרות למחוק בבת אחת כל התכניות שכבר ראיתי
3. סימון התכניות שהוקלטו חלקית ע"י צבע אחר (ושבצורה אוטומטית יוקלטו מחדש בשידורים החוזרים)
4. אפשרות לעבור מתוך מסך ה-INFO ע"י חצים לתכנית הבאה/הקודמת
5. אפשרות לקפוץ קדימה אחורה ע"י בחירת/הכנסת זמן (גם זמן אבסולוטי, גם קפיצה רלטיבית)
6. שיפור ניהול הערוצים המועדפים -> שיהיו כמה שרשראות של ערוצים מועדפים (לבחירתנו כמובן) -> שלחיצה על כפטורי +/- יעביר לערוץ הבא בשרשרת המועדפים האקטיבית
7. שליד הפס הקטום (הפרוגרס בר) יופיע גם כמה זמן עבר מתחילת התכנית וגם כמה זמן נותר
8. אם יש מקלט פנוי, PiP (תמונה בתוך תמונה) וכמובן SWAP בין התמונות
9. אפשרות הקלטה ע"י הגדרת הזמנים והחזרות (כמו ב-VCRים)
10. אפשרות הקלטה ע"י מחרוזת שבשם התכנית (וכמובן זיהו שידורים חוזרים ע"מ למנוע הקלטות כפולות)
11. אפשרות לקפוץ אוטומטית מעל ערוצים שאינני מנוי להם
12.עיצוב מחדש של מסך ה-EPG כדי שאפשר יהיה לראות את תיאור התכנית שעומדים אליה מבלי ללחוץ על INFO
13.שבמסך ה-INFO יופיעו גם את זמנים של השידורים החוזרים
מספיק לעכשיו, 13 זה מספר המזל שלי.
אז אולי נעשה את זה פעם נוספת והפעם אחד מהחברה של יס יוכל לקדם את זה בשם כולנו?
הנה הרשימה שלי:
1. אפשרויות מיון שונות על התכניות המוקלטות (לפי שם, לפי סוג (סרט,סדרה,...), לפי סטטוס (ראיתי, לא ראיתי))
2. אפשרות למחוק בבת אחת כל התכניות שכבר ראיתי
3. סימון התכניות שהוקלטו חלקית ע"י צבע אחר (ושבצורה אוטומטית יוקלטו מחדש בשידורים החוזרים)
4. אפשרות לעבור מתוך מסך ה-INFO ע"י חצים לתכנית הבאה/הקודמת
5. אפשרות לקפוץ קדימה אחורה ע"י בחירת/הכנסת זמן (גם זמן אבסולוטי, גם קפיצה רלטיבית)
6. שיפור ניהול הערוצים המועדפים -> שיהיו כמה שרשראות של ערוצים מועדפים (לבחירתנו כמובן) -> שלחיצה על כפטורי +/- יעביר לערוץ הבא בשרשרת המועדפים האקטיבית
7. שליד הפס הקטום (הפרוגרס בר) יופיע גם כמה זמן עבר מתחילת התכנית וגם כמה זמן נותר
8. אם יש מקלט פנוי, PiP (תמונה בתוך תמונה) וכמובן SWAP בין התמונות
9. אפשרות הקלטה ע"י הגדרת הזמנים והחזרות (כמו ב-VCRים)
10. אפשרות הקלטה ע"י מחרוזת שבשם התכנית (וכמובן זיהו שידורים חוזרים ע"מ למנוע הקלטות כפולות)
11. אפשרות לקפוץ אוטומטית מעל ערוצים שאינני מנוי להם
12.עיצוב מחדש של מסך ה-EPG כדי שאפשר יהיה לראות את תיאור התכנית שעומדים אליה מבלי ללחוץ על INFO
13.שבמסך ה-INFO יופיעו גם את זמנים של השידורים החוזרים
מספיק לעכשיו, 13 זה מספר המזל שלי.
אני בעד.
יש ברשימה שלך הרבה טובים שמציקים לי ועוד רעיונות טובים.
משגע למשל שאני לא יכול להקליט את כל המופעים (כמובן לא כולל שידור חוזר) של חמישיות ותקציר ליגה ספרדית למשל.
אבל חסר לך פיצ'ר אחד חשוב מאוד, דילוג על פרסומות.
איפה ה-YES MAX ואיפה ה-TIVO.
יש ברשימה שלך הרבה טובים שמציקים לי ועוד רעיונות טובים.
משגע למשל שאני לא יכול להקליט את כל המופעים (כמובן לא כולל שידור חוזר) של חמישיות ותקציר ליגה ספרדית למשל.
אבל חסר לך פיצ'ר אחד חשוב מאוד, דילוג על פרסומות.
איפה ה-YES MAX ואיפה ה-TIVO.
קובי
- oferlaor
- מנהל

501 רץ אצלנו כבר זמן מה אך לא מדובר בשדרוג מאוד משמעותי. הדבר שהכי חסר לי הוא נושא המיון והתיוג, לא המחיקה.
מה שכן, היציבות נשמרה שזה טוב.
לגבי שדרוגים, אני מבין שהעלות פיתוח של זה בעקבות מגבלות הזיכרון של המקס מקשים על שדרוגים משמעותיים.
חוץ ממיון, חסר לי גם אפשרות שדרוג להגדלת הדיסק הקשיח. אני מקווה שעם המקס החדש יהיה דיסק גדול יותר, אך ממה שאני מבין מדובר על דיסק בגודל שבעיני קטן מדי. נקווה שזה יהיה חצי טרה או יותר ולאהמספר שאני שמעתי בזמנו.
מה שכן, היציבות נשמרה שזה טוב.
לגבי שדרוגים, אני מבין שהעלות פיתוח של זה בעקבות מגבלות הזיכרון של המקס מקשים על שדרוגים משמעותיים.
חוץ ממיון, חסר לי גם אפשרות שדרוג להגדלת הדיסק הקשיח. אני מקווה שעם המקס החדש יהיה דיסק גדול יותר, אך ממה שאני מבין מדובר על דיסק בגודל שבעיני קטן מדי. נקווה שזה יהיה חצי טרה או יותר ולאהמספר שאני שמעתי בזמנו.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
חברת יס קונה את הממיר מUEC מדרום אפריקה.המאורר עובד 24 שעות ביממה גם בסטנדביי.אין סוייטש שמנתק את הממיר לגמריי מהחשמל,כדיי שהממיר שמתוכנת להקלטות עתידיות ייכנס להקלטה.הפעילות של המאוורר חרישית ,אך הוא צובר אבק במשך הזמן.עידו_F כתב:זה נשמע יותר כמו תקלה. זה לא אמור לקרות בדרך כלל.avizov2 כתב:הדבר הכי מעצבן אותי בmax גם כשהממיר "כבוי" במצב סטנדבאי המאוורר שלו פועל וחופר......
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
שלא לדבר על זה שהוא מתחמם בטירוף (מזל שעכשיו חורף). הבעיה היא שכפתור הכיבוי לא עושה כלום מלבד לכבות את יציאת הווידאו.avizov2 כתב:הדבר הכי מעצבן אותי בmax גם כשהממיר "כבוי" במצב סטנדבאי המאוורר שלו פועל וחופר...
- oferlaor
- מנהל

המקס השטוח עדיין מתחמם לי למדי.
אכן, ה-STANDBY של המקס הוא רק כיבוי וידאו, לא כיבוי אמיתי (זה כך בכל הממירים של יס, אגב)
אכן, ה-STANDBY של המקס הוא רק כיבוי וידאו, לא כיבוי אמיתי (זה כך בכל הממירים של יס, אגב)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לי יש את המקס דור ראשון, אז אם אצלך המקס דור שני עדיין חם לך יותר מידי אתה יכול לתאר לעצמך מה הולך אצלי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
לדעתי את הדור הראשון צריך לתת לאנשים בצפון ובירושלייםCatskinner כתב:לי יש את המקס דור ראשון, אז אם אצלך המקס דור שני עדיין חם לך יותר מידי אתה יכול לתאר לעצמך מה הולך אצלי....
החיסכון באמצעי הסקה יהיה משמעותי
- oferlaor
- מנהל