50pg60ur vs. ps50a450

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
hyudale פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אני בודק ומשווה כבר הרבה זמן בין פלאסמות 50" לתקציב המוגבל שלי (9000)
הסתובבתי בתצוגות שונות וההתלבטות שלי נשארה כנראה בין הlg 50pg60ur והסאמסונג ps50a450 ,לשתיהן 100 הרץ , אותם חיבורים וסאונד מצוין (למרות המערכת שלי)
לפי מה שראיתי בתצוגות לא הצלחת למצוא שום הבדל משמעותי לטובת אחת מהן שנראה לעין, בדקתי בהרבה פורומים ואתרי ביקורות ושתיהן מהוללות יחסית למחיריהן (הlg אפילו בחירת העורכים בכמה מאתרי הביקורות הגדולים)
יש מישהו שיכול ליעץ לי מנסיון לגבי דגמים אלה אולי להאיר את עיני למשהו שאני לא מודע לו ואולי גם להפנות אותי לדגמים שאני פיספסתי?
תודה מראש יהודה
נ"ב ,השימושים שלי מגוונים וכוללים בעיקר יס מקס אבל גם dvd ומחשב

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

יש באתר סקירה על ה LG בגודל 42",מציע לך לקרוא אותה.לגבי הדגמים שפיספת,אז תבדוק את הפנסוניק PV80 ו PV8.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

ההבדל בין הסמסונג לבין הlg שהצבעים בסמסונג יותר מודגשים .בlg התמונה יותר דהויה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

hyudale פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

guy11 כתב:יש באתר סקירה על ה LG בגודל 42",מציע לך לקרוא אותה.לגבי הדגמים שפיספת,אז תבדוק את הפנסוניק PV80 ו PV8.
...
האמת שקראתי את הסקירה כשהיא עוד התפרסמה תודה

היום יצא לי לראות את שלושת הטלויזיות אחת ליד השניה (הlg והפאנסוניק ב50 והסאמסונג ב42) מחוברות ליס רגיל, שיחקתי עם שלושתם ואני מוכרח לציין שגם לדעתי וגם לדעת מי שנוכח בחנות אם זה מוכרים\קונים בlg התמונה הטובה ביותר לערוצים רגילים ביס ולדעתי אין מה להשוות אותה לפנאסוניק בכלל (מצטער), אם כבר יש שאלה של טעם אישי בצבעים אז זה לעומת הסאמסונג.
בכל אופן תודה אני קניתי את הlg.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”