שלום.
אמא שלי צריכה מצלמה דיגיטלית סטנדרטית (POINT AND CLICK) שתהיה נוחה, פשוטה לשימוש ואמינה. הדגם הראשון שקפץ לי לעיין הוא ה CANON SD1100:
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692156
כמה שאלות:
א. יש משהו יותר טוב/מומלץ בטווח מחיר הזה?
ב. להתעקש על אחריות קארט למרות שהמחיר הרבה יותר גבוה? לא מספיק לרכוש מחנות עם מאות תגובות חיוביות בזאפ כמו camera4less?
רכישת מצלמה דיגיטלת עד כ 800 שח
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73360
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני לא כזה בקיא בדגמים של מצלמות כיום - אבל אני אגיד לך מה כן חשוב לבדוק
א. זום אופטי - כמה שיותר יותר טוב - נראה לי שבמצלמות שאתה מחפש אפשר למצוא איזה 4/5 משהו כזה - עדיף
מסך כמה שיותר גדול - יותר נוח - במיוחד לאמהות שיסתכלו מן הסתם על המסך ולא בעינית (אם תהיה בכלל)
והכי חשוב - תעשה כמה תמונות עם המצלמה - עדיף בחושך/באור בעייתי - לראות איך זה יוצא - כי זה המקום שהרבה מצלמות נופלות והמון רעש נכנס לתמונה - וזה מבאס.
תראה גם כמה זמן לוקח לה עד שאפשר לצלם - וכן, כמה זמן לוקח בין תמונה לתמונה.
א. זום אופטי - כמה שיותר יותר טוב - נראה לי שבמצלמות שאתה מחפש אפשר למצוא איזה 4/5 משהו כזה - עדיף
מסך כמה שיותר גדול - יותר נוח - במיוחד לאמהות שיסתכלו מן הסתם על המסך ולא בעינית (אם תהיה בכלל)
והכי חשוב - תעשה כמה תמונות עם המצלמה - עדיף בחושך/באור בעייתי - לראות איך זה יוצא - כי זה המקום שהרבה מצלמות נופלות והמון רעש נכנס לתמונה - וזה מבאס.
תראה גם כמה זמן לוקח לה עד שאפשר לצלם - וכן, כמה זמן לוקח בין תמונה לתמונה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73360
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
lawpower - את הדברים הללו אני יודע, הבעייה שאין לי אפא "להתנסות" עם מצלמות ופה נכנס הפורום ואנשיו לפעולה. אני מניח שיש פה אנשים שרכשו מצלמות בטווח של עד 800 שח בשנה האחרונה ויכולים לחלוק עימי את רשמיהם וחוות דעתם על חווית השימוש במצלמה (עם כל מה שקשור בזה) ועל זה אני שואל. אני מודע לכך שמצלמה ב 700-800 שח לא תהיה TOP OD THE LINE בשום פרמטר, אבל עדיין אני מניח שגם פה יש טוב וטוב פחות.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
איפה היית במבצעי סוף השנה של יורוקום?
קנינו להורים של חברה שלי את אחת המצלמות (היותר פשוטה) של פנא - יחסית נראית לי טובה.תאמת - חכה לסופ"ש שאני אראה את התמונות שיצאו - כי אני זוכר שיצאו חלק חשוכות - ואני צריך לבדוק מה בדיוק) לדעתי הדגם היותר יקר שלהם בדיוק נכנס בתקציב.
וכמו שאתה רואה - כנראה שלא הרבה אנשים קונים פה מצלמות כאלה ... אין מגיבים????
ד"א - לך לאופיס דיפו/שקם אלקטריק - אצלם בד"כ אפשר להדליק ולשחק עם המצלמות
אני מאמין שגם בחנויות "מתמחות" לצילום המצב יהיה אותו הדבר
לך - תראה דגמים - ופשוט תבדוק בנט - אין יותר פשוט מזה
קנינו להורים של חברה שלי את אחת המצלמות (היותר פשוטה) של פנא - יחסית נראית לי טובה.תאמת - חכה לסופ"ש שאני אראה את התמונות שיצאו - כי אני זוכר שיצאו חלק חשוכות - ואני צריך לבדוק מה בדיוק) לדעתי הדגם היותר יקר שלהם בדיוק נכנס בתקציב.
וכמו שאתה רואה - כנראה שלא הרבה אנשים קונים פה מצלמות כאלה ... אין מגיבים????
ד"א - לך לאופיס דיפו/שקם אלקטריק - אצלם בד"כ אפשר להדליק ולשחק עם המצלמות
אני מאמין שגם בחנויות "מתמחות" לצילום המצב יהיה אותו הדבר
לך - תראה דגמים - ופשוט תבדוק בנט - אין יותר פשוט מזה