פיצול אודיו מיציאת HDMI
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
שלום :O)
כרגע המחשב הסלוני שלי מחובר לטלויזיה בחיבור DVI TO HDMI, מה שאומר שההגברה של האודיו שלו מתבצעת על ידי מגבר חיצוני שמחובר לרמקולים.
אני שוקל לקנות כרטיס עם יציאת HDMI מובנית ורציתי לדעת מנסיונכם האם ניתן להגדיר במחשב שהאודיו ימשיך לשודר מיציאת כרטיס הקול ולא ימוזג לתוך יציאת ה HDMI של כרטיס המסך.
תודה !
כרגע המחשב הסלוני שלי מחובר לטלויזיה בחיבור DVI TO HDMI, מה שאומר שההגברה של האודיו שלו מתבצעת על ידי מגבר חיצוני שמחובר לרמקולים.
אני שוקל לקנות כרטיס עם יציאת HDMI מובנית ורציתי לדעת מנסיונכם האם ניתן להגדיר במחשב שהאודיו ימשיך לשודר מיציאת כרטיס הקול ולא ימוזג לתוך יציאת ה HDMI של כרטיס המסך.
תודה !
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
זה ניתן, רק שים לב שאתה יכול שרק אחד מהם יעבוד כל פעם. כלומר, אתה יכול לבחור בין רק יציאות Line Out רגילות אנלוגיות, לבין רק SPDIF, לבין רק HDMI.
במקרה שלך, לא צריכה להיות בעייה עם זה, כי זה מה שאתה מעוניין לעשות.
במקרה שלך, לא צריכה להיות בעייה עם זה, כי זה מה שאתה מעוניין לעשות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
Fish72
- חבר מביא חבר

האם הבחירה היא ברמת דרייבר כרטיס הקול או במאפייני המולטימדיה של חלונות ? יש לי כרטיס AUDIOPHILE 2496 ואני לא בטוח בגמישות הדרייבר שלו....על כרטיס מסך טרם החלטתי אז יש כאן נעלם נוסף, אבל אני חושב על משהו בסגנון HD4550 שהוא די זול ואמור להריץ עם מעבד E7300 סרטי H264 בצורה חלקה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לכרטיס מסך עם תמיכה ב-HDMI יש דרייבר אודיו משלו, אז זה יותר ברמת ה-Device שאתה בוחר שינגן כרגע במערכת ההפעלה.
לגבי כרטיס המסך, זה אכן כרטיס טוב לצורך העניין. רק ודא שאתה קונה כרטיס עם חיבור נכון ללוח האם שלך (AGP ללוחות אם ישנים ו-PCI-Express בלוחות חדשים יותר).
לגבי כרטיס המסך, זה אכן כרטיס טוב לצורך העניין. רק ודא שאתה קונה כרטיס עם חיבור נכון ללוח האם שלך (AGP ללוחות אם ישנים ו-PCI-Express בלוחות חדשים יותר).
-
Fish72
- חבר מביא חבר

תודה רבה על ההבהרה לגבי ממשק הכרטיס. אני טכנאי מחשבים, אז זה יחסוך לפחות את בחירת החיבור הנכון ללוח האם :O)
עדכון : HD4550 אינו כולל יציאת HDMI מובנית....באסה....האם להשתמש במתאם ה DVI TO HDMI מאחר ואיני משתמש ביציאת האודיו של ה HDMI ? זה יפשט את פיצול הצליל, השאלה האם איכות התמונה תהיה זהה....
עדכון : HD4550 אינו כולל יציאת HDMI מובנית....באסה....האם להשתמש במתאם ה DVI TO HDMI מאחר ואיני משתמש ביציאת האודיו של ה HDMI ? זה יפשט את פיצול הצליל, השאלה האם איכות התמונה תהיה זהה....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כל כרטיסי ה-HD כוללים תמיכה ב-HDMI, עם מתאם DVI ל-HDMI או כבל DVI ל-HDMI. האודיו ב-HDMI לא עובר על פינים נפרדים, אלא הוא נשזר על Stream נפרד על אותו ערוץ מידע שעליו עובר גם הוידאו (כלומר על אותם פינים).
-
Fish72
- חבר מביא חבר

תודה על ההבהרה גורו יקר. אז למעשה התממשקות האודיו תלויה במבנה וחיבור כרטיס המסך למרות שהוא DVI בקצה שמחובר למחשב.....
הבחור שמכר לי את הכבל טען שהכבל לא מעביר אודיו, כנראה שלא ממש הבין בנושא.
עדכון : כרטיס ה HD4550 של ג'יגהבייט הוזמן. חשבתי לקחת כרטיס חזק יותר, רק הבעיה היא שהקירור שלהם אקטיבי (עם מאוורר)- אפילו של דגם אחד מעל כמו 4650, ומחשב ה HTPC שלי כ"כ שקט שחבל לקלקל....
הבחור שמכר לי את הכבל טען שהכבל לא מעביר אודיו, כנראה שלא ממש הבין בנושא.
עדכון : כרטיס ה HD4550 של ג'יגהבייט הוזמן. חשבתי לקחת כרטיס חזק יותר, רק הבעיה היא שהקירור שלהם אקטיבי (עם מאוורר)- אפילו של דגם אחד מעל כמו 4650, ומחשב ה HTPC שלי כ"כ שקט שחבל לקלקל....
- eyal71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 117
- שם מלא: אייל סעדון
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
תסתכל פה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ht=#730060
בנוסף התוכנה מאפשרת להגדיר לכל תוכנה קיצור דרך שמגדיר את מקור יציאת האודיו
בנוסף התוכנה מאפשרת להגדיר לכל תוכנה קיצור דרך שמגדיר את מקור יציאת האודיו