Boxee.tv - השרשור הרשמי
אני רואה שמספר השאלות לגבי Boxee הולך וגודל, אולי הגיע הזמן לפתוח שרשור אחד שבו נרכז את השאלות, הצעות וטענות.
למי שלא יודע, Boxee הינה תוכנת מדיה סנטר מבוססת XBMC שרצה על Linux,Mac and Windows ואפילו על Apple TV.
התוכנה מנהלת את קבצי המוזיקה והסרטים כמו תוכנות מדיה סנטר אחרות אך היתרון שלה הוא באלמנט הקהילה אשר בעזרתו אפשר להמליץ ולקבל המלצות מחברים על סרטים, תוכניות טלוויזיה ומוזיקה.
בנוסף, התוכנה מאפשר חיבוריות לשירותי תוכן אינטרנטים כמו Last.Fm ו Pandora במוסיקה ו Hulu, Netflix בוידאו.
אפשר לבקר באתר ב www.boxee.tv למידע נוסף.
נסים
למי שלא יודע, Boxee הינה תוכנת מדיה סנטר מבוססת XBMC שרצה על Linux,Mac and Windows ואפילו על Apple TV.
התוכנה מנהלת את קבצי המוזיקה והסרטים כמו תוכנות מדיה סנטר אחרות אך היתרון שלה הוא באלמנט הקהילה אשר בעזרתו אפשר להמליץ ולקבל המלצות מחברים על סרטים, תוכניות טלוויזיה ומוזיקה.
בנוסף, התוכנה מאפשר חיבוריות לשירותי תוכן אינטרנטים כמו Last.Fm ו Pandora במוסיקה ו Hulu, Netflix בוידאו.
אפשר לבקר באתר ב www.boxee.tv למידע נוסף.
נסים
היי,
בתור אחד שכבר התנסה במספר תוכנות מדיה סנטר, אני תמיד חוזר ל VMC בעיקר בגלל התמיכה המצויינת להקלטת טלוויזיה. אשמח אם תפרטו מה היתרונות של התוכנה הזו על פני התוכנות האחרות, ובמיוחד הקטע של תמיכה במוזיקה ישראלית והורדת מידע בעברית (מאתר סרטים) - האם זה נתמך בצורה טובה (ולא כמו ב XBMC שם השורות הפוכות)?
בתור אחד שכבר התנסה במספר תוכנות מדיה סנטר, אני תמיד חוזר ל VMC בעיקר בגלל התמיכה המצויינת להקלטת טלוויזיה. אשמח אם תפרטו מה היתרונות של התוכנה הזו על פני התוכנות האחרות, ובמיוחד הקטע של תמיכה במוזיקה ישראלית והורדת מידע בעברית (מאתר סרטים) - האם זה נתמך בצורה טובה (ולא כמו ב XBMC שם השורות הפוכות)?
לעניות דעתי התמיכה של VMC בהקלטת טלוויזיה היא אחת הגרועות מבין החלופות האפשריות אבל זה נושא לדיון אחר.shmil_y כתב:היי,
בתור אחד שכבר התנסה במספר תוכנות מדיה סנטר, אני תמיד חוזר ל VMC בעיקר בגלל התמיכה המצויינת להקלטת טלוויזיה. אשמח אם תפרטו מה היתרונות של התוכנה הזו על פני התוכנות האחרות, ובמיוחד הקטע של תמיכה במוזיקה ישראלית והורדת מידע בעברית (מאתר סרטים) - האם זה נתמך בצורה טובה (ולא כמו ב XBMC שם השורות הפוכות)?...
לבוקסי יש תמיכה מצויינת בהורדה אוטומטית של כתוביות, תמיכה בתכנים מוזרמים מהרשת, אין בכלל מה להשוות את היכולות של הורדת מידע ופוסטרים מאתרים שונים ל-VMC.
You are never fully dressed without a smile
אשמח לשמוע על חלופות להקלטת TV במקום VMC (שהם חינמיות - ולא מתוסבכות כמו ה-MP).Shed כתב:לעניות דעתי התמיכה של VMC בהקלטת טלוויזיה היא אחת הגרועות מבין החלופות האפשריות אבל זה נושא לדיון אחר.shmil_y כתב:היי,
בתור אחד שכבר התנסה במספר תוכנות מדיה סנטר, אני תמיד חוזר ל VMC בעיקר בגלל התמיכה המצויינת להקלטת טלוויזיה. אשמח אם תפרטו מה היתרונות של התוכנה הזו על פני התוכנות האחרות, ובמיוחד הקטע של תמיכה במוזיקה ישראלית והורדת מידע בעברית (מאתר סרטים) - האם זה נתמך בצורה טובה (ולא כמו ב XBMC שם השורות הפוכות)?...
לבוקסי יש תמיכה מצויינת בהורדה אוטומטית של כתוביות, תמיכה בתכנים מוזרמים מהרשת, אין בכלל מה להשוות את היכולות של הורדת מידע ופוסטרים מאתרים שונים ל-VMC....
לגבי הבוקסי - נשמע סבבה - אבל לא ענית האם כל הדברים שרשמת מתייחסים לתוכן עברי/ישראלי. האם אפשר להוריד את המידע מאתר סרטים, ויראו את המידע כמו שצריך?
shmil_y,
אם אתה מחפש חלופות PVR ל VMC אז Boxee לא בשבילך, היא לא כוללת עדיין שירותי PVR וזה לא כ"כ בתכנון של הקהילה, בנוסף הפוקוס הינו בכיוון השוק הגלובלי ויכול להיות שיהיו בעיות קצת עם עברית.
לדעתי, Shed הציג פה כמה פעמים את Myth.tv שמספקת יכולת PVR מדהימה, כדאי לך לשקול אותה. אפשר למנות הרבה מהיתרונות שלה, יש לזה מקום בשרשור אחר.
אם אתה מחפש חלופות PVR ל VMC אז Boxee לא בשבילך, היא לא כוללת עדיין שירותי PVR וזה לא כ"כ בתכנון של הקהילה, בנוסף הפוקוס הינו בכיוון השוק הגלובלי ויכול להיות שיהיו בעיות קצת עם עברית.
לדעתי, Shed הציג פה כמה פעמים את Myth.tv שמספקת יכולת PVR מדהימה, כדאי לך לשקול אותה. אפשר למנות הרבה מהיתרונות שלה, יש לזה מקום בשרשור אחר.
Myth.tv זה ללינוקס עד כמה שידוע לי...Nissim כתב:shmil_y,
לדעתי, Shed הציג פה כמה פעמים את Myth.tv שמספקת יכולת PVR מדהימה, כדאי לך לשקול אותה. אפשר למנות הרבה מהיתרונות שלה, יש לזה מקום בשרשור אחר....
בכל אופן אשמח אם מישהו יענה לגבי התמיכה בהורדת תוכן עברי ב Boxee.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אין לי מה להגיד חוץ מאשר שאני מתמוגג כל יום
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
ולפני שיתחילו השאלות הרגילות : אני גם משתמש ב SAGE, VMC ווינדוס 7 (ובהנאה!)
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
- moshelog
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 315
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לגבי הבוקסי - נשמע סבבה - אבל לא ענית האם כל הדברים שרשמת מתייחסים לתוכן עברי/ישראלי. האם אפשר להוריד את המידע מאתר סרטים, ויראו את המידע כמו שצריך?...
אין תמיכה להוספת SCRAPERS
משמע כרגע אתה יכול לקבל מידע רק מ IMDB
ומ THETVDB.COM
שיהיה תמיכה בSCRAPERS תוכל להוסיף גם את sratim שLEO הכין .
moshelog
בינתיים התקנתי... הממשק מדהים.. יותר נוח לעומת הVMC (למרות שלא בדיוק תואם לשלט של הVMC)
מעצבן אותי שיש קודק פנימי...
ועדיין יש הרבה באגים...
לא הצלחתי להוסיף סרט ל"סרטים" וגם מוזיקה לאלבומים... כנראה מחוסר ידע בשימוש או באגים
מעצבן אותי שיש קודק פנימי...
ועדיין יש הרבה באגים...
לא הצלחתי להוסיף סרט ל"סרטים" וגם מוזיקה לאלבומים... כנראה מחוסר ידע בשימוש או באגים
- amit_alcobi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- amit_alcobi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
למשהו פה יש את הקובץ התקנה לwindows?
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אם לא מעניין אותך רשתות חברתיות או לצפות ביוטיוב.. תעבוד עם XBMC. מבחינת ביצועים אותה תוכנה בדיוק, רק ש XBMC לא מרגיזה כמו בוקסי בכך שצריך כל הזמן להיכנס לפרופיל המשתמש ולהיות גם מחובר לאינטרנט, וגם הממשק פחות נוח מ XBMC.