שאלות למי שהתנסה ב BOXEE תחת WINDOWS

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
staticx פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #1 

היי

התוכנה חביבה מאוד עם ממש מאוד נוח, רק רציתי לוודא כמה דברים
1. זה בסה"כ ממש XBMC מבחינת התתפרטים ואופן הפעולה?
2. אין אפשרות להשתמש בקודקים חיצוניים? (קיימת אותה בעייה ב XBMC)
3. יש אפשרות לעשות AUTO-LOGIN ישר בהתחלה במקום כל פעם להקליק על היוזר?
4. איך גורמים לתוכנה למיין סדרות לתפרטי הסדרות או סרטים לתפרטי הסרטים? אני מצליח לראות את הקבצים שלי רק ע"י BROWSE...

תודה בינתיים (Y)

moshelog
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 315
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

היי ,

1)כן רק שזה SOCIAL NETWORKING וGUI שונה
2)התשובה בתוך השאלה , זה בנוי על התשתית של XBMC משמע אותו דבר
3)לא שידוע לי
4) הסדרות מזוהות בעזרת השם שנתת לקובץ
ונסרקות thetvdb.com ולאחר מכן מקוטלגות תחת סדרות טלויזיה
לגבי הסרטים אותו דבר רק שהם נסרקות ע"י IMDB SOURCE

לגבי שם הקובץ שזה הדבר העיקרי שאתה צריך לשים לב אליו

קרא ותבין :

Name your files correctly:
"Simpsons - 01 - Roasting Fire.avi" is not good enough, you must have a season and episode number after the show name for tv... i know it sucks, but go through and rename all your shows to something like "Simpsons - s01e01 - Roasting Fire.avi" despite what the recommenations are, spaces work just fine instead of underscores, and I just add episode titles for my own benefit, in case I play them outside of boxee... boxee will basically ignore everything after the episode number, its just looking for the show title, the season and episode, so it can download cover art and plot synopsis from thetvdb.com.

* אני כיום כמשתמש אלפא של ווינדוס עידכנתי את העיברית שהייתה שם ושלחתי להם עיברית מתוקנת
בגרסה הבאה תראה עיברית מסודרת .
ולא חלק אנגלית חלק עיברית .

מקווה שעזרתי
moshelog

staticx פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #3 

יפה מצידך, תודה רבה

תנסה אולי ללחוץ עליהם שכן יאפשרו שימוש בקודקים חיצוניים... היו לי המון ציפיות מהתוכנה שהתבדו כאשר ראיתי שהיא לא תצליח להריץ את הסרטים חלק עקב שימוש בקודקים גרועים (ולא ב COREAVC או FFDSHOW)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #4 

לגבי ה-Auto Login, מה שאני יודע מגירסת המקינטוש שזה זוכר את הסיסמא וצריך רק לעשות קליק אחד עם השלט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

moshelog
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 315
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

תנסה אולי ללחוץ עליהם שכן יאפשרו שימוש בקודקים חיצוניים... היו לי המון ציפיות מהתוכנה שהתבדו כאשר ראיתי שהיא לא תצליח להריץ את הסרטים חלק עקב שימוש בקודקים גרועים (ולא ב COREAVC או FFDSHOW)
...
לא יהיה לא יקרה לפחות לא בזמן הקרוב .
אני מדבר ביום יום עם אחד ממייסדי XBMC במירק .
הוא לא רואה באופק שינוי בקודקים הפנימיים שהם משתמשים שזה FFMPEG
ובטח לא אפשרות להשתמש בקודקים חיצוניים .
למעשה החסרון הוא היתרון .
אתה לא צריך להתקין על המחשב שום קודק ושום הסתבכות עם כוונונים למינהם של הקודקים .
והקודק שהם משתמשים בו כל הזמן בפיתוח .

החדשות הטובות
זה נראה לא פחות טוב מכל קודק אחר אם יש לך כרטיס מסך טוב והתקנת את
הדריוורים האחרונים + תמיכה בOPENGL עדכני .

קצת INFO על הקודק FFMPEG

* boxee's media player is based on ffmpeg, as such it does not support drm'd files.
* boxee's media player/codec/container support is entirely internalized, it does not use the host operating system's media framework. (ie: windows' directshow, mac's quicktime, linux's gstreamer)

supported formats/codecs/containers:

* Physical media: CDs, DVDs, Video CDs (including DVD-Video, VCD/SVCD and Audio-CD/CDDA)

* Container formats: AVI, MPEG, WMV, ASF, FLV, MKV, MOV, MP4, M4A, AAC, NUT, Ogg, OGM, RealMedia RAM/RM/RV/RA/RMVB, 3gp, VIVO, PVA, NUV, NSV, NSA, FLI, FLC, and DVR-MS (beta support)

* Video codecs: MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 (SP and ASP, including DivX, XviD, 3ivx, DV, H.263), MPEG-4 AVC (H.264, including Nero Digital), HuffYUV, Indeo, MJPEG, RealVideo, QuickTime, Sorenson, WMV, Cinepak,

* Audio codecs: AIFF, WAV/WAVE, MP2, MP3, AAC, AACplus, AC3, DTS, ALAC, AMR, FLAC, Monkey's Audio (APE), RealAudio, SHN, WavPack, MPC/Musepack/Mpeg+, Speex, Vorbis and WMA.

* Digital picture/image formats: BMP, JPEG, GIF, PNG, TIFF, MNG, ICO, PCX and Targa/TGA

* Subtitle formats: AQTitle, ASS/SSA, CC, JACOsub, MicroDVD, MPsub, OGM, PJS, RT, SMI, SRT, SUB, VOBsub, VPlayer

אחלה יום
moshelog

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”