סטרימר עד 1000 שח?
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3740
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 864 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
האם קיים בשוק סטרימר עד 1000 ש"ח או איזה סטרימר מומלץ ולא יקר יחסית עד1500 אם קיים?
כרגע אני עובד עם מחשב נייד, הענין הוא שחסר לי יציאת האודיו דיגיטלית האם יש דרך חיבור USB לקבל יציאת האודיו דיגיטלי?
כרגע אני עובד עם מחשב נייד, הענין הוא שחסר לי יציאת האודיו דיגיטלית האם יש דרך חיבור USB לקבל יציאת האודיו דיגיטלי?
אם הבנתי אותך נכון אז יש לא מעט כרטיסי קול חצוניים שמתחברים לUSB ויש להם יציאת אודיו דיגטלית. אם אני זוכר נכון גם creative ישbig007 כתב: כרגע אני עובד עם מחשב נייד, הענין הוא שחסר לי יציאת האודיו דיגיטלית האם יש דרך חיבור USB לקבל יציאת האודיו דיגיטלי?...
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
אודה לכם מאוד אם תוכלו לשבץ תשובה גם לפותח השרשור וגם לענות על השאלה שלי-יש לי אופציה לקנות SB3 די בזול מחבר ואני לא בטוח .צפיד כתב:אולי זו שאלה שנטחנה כבר ,מעניין אותי לדעת עם SB3 עדיף על סטרימר בכל הקשור לניגון קבצי FLAC לסוגיהם.
אודה לתשובה ממוקדת בעניין האודיו....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בעיקרון - יש מישהו שהזמין מאתר ואמר להם לרשום מה שאמר - יצא לו פחות מ-800 ש"ח כולל משלוחה
-
big007
-
- חבר מביא חבר

אם יש קישור למוצר אשמח או איפה מוכרים ודגם.שבלול כתב:אם הבנתי אותך נכון אז יש לא מעט כרטיסי קול חצוניים שמתחברים לUSB ויש להם יציאת אודיו דיגטלית. אם אני זוכר נכון גם creative ישbig007 כתב: כרגע אני עובד עם מחשב נייד, הענין הוא שחסר לי יציאת האודיו דיגיטלית האם יש דרך חיבור USB לקבל יציאת האודיו דיגיטלי?......
-
big007
-
- חבר מביא חבר

מה זה SB3 ?צפיד כתב:אודה לכם מאוד אם תוכלו לשבץ תשובה גם לפותח השרשור וגם לענות על השאלה שלי-יש לי אופציה לקנות SB3 די בזול מחבר ואני לא בטוח .צפיד כתב:אולי זו שאלה שנטחנה כבר ,מעניין אותי לדעת עם SB3 עדיף על סטרימר בכל הקשור לניגון קבצי FLAC לסוגיהם.
אודה לתשובה ממוקדת בעניין האודיו.......
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
קשה לי להמליץ לך על דגם, אבל חיתוך זריז ב ZAP מניב הרבה תוצאותbig007 כתב:אם יש קישור למוצר אשמח או איפה מוכרים ודגם.שבלול כתב:אם הבנתי אותך נכון אז יש לא מעט כרטיסי קול חצוניים שמתחברים לUSB ויש להם יציאת אודיו דיגטלית. אם אני זוכר נכון גם creative ישbig007 כתב: כרגע אני עובד עם מחשב נייד, הענין הוא שחסר לי יציאת האודיו דיגיטלית האם יש דרך חיבור USB לקבל יציאת האודיו דיגיטלי?.........
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=C- ... eyword=USB