VW100 - של ULTIMATE AV

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #1 

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1869
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #2 

עופר,

חשבתי שאתם נגד ביקורות שבוצעו ללא מדידות, הלא כך? :)

מדובר על ביקורת הנכתבת אך ורק על בסיס הנסיון של הכותב.

רן

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #3 

החלק האחרון היה המעניין ביותר לטעמי:

1. יחס הניגודיות נמצא נמוך יותר ממדידות במקומות אחרים. אישית אני חושב שההבדל בין 8000:1 לבין 15000:1 הם לא קיצוניים כמו שהם נראים - זה עדיין מדהים.

2. CONVERGENCE עושה רושם שהוא עלול להיות בעייתי במודל הזה. כל המקרנים שעברו בדיקה מדווחים על טעויות בזה של פיקסל בערך.

3. לכותב יש בעיות עקרוניות של הבנה של מה זה אומר "FILM FLAG" מכיוון שהוא חושב שמשום מה המידע הזה עובר מהנגן למקרן. לפי דיווחיו אני תוהה האם כל הבדיקות שלו על DEINTERLACING בכלל רלוונטים. אם הנגן שלו היה מכוון ל-PROGRESSIVE (הנגן הוא פיוניר DV-59AVi) אזי הבדיקות לחלוטין לא וולידיות מכיוון שהן מתייחסות לבעיות עיבוד תמונה של הנגן ולא של המקרן :(

מצד שני, אם הוא העביר ב-HDMI בדיוק 480i, אז הבדיקות לא ראות אך גם לא מזהירות כפי שדווח בסקירות אחרות. לפי הדיווח יש סיכוי לא רע שזה באמת המקרה, בעיקר לאור העובדה שהוא טוען שמעבר למצב "FILM MODE OFF" טיפל בבעיה באופן יסודי. אי זיהוי נכון שכזה יכול לגרום לתופעת המסרק ולעוד בעיות.

בכל מקרה, אני חושד שחיבור של מקרן כזה עם מקור טוב (מקור TS 1080P או דרך פרוססור) יניב תמונה בסדר גודל טובה יותר מכל מקרן אחר (אני חושד שזה גם כולל CRT). בסופו של דבר, הבאז על המכשיר הזה הוא ככל הנראה מוצדק.

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1869
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #4 

כרגע סיימתי שיחה של שעה עם Darin ועושה רושם שכמו כל מקרן גם לסוני יש את הבעיות המיוחדות שלו.

הבעיה של Convergence במקרן שלו היא זניחה. מענין אם חברות יכולות להציע FEATURE של PIXEL SHIFTING ב-SCALERים שלהם (לומג'ן, לדוגמא)?
מענין כמה ה-Convergence הוא בעייתי במקרני LCD לדוגמא. כמה אנשים בחנו -GRID ובדקו את הענין הזה?

ביום שישי יהיה לי בבית מקרן מאד מאד מיוחד שטרם נבחן בארץ (לא ה-רובי..) ואני אבדוק אם קיימת שם בעיה כזו.

בעיה נוספת נובעת מ-BLACK UNIFORMITY. עושה רושם שאמצע המסך כהה יותר מהצדדים. אצל DARIN הבעיה חמורה. כולם דיווחו על הבעיה, אך יש שהעידו כי אצלם היא זניחה לחלוטין.

הוא שולח את המקרן לוויליאם פלפס לבדיקה. יתכן והוא יוכל לפתור את הבעיה באמצעות ה-SHADING TECHNIQUE שלו.

מעבר לכך הוא טוען שמדובר במוצר מהפכני. :)

רן

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #5 

RanMoyal,

אנחנו לא נגד כלום (שלילי). ככלל, אנחנו אתר שהוא בעד דברים (חיובי). אגב, חשבתי שדווקא אתה תתלהב מעוד מידע על המקרן הזה באתר...

דווקא היו מדידות, רק שהוא לא הציג את המדידות של הגאמה וה-Color temp tracking ואלה דווקא נסקרו בעבר לעומק על ידי אתר Cine.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”