displayshare - תוכנת הזרמה חדשה ל PS3
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אני יודע שכבר יש כמה פתרונות הזרמה ל PS3, אבל כרגע אף אחד מהם לא משולם (לא עובד לחלק מהמשתמשים, מצריך קינפוג מסובך בחלק מהמיקרים, לא מזרים 1080 לחלקנו וכו) לכן שקראתי שיצאה תוכנת הזרמה חדשה ""מיקצועית" (לפחות מבית תוכנה מסודר ולא משהו שנוצר ע"י משיהו פרטי) די התעניינתי.
פה תוכלו למצוא פרטים על התוכנה:
http://arstechnica.com/journals/thumbs. ... ia-the-ps3
אותי מעניין לדעת אם מישהו שמע עליה או יותר מכך - התנסה בה ויכול לאמר אם היא באמת עובדת היטב. אני יודע שהיא עולה כסף, אבל אם היא "מספקת את הסחורה" אני אישית לא אתנגד לשלם על מנת לוותר על הקידודים המתמשכים ב MKV2VOB. מישהו יודע יותר על הנושא?
פה תוכלו למצוא פרטים על התוכנה:
http://arstechnica.com/journals/thumbs. ... ia-the-ps3
אותי מעניין לדעת אם מישהו שמע עליה או יותר מכך - התנסה בה ויכול לאמר אם היא באמת עובדת היטב. אני יודע שהיא עולה כסף, אבל אם היא "מספקת את הסחורה" אני אישית לא אתנגד לשלם על מנת לוותר על הקידודים המתמשכים ב MKV2VOB. מישהו יודע יותר על הנושא?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
נראה מעניין. זה לא ייעודי לסרטים, מה שאומר שאפשר יהיה להשתמש בזה גם לדברים כמו גלישה בעברית דרך הפלייסטיישן ועוד.
חבל שזה לא מתאים למשחקים (בגלל הזמן שלוקח הקידוד או מה שזה לא יהיה). השאלה היא איך בדיוק זה מעביר את הסאונד (כלומר, באיזה פורמט. איזו הנחתה שלו תהיה).
חבל שזה לא מתאים למשחקים (בגלל הזמן שלוקח הקידוד או מה שזה לא יהיה). השאלה היא איך בדיוק זה מעביר את הסאונד (כלומר, באיזה פורמט. איזו הנחתה שלו תהיה).
-
Huber
- חבר במועדון HT

עכשיו שמתי לב שיש גירסת TRIAL. לי אין זמן חוץ מהסופ"ש, מישהו מוכן לבדוק את הנושא?
נראה די מעניין...
נראה די מעניין...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני מקווה לבדוק לפני הסופ"ש.
השאלה היא אם זה שווה 200 ש"ח.
השאלה היא אם זה שווה 200 ש"ח.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אם זה עושה מה שהם מבטיחים ללא גליטצ'ים (כמו שקורה לי בכל התוכנות החינמיות עד היום), לי אישית זה שווה. מה שחשוב לי זה הזרמה של MKV בצורה חלקה.Malcontent כתב:אני מקווה לבדוק לפני הסופ"ש.
השאלה היא אם זה שווה 200 ש"ח....
אשמח לשמוע פידבקים ממי שניסה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תגידו - בכמות הזמן שאתם משקיעים בלהפוך את הPS3 למזרימדיה רציני - לא עדיף כבר לקנות מזרימדיה?
נראה לי גם החשמל שהמחשב+הPS3 מוציאים בשביל לנגן - שווה לעבור למזרימדיה.
נראה לי גם החשמל שהמחשב+הPS3 מוציאים בשביל לנגן - שווה לעבור למזרימדיה.
אנשים עם מכשיר מתקדם כמו PS3 מעדיפים שהמכשיר יעשה כבר את הכל, בטח כשמבחינת חומרה יש לו את כל מה שדרוש. חוסך כבלים, חיבורים, שלטים, כאב ראש. בתמורה זוכים לכאס ראש גדול מסוג אחרlawpower כתב:תגידו - בכמות הזמן שאתם משקיעים בלהפוך את הPS3 למזרימדיה רציני - לא עדיף כבר לקנות מזרימדיה?
נראה לי גם החשמל שהמחשב+הPS3 מוציאים בשביל לנגן - שווה לעבור למזרימדיה....
ואם מבחינת חשמל אתה מכוון לטיעון ירוק (ולא כלכלי) אז לרכוש עוד מכשיר זה ממש לא "ירוק" ודי גרוע לסביבה. אני מניח שהכיוונת לסיבות כלכליות
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

התכוונתי כלכלי - אבל אל תשכח שגם שימוש בחשמל שלא לצורך עולה כסף.שבלול כתב:אנשים עם מכשיר מתקדם כמו PS3 מעדיפים שהמכשיר יעשה כבר את הכל, בטח כשמבחינת חומרה יש לו את כל מה שדרוש. חוסך כבלים, חיבורים, שלטים, כאב ראש. בתמורה זוכים לכאס ראש גדול מסוג אחרlawpower כתב:תגידו - בכמות הזמן שאתם משקיעים בלהפוך את הPS3 למזרימדיה רציני - לא עדיף כבר לקנות מזרימדיה?
נראה לי גם החשמל שהמחשב+הPS3 מוציאים בשביל לנגן - שווה לעבור למזרימדיה....
ואם מבחינת חשמל אתה מכוון לטיעון ירוק (ולא כלכלי) אז לרכוש עוד מכשיר זה ממש לא "ירוק" ודי גרוע לסביבה. אני מניח שהכיוונת לסיבות כלכליות...
תשמע - גם אני רוצה שהPS3 יהיה מזרימדיה כמו שצריך - אבל מה לעשות - שכרגע הוא מצריך יותר מידיי תשומת לב - בצורה מוגזמת אפילו. במזרימדיה כבר הגענו למצב שרק צריך להוריד סרטים ובזה כמעט נסתיימה העבודה (כתוביות יורדות לבד, ואפילו עטיפה ושאר שטויות.
-
Huber
- חבר במועדון HT

lawpower - בבקשה אל תהפוך את זה לדיון של מזרימדיה נגד PS3, זו לא המטרה של הדיון. פתח דיון ייעודי ואני מבטיח להגיב פה, אבל לא פה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

ניסיתי את התוכנה - אני ממליץ בחום.
ממליץ להתרחק ממנה כמו מאש.
בהתחלה היא הזרימה לפלייסטיישן את הדסקטופ של המחשב. מכיוון שזה סרט, אין שום אפשרות לשלוט במחשב מהפלייסטיישן. זה בעצם אומר שצריך להפעיל את הסרט במחשב, ואז מהר מהר לרוץ לסלון לראות אותו בפלייסטיישן (לא מומלץ כשהרצפה רטובה).
אז ניסיתי את זה. הפעלתי סרט, רצתי מהר מהר לפלייסטיישן, וראיתי מסך שחור. מבחיננת הסאונד, אני מאוד מקווה שהשקט ששמעתי היה ב DTS, אבל יכול להיות שזה היה סתם דולבי סראונד.
דולר אחד לא הייתי משלם עליה, בטח שלא 50.
בהתחלה היא הזרימה לפלייסטיישן את הדסקטופ של המחשב. מכיוון שזה סרט, אין שום אפשרות לשלוט במחשב מהפלייסטיישן. זה בעצם אומר שצריך להפעיל את הסרט במחשב, ואז מהר מהר לרוץ לסלון לראות אותו בפלייסטיישן (לא מומלץ כשהרצפה רטובה).
אז ניסיתי את זה. הפעלתי סרט, רצתי מהר מהר לפלייסטיישן, וראיתי מסך שחור. מבחיננת הסאונד, אני מאוד מקווה שהשקט ששמעתי היה ב DTS, אבל יכול להיות שזה היה סתם דולבי סראונד.
דולר אחד לא הייתי משלם עליה, בטח שלא 50.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
זה בדיוק מה שקרא לי. חוץ מהרצפה הרטובה. אני ממליץ לך לנגב זה חוסך אי נאימות והחלקות. בכל מקרה, הפעלתי את התוכנה, אכן אייקון של הדסקטופ ושמפעילים מקבלים מסך שחור. אחלהMalcontent כתב:ניסיתי את התוכנה - אני ממליץ בחום.
דולר אחד לא הייתי משלם עליה, בטח שלא 50....
המחשב גם נתקע לגמרי, עבד על 100% והיה קשה לצאת מהתקיעות אבל יצא.
גילוי נאות: דרישות התוכנה היא למינימום מעבד due core ושלי גרוטאה פנטיום 1.8. אז יכול מאוד להיות שמחשב קצת יותר חזק היה עושה את העבודה. כך שאם מישהו יכול לבדוק את הנושא זה יהיה נחמד
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אולי היא עובדת כמו מסך נוסף? מבחינת המחשב? - אתם יודעים כמו שמחברים שני מסכים לאותו המחשב
ואז צריך להגדיר איפה ייראה הוידאו?
HUBER - קבלתי - רות עבור.
ואז צריך להגדיר איפה ייראה הוידאו?
HUBER - קבלתי - רות עבור.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

לא סביר שהיא עובדת כמו מסך נוסף - מדובר בהזרמה של הדסקטופ כסרט. חוץ מזה שכמעט ואין לה פרמטרים שאפשר לשחק איתם, ואין שום דבר בסגנון הזה. למעשה, שני הפרמטרים היחידים שאני זוכר (ולדעתי אני זוכר את כולם) הם אם היא תופעל כשמפעילים את חלונות, ואם היא תזרים את כל הדסקטופ או רק חלק נבחר.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אז חזרנו ל MKV2VOB עד שסוני יחליטו לתמוך ב DIVX7 - הא?