ממיר HOT ו SVIDEO
דוד שלי גר בחולון ומחובר להוט
הוא קיבל את הVS30 אתמול איזה ממיר הכי טוב יש לחברת הוט(מתב בחולון) שכדאי לו לקחת מהם. האם יש ממיר עם יציאת SVIDEO באזורזה ואם כן איך הוא נקרא.
פשוט אין טעם לחבר עם טרנסקודר דרך הקומפוננט כי אז אין לו כניסה איכותית לDVD
יש רק כניסת קומפוננט אחת למכשיר
הוא קיבל את הVS30 אתמול איזה ממיר הכי טוב יש לחברת הוט(מתב בחולון) שכדאי לו לקחת מהם. האם יש ממיר עם יציאת SVIDEO באזורזה ואם כן איך הוא נקרא.
פשוט אין טעם לחבר עם טרנסקודר דרך הקומפוננט כי אז אין לו כניסה איכותית לDVD
יש רק כניסת קומפוננט אחת למכשיר
לא חושב שיש ממירי HOT שיכולים להוציא Svideo ...
נתקלתי פעמיים בהודעות על ממיר כחול של הוט מערוצי זהב שכן יודע להוציא Svideo ושהתקשרתי להוט לברר על הממיר אמרו לי שאין להם מושג על מה אני מדבר.
אבל אם אתה מנוי למתב או תבל אז אולי להם כן יש, לא יודע...
אגב יש גם את ההתקן הזה שאולי אתה מכיר:
http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?Mod ... doy=search
הוא עולה פחות מ-SCART ל-VGA .
אבל אם אתה מנוי למתב או תבל אז אולי להם כן יש, לא יודע...
אגב יש גם את ההתקן הזה שאולי אתה מכיר:
http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?Mod ... doy=search
הוא עולה פחות מ-SCART ל-VGA .
אתה מוכן בבקשה לתת לי בהזדמנות את כל הפרטים עליו? ...
כולל תמונות?
שאני אוכל לגשת למרכז השירות ולנופף להם את זה מול הפרצוף?
הם העבירו אותי גם למרכז שירות ארצי שגם הם לא יודעים על מה אני מדבר ובמקום זאת ניסו לדחוף לי ממיר הוט מגיק.
שאני אוכל לגשת למרכז השירות ולנופף להם את זה מול הפרצוף?
הם העבירו אותי גם למרכז שירות ארצי שגם הם לא יודעים על מה אני מדבר ובמקום זאת ניסו לדחוף לי ממיר הוט מגיק.
מנסיון :
ניתן לקבל את ממיר תומסון הכסוף , לקנות 30 שקל מתאם 21 PIN -SVIDEO בנוסף כבל SVIDEO סה"כ 50 ש"ח הוצאה.
לחברו ל21 פין של העליון בממיר ולהגדיר לו יציאת SVIDEOמתפריט הממיר .
תוצאה : השקעה מינמלית איכות משובחת פחות ויכוחים עם HOT .
ניתן לקבל את ממיר תומסון הכסוף , לקנות 30 שקל מתאם 21 PIN -SVIDEO בנוסף כבל SVIDEO סה"כ 50 ש"ח הוצאה.
לחברו ל21 פין של העליון בממיר ולהגדיר לו יציאת SVIDEOמתפריט הממיר .
תוצאה : השקעה מינמלית איכות משובחת פחות ויכוחים עם HOT .
יש לי ממיר כסוף של תומסון ...
אני מניח שהממיר הזה אינו יודע להוציא Svideo (למרות שבהגדרות הממיר יש אפשרות להעביר ל-Svideo חוץ מ-RGB וקומפוזיט).
אני חושב שיצא לי לראות את הממיר של טומפסון באיזה בית ונראה לי שהממרי הזה היה שחור מגושם ומכוער.. (אני מדבר על ממירים של הוט ערוצי הזהב).
אם יש ממיר שיודע להוציא Svideo אז אני אחבר אותו ל-Svideo בפלזמה ואפנה את חיבור הקומפוננט.
אני חושב שיצא לי לראות את הממיר של טומפסון באיזה בית ונראה לי שהממרי הזה היה שחור מגושם ומכוער.. (אני מדבר על ממירים של הוט ערוצי הזהב).
אם יש ממיר שיודע להוציא Svideo אז אני אחבר אותו ל-Svideo בפלזמה ואפנה את חיבור הקומפוננט.
אני אנסה אבל ...
קראתי הרבה הודעות ממזמן על הנושא וכל פעם קיבלתי את הרושם ש-Svideo אינו נתמך, אבל אני אנסה..
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
SVIDEO נתמך בתוך חיבור SCART , אז מה הבעיה?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבעייה שזה לא מספיק ...
המכשיר עצמו אמור לדעת להוציא Svideo לפני שניתן יהיה להעביר אותו עם SCART 2 Svideo .
כאמור קראתי הרבה הודעות בעניין וקיבלתי את הרושם שבממירי HOT ה-Svideo לא נתמך, עוד לא יצא לי לבדוק (צריך לקנות כבל או מתאם) אבל אם אתם אומרים שזה עובד ויש שינוי לטובה באיכות (ואני מקווה שההבדל בין זה לבין RGB לא יהיה ממש משמעותי) אז אחלה פתרתי זמנית את הבעייה עם חיבור ה-DVD+ממיר לפלזמה באיכות אופטימלית, ברגע ששידורי HOT יהיו איכותיים יותר אני אצטרך לחשוב על פתרון אחר (אולי קופסא או אולי טרמינל נוסף לפלזמה).
כאמור קראתי הרבה הודעות בעניין וקיבלתי את הרושם שבממירי HOT ה-Svideo לא נתמך, עוד לא יצא לי לבדוק (צריך לקנות כבל או מתאם) אבל אם אתם אומרים שזה עובד ויש שינוי לטובה באיכות (ואני מקווה שההבדל בין זה לבין RGB לא יהיה ממש משמעותי) אז אחלה פתרתי זמנית את הבעייה עם חיבור ה-DVD+ממיר לפלזמה באיכות אופטימלית, ברגע ששידורי HOT יהיו איכותיים יותר אני אצטרך לחשוב על פתרון אחר (אולי קופסא או אולי טרמינל נוסף לפלזמה).