ההתעסקות עם YES מתחילה להסריח מאוד

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
djeuro פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

כמו שציינתי כאן בשרשור "חייב יעוץ ..."לפני כמה ימים , אני מנוי ב-YES מזה 10 שנים . בתקופה זו לא ניתקתי את המנוי אפילו לא ליום אחד ויותר מ-30000 שח שולמו לחברת YES עבור השירותים שהיאסיפקה .
בסוף החודש מסתיים מבצע של שנה שבו קיבלתי את חבילת הבסיס + 3 חבילות ב-230 שח .
בינתיים , כמו שציינתי בשרשור הקודם , למרות שנסיתי גם את חבילת YES-HD הגעתי למסקנה שהעלות שחברת YES מבקשת גבוהה משמעותית מהתמורה שאותה אני מקבל , לכן , אתמול , ביקשתי להקפיא את המנוי לתקופה מקסימלית של 4 חודשים .

למרות שעל הטופס ההקפאה רשום מפורשות שהעלות שאותה צריך לשלם לחברה בזמן ההקפאה הינה 15 שח לחודש לממיר ובביתי שני ממירים , התבקשתי לשלם 55 שח לחודש לתקופת ההקפאה בגלל שעל הממיר HD אמור לשלם את מלוא סכום האחזה , כלומר 40 שח לחודש . אמרו לי שזה נכון שזה לא כתוב בטופס ההקפאה אבל אין לי ברירה אחרת .
לא הסכמתי , הועברתי ל"קשרי לקוחות" ושם "באו לקראתי ( בכאילו - הסבר למטה ) והסכימו לאפשר לי לשם 20 שח לחודש עבור שני הממירים במקום ה-55 שח . ההקפאה היתה אמורה להכנס לתוקף בסוף החודש .

בינתיים ,היום , חשבתי שאין טעם להחזיק את ממיר YES-HD בכל מקרה וכדי למנוע בירוקרטיה מיותרת , התקשרתי היום ליס וביקשתי לשאול מה יקרה אם אחרי ההקפאה ארצה לוותר על ממיר YES-HD שאותו קיבלתי לפני פחות מחודשיים בהתחייבות לשנתיים .
נאמר לי שתקופת ההתחיבות תהיה מוקפאת ביחד עם ההקפאה הכללית ( הגיוני) כלומר אצטרך לשלם קנס רק עבור חודשיים של שימוש (141 שח + איסוף ממיר שזה 99שח ) אבל בגלל שאתמול קיבלתי הטבה לשלם רק 20 שח במקום 55 שח שהיתי אמור לשלם בתקופת ההקפאה , אז המבצע שהיה לי במשך שנה התחדש אוטומטית מבלי לשאול אותי דבר ואני כבר היום מחויב לעוד שנה של אותו מבצע של 229 שח , כך שאם בעוד 4 חודשים ארצה להתנתק מיס , אצטרך לשלם קנס גם על מבצע על התוכן הזה !!!!!!!!!!!!!!!!

כמובן ששוב התחילו סבב צעקות ,עצבים , קשרי לקוחות ובסופו של דבר ביקשתי שטכנאי יגיע לביתי לניתוק סופי ממיר יס , ביטול ההתחיבות האוטומטית שבוצעה ללא אישורי והקפאת המנוי החל מהיום עם התחיבות רק על ממיר אחד בזמן ההקפאה . נאמר לי שאת המבצע שהתחדש ללא ידיעתי לא יכולים לבטל אבל התחייבו ( ולך תסמוך על זה כשאתה רואה עם איזה אנשים יש לך עסק ) שבמידה וארצה לנתק את המנוי בתום ההקפאה , אוכל לעשות זאת במשך חודש , ללא תשלום נוסף \ קנס .

לסיכום , למרות שהיתי לקוח נאמן של יס במשך כל כך הרבה זמן , יס מעדיפה להתעלם מהעובדה הזו ולנסות להרוויח כמה שיותר , ברמה ש"כל שקל שנגנב מלקוח זה חשוב " ובגלל זה לא רואה את עצמי ממשיך לתת בה אמון .
בתופת הקפאת המנוי אבדוק את האפשרויות השונות שעומדות לרשותי היום ואולי אפשרויות נוספות שיופיעו בחודשים הקרובים אבל מה שבטוח זה שלא רוצה להיות שייך לחברה שגונבת מלקחותיהם באור יום ללא ידיעתם .

לתשומת לבכם לקוחות יס - קיימים או עתידיים !

moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

איזה בלאגאן.

תראה,הכי טוב, תתקשר עוד יומיים ותאמר להם שאתה מעוניין להתנתק.

יאמרו לך לשלם כל מיני התחייבויות,תאמר, אין בעיה,רק תנתקו.

יאמרו לך אוקי בסדר.

אחרי השיחה הזאת צפה לשיחה מקשרי לקוחות ותראה איך פתאום כל התמונה משתנה.
לא צריך צעקות ולא בלאגאנים.
פשוט תבקש להתנתק מיידית ,סגור איתם איסוף והכל...ותראה מה יקרה.

מניסיון!

Avi_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1762
נתן תודות: 79 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #3 

moshem74 כתב:איזה בלאגאן.

תראה,הכי טוב, תתקשר עוד יומיים ותאמר להם שאתה מעוניין להתנתק.

יאמרו לך לשלם כל מיני התחייבויות,תאמר, אין בעיה,רק תנתקו.

יאמרו לך אוקי בסדר.

אחרי השיחה הזאת צפה לשיחה מקשרי לקוחות ותראה איך פתאום כל התמונה משתנה.
לא צריך צעקות ולא בלאגאנים.
פשוט תבקש להתנתק מיידית ,סגור איתם איסוף והכל...ותראה מה יקרה.

מניסיון!
...
אני עשיתי את השיחה הזאת לפני שנה אחרי שנה של סבל איתם ואחרי יומיים של נסיונות מצידם הם הבינו שאני כבר מיואש. קיבלתי את אותה חבילה ללא התחייבות כלל + איטרנט 1.5 .
האלטרנטיבה בהוט הרבה פחות טובה. היום לפחות. חבר שעובד שם במוקד של הוט אומר שמתיחחסים אליהם כמו אל לקוחות. התחייבות לשנה עם קנס.

moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516

שליחה #4 

גם הוט על הפנים והתשתית שלהם בכלל מגוחכת.

אבל אין ברירה,כשהאישה רוצה את הערוצים שהיא התרגלה אליהם...אין לך הרבה מה לעשות!

והאלטרנטיבה הזולה יותר היא הוט(לצערי), כחבילה משולבת עם אינטרנט וטלפון .

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #5 

חבל לך על הזמן והבריאות שלך יס זה הרע במיעוטו .
אז אין לך הרבה ברירות.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78922
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #6 

אגב, יס רשמית התחילה לשדר בשנת 2000, כך שאין לה לקוחות שעשר שנים איתם.

לגבי כל השאר, ממליץ לך לפנות במכתב מסודר לדובר החברה.

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #7 

moshem74 כתב:גם הוט על הפנים והתשתית שלהם בכלל מגוחכת.

אבל אין ברירה,כשהאישה רוצה את הערוצים שהיא התרגלה אליהם...אין לך הרבה מה לעשות!

והאלטרנטיבה הזולה יותר היא הוט(לצערי), כחבילה משולבת עם אינטרנט וטלפון .
...
לא יודע. לי אין בעיה עם התשתית של הוט (עם דברים אחרים כן, אבל זה לא לכאן). אולי יש לך בעיה ספציפית? בכל מקרה, ידוע שיש להוט איזורים בעלי תשתית יותר טובה ואזורים עם תשתית פחות טובה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”