LCD מדגם LA37A550 של סמסונג (37 אינץ')

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
dodi88 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #1 

טלוויזיה LA37A550 של סמסונג 37 אינץ'

מיועדת לחדר שינה אשר המרחק מהטלוויזיה לכרית הוא בדיוק הוא 2.8...

מיועדת לצפייה בשידורים ממיר הוט בלבד - ערוצים של בית ממוצע כמו 22, ספורט5+, אחד מן ערוצי הסרטים, החיים הטובים ועוד.
(בלי קונסולות וכ'ו, אולי לפעמים לפטופ יתחבר לטלוויזיה כדי לגלוש באינטרנט אך בתדירות נמוכה מאוד...ובנוסף לא ראיתי בעיה בחיבורים)

חיפשתי את ה-LCD ב-37 אינץ' שתוכל להציג לי את השידור מממיר הוט באיכות הגבוהה ביותר (כי הפלאזמה הכי חדשה שהיא 37 אינץ' היא מ-2007. אין כבר בגדלים הללו פלאזמות טובות)

בכל זאת זה שידורים נחותים (ישראל..) ול-LCD קצת קשה להתמודד איתם, והגעתי למסקנה שזו הטלוויזיה שתוכל להתמודד עם שידורי ממיר הוט בצורה הטובה ביותר.

האם אני צודק? אם לא - אשמח להמלצה אחרת...אין תקציב מוגבל. (אך גודל אני רוצה 37 ולא מעבר)
החדר יחסית לא מואר כל כך..הייתי אומר 60-70 אחוז מואר לא יותר.

נראה לי שאמרתי הכל.

תודה רבה לעונה :)

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

היום הלכתי להשוות בין הA550 לבין הSHARPD65
את שניהן אתה יכול להשיג בא.ל.מ באותו מחיר 5500.
בשארפ אמורים לראות יותר טוב מהסמסונג טלויזיה ובמסמסונג אמורים לראות יותר טוב מחשב וסרטי HD. תראה מה אתה רוצה לפי הצרכים שלך.

lirann1
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אתה בטוח שארפ 37D65 ב5500 באלמ ? נשמע מעט מידי..

dodi88 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #4 

מכיוון שנצרוך מהטלוויזיה הזו (בהרבה) יותר צפייה בטלוויזיה עם ממיר של הוט אני חושב שאלך לבדוק ברצינות את השארפ - נראה מעולה !!! איך פספסתי אותו לא יודע..

בנוסף לזה היא FHD..

אני חושב שמחשב יראה בה סביר מאוד לצרכים שלי (בסה"כ גלישה באינטרנט מידי פעם וסתם קשקושים - נקרא לזה התהלבות מזה שיש לי אלטרנטיבה לגלוש בLCD היישר מהמיטה:))

תודה רבה. 5500 מחיר חריף ביותר...זה המחיר שהם מציעים או שהתמקחת?

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

הסניף שהלכתי אליו הוא ברמת גן ויש שם אחד בשם דימה שהוא אחלה בנאדם ולפי מה שראיתי עליו בכלל לא אינטרסנט.
הוא אמר לי אפילו שאצל אבי סופר שלידם אפשר למצוא אולי ביותר זול אבל מפחיד לקנות משם כי הם מתעסקים גם עם יבואן רשמי וגם עם פרללי ושהוא שמע עליהם כמה דברים לא טובים, (תאמת גם אני הייתי אצל אבי סופר וזה נראה יותר שוק מאשר חנות).
בקיצור א.ל.מ עובדים עם סמסונג חזק מאד והוא אמר לי בעצמו שעל סמסונג הם עושים יותר כסף אבל בכל זאת הוא אמר לי שללא ספק הוא אוהב יותר את השארפ והשארפ יותר טובה(ככה היה גם בביג בוקס אהבו הרבה יותר את השארפ).
אבל לא יודע למה שראיתי את 2 הטלויזיות בביג בוקס ברמת גן(פחות או יותר ליד א.ל.מ) אהבתי יותר את הסמסונג (גם בצפיה בשידורי טלויזיה וגם דרך המחשב בסרטי HD).

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”