ASW cantius 504 - חוויה אמיתית
גילוי דעת : אני משוחד . את עופר שחורי ממאסטרו אודיו אני מכיר מגיל 5. בערך בגיל 12 פחות או יותר הוא התחיל לחנך אותי לשמוע את המוסיקה הנכונה ויותר מכך איך לשמוע אותה- בחושך...(בד"כ) כך יכלנו להתרכז נטו במוסיקה ולתת לה את הכבוד הראוי . מכיוון שאוזנינו אז לא ידעו פינוק מהו הסתפקנו במה שהיה . הזמן עבר . עופר הפך את אהבתו לעיסוקו ואני לאחר שנים רבות תרתי אחרי זוג פרונטים שילוו אותי מעתה והלאה ויחליפו את הJBL העתיקים שלי. התקציב היה פחות מ10000 ש"ח והיו לא מעט אפשרויות שבחנתי בסופו של דבר הגעתי כבימים ימימה לעופר ושוב כיבינו את האור . עופר שם את yes symphonic
ואני נשתלתי במקום הרגשתי שאני ממש שם - על הבמה באמסטרדם המתווכים: ASW CANTIUS 504
צליל פתוח , בס מדוייק . מידריינג מופתי והרמקול עצמו ? מעוצב למשעי בנוי לתלפיות ובגימור מהמם. הופתעתי לשמוע שאני אוכל לקבל אותם תמורת פחות מאלפיים דולר. לא אזכיר את כל השמות המפוצצים ששמעתי שהיו גורמים לי להפרד מסכום כפול ויותר
ולכן התענוג גדול שבעתיים.
ואני נשתלתי במקום הרגשתי שאני ממש שם - על הבמה באמסטרדם המתווכים: ASW CANTIUS 504
צליל פתוח , בס מדוייק . מידריינג מופתי והרמקול עצמו ? מעוצב למשעי בנוי לתלפיות ובגימור מהמם. הופתעתי לשמוע שאני אוכל לקבל אותם תמורת פחות מאלפיים דולר. לא אזכיר את כל השמות המפוצצים ששמעתי שהיו גורמים לי להפרד מסכום כפול ויותר
ולכן התענוג גדול שבעתיים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
niko כתב:תתחדש, מה שמעת בתהליך?
איזה הגברה?...
אני מצוייד בצניעות בONKYO 875 . מה שמענו ? B&W - 684 ו 703
MURDANT SHORT נדמה לי 370 MISSION 35
DALI IKON 6
JAMO D450 ועוד ועוד. נבחן עם הדיסקים הבאים:keith jarret - koln concert
pat metheny- first circle
vivaldi - four seasons
marian faithfull - strange weather
תתחדש ותהנה 
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
לגבי OPERA /IKON 6
זה לא שלא אהבתי אבל שיקלול של מחיר איכות וכן גם מראה וגימור רציתי למקסם. אופרה הוא באמת רהיט יפה אבל בכל הצניעות אני חושב שהסאונד של הcantius חי ואמיתי יותרילדיעפים כתב:KOOKE כתב:תתחדש ותהנה...
מה לא אהבת ב DALI IKON6
אני ממש נעלבתי שלא בחרת בהם..יש לי כאלו.... ולדעתי הם הרמקולים הכי טובים בעולם...![]()
![]()
![]()
שלמה...![]()
...
שמעתי אבל לא ממש התלהבתי 2 זה עמיר 3.רסיבר ו 4 רסיבר במקרה שלי היא לא מילה גסה ואני כבר שמעתי בהפרדה גבוהה. כמו שמישהו כבר אמר כאן בהזדמנות אחרת התועלת היא שולית ביחס להפרשים העצומים במחיריםbarak8885 כתב:אמיר
אולי שאלתי לא הובנה כהלכה
לא שאלתי איזה רמקול יותר יפה \רהיט , שאלתי אם שמעת את opera - grand mezza
למרות שלדעתי עם רסיוור קולנוע אי אפשר למקסם רמקולים ברמה כזו.
ברק...