עזרה לחיפוש פלאזמה 42 אינצ.
אני מחפש פלאזמה 42 אינצ לחדר.
התקציב שלי הוא 7500+-.
והצרכים שלי הם:
80% טלויזיה
15% סרטים מהמחשב
5% אינטרנט מהמחשב
אני יודע שלחיבור למחשב עדיף LCD וצפיה בסרטי HD עדיף LCD.
אבל רוב השימוש שלי הוא בצפיה ב"יס".
וגם אני מעדיף מסך כמה שיותר גדול ופלאזמה יותר זולה מLCD.
מה שגם חשוב לי שהמסך יהיה FHD.
התקציב שלי הוא 7500+-.
והצרכים שלי הם:
80% טלויזיה
15% סרטים מהמחשב
5% אינטרנט מהמחשב
אני יודע שלחיבור למחשב עדיף LCD וצפיה בסרטי HD עדיף LCD.
אבל רוב השימוש שלי הוא בצפיה ב"יס".
וגם אני מעדיף מסך כמה שיותר גדול ופלאזמה יותר זולה מLCD.
מה שגם חשוב לי שהמסך יהיה FHD.
5090 זו פלזמה "50 של פיוניר שעולה בערך פי 3 מהתקציב שהצגת !!!!!!!!uknowmy כתב:זה העניין שאין לי מושג מאיפה לקנות אני לא מצליח להשיג. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח דרך אגב אני מתכוון לדגם 5090....
ב - "42 הפלזמה של פיוניר היא HDR ותוכל לנסות לשאול עם נשאר ב - "ביג בוקס"
בהצלחה
אני מתכוון לצפות הרבה בסרטי HD ולחבר ממיר של "יס" בHD, אבל חוץ מזה אני מתכוון לחבר אותה למחשב וכדי שאני יראה את התוכן כמו שצריך אני צריך מסך כמה שיותר גדול ועם רזולוציה כמה שיותר גדולה.
ועכשיו בטח תגיד אז אם אתה מחבר למחשב תקנה LCD, אז זהו שLCD בגודל הזה עולה הרבה יותר מפלזמה בגודל הזה, וגם בשידורי טלויזיה רגילים יראו על הפנים יחסית לפלזמה.
ועכשיו בטח תגיד אז אם אתה מחבר למחשב תקנה LCD, אז זהו שLCD בגודל הזה עולה הרבה יותר מפלזמה בגודל הזה, וגם בשידורי טלויזיה רגילים יראו על הפנים יחסית לפלזמה.
ממש לא התכוונתי להגיד תקנה LCDuknowmy כתב:אני מתכוון לצפות הרבה בסרטי HD ולחבר ממיר של "יס" בHD, אבל חוץ מזה אני מתכוון לחבר אותה למחשב וכדי שאני יראה את התוכן כמו שצריך אני צריך מסך כמה שיותר גדול ועם רזולוציה כמה שיותר גדולה.
ועכשיו בטח תגיד אז אם אתה מחבר למחשב תקנה LCD, אז זהו שLCD בגודל הזה עולה הרבה יותר מפלזמה בגודל הזה, וגם בשידורי טלויזיה רגילים יראו על הפנים יחסית לפלזמה....