מבקש את עזרתכם בנוגע לבעיה עם 42LG60FR
שלום חברים,
אני חדש בפורום ורציתי לשאול שאלה.
שבוע שעבר אני וחבר שלי קנינו 2 LCD מדגם 42LG60FR .
הבעיה שלי היא שבצד שמאל לכיוון החלק התחתון של המסך יש הקרנה של צבע לבן בהיר ,יותר רואים את זה כאשר מריצים סרטים כאשר מעל ומתחת לסרט יש שוליים שחורים בפול סקרין זה זניח.
יש לציין שאני וחבר שלי משתמשים באותם הגדרות בדיוק
הלכתי לחבר שלי לראות אם גם אצלו יש את הבעיה אך היא איננה (אותה מדיה+אותו קובץ)
המסך הוא בן פחות משבוע.
לפניי המסך יש לי סנטר של המערכת קולנוע בייתי ומתחת למסך בארונית יש לי רסיבר האם יש לזה השפעה כלשהיא ? מיגנוט או משהוא אחר ???
אודה לתשובה מהירה מחר מגיע אליי טכנאי !!
אני חדש בפורום ורציתי לשאול שאלה.
שבוע שעבר אני וחבר שלי קנינו 2 LCD מדגם 42LG60FR .
הבעיה שלי היא שבצד שמאל לכיוון החלק התחתון של המסך יש הקרנה של צבע לבן בהיר ,יותר רואים את זה כאשר מריצים סרטים כאשר מעל ומתחת לסרט יש שוליים שחורים בפול סקרין זה זניח.
יש לציין שאני וחבר שלי משתמשים באותם הגדרות בדיוק
הלכתי לחבר שלי לראות אם גם אצלו יש את הבעיה אך היא איננה (אותה מדיה+אותו קובץ)
המסך הוא בן פחות משבוע.
לפניי המסך יש לי סנטר של המערכת קולנוע בייתי ומתחת למסך בארונית יש לי רסיבר האם יש לזה השפעה כלשהיא ? מיגנוט או משהוא אחר ???
אודה לתשובה מהירה מחר מגיע אליי טכנאי !!
עידכון קללחברים היקרים בפורום (הצעה מחבר) היום הגיע טכנאי מחברת רטפון לבדוק את המסך אתמול הזמנתי אותם.
הוא אכן קבע שהמסך שלי פגום ודרך החנות שבה רכשתי את המסך נאמר לי שבזמן הקרוב יתאמו איתי החלפה למסך חדש.
עד כאן הכל בסדר נקווה שהכל יסתדר מהר ואני אשתדל לעדכן גם כמה זמן עבר עד שקיבלתי מסך חדש.
תודה על העזרה!!!
הוא אכן קבע שהמסך שלי פגום ודרך החנות שבה רכשתי את המסך נאמר לי שבזמן הקרוב יתאמו איתי החלפה למסך חדש.
עד כאן הכל בסדר נקווה שהכל יסתדר מהר ואני אשתדל לעדכן גם כמה זמן עבר עד שקיבלתי מסך חדש.
תודה על העזרה!!!