קנייית מקרן יד שנייה
אין מקום מיוחד לנ"ל
אבל אתה יכל לחפש בכל הלוחות כולל כאן, הומלס ויד2.
בנוסף כמובן בחנויות יוכלו למכור לך.
שתי בעיות מרכזיות :
1. לרוב אתה תקנה טכנולוגיה קודמת והשיפור הוא גדול בין דור לדור.
2. רכיב הנורה הוא יקר מאד ואם המנורה תלך לה אזי בגדול עשית עיסקה רעה.
3. המערכת שלך תורכב מפצים שכן אח"כ תחפש מסך זול שלאו דווקא יתאים הן בגודלו והן בגין שלו וכנ"ל לא תשקיע בכבלים או בדיוידי ובסהכ תקבל מוצר בינוני.
אם אין כסף עדיף לדעתי ללכת על פלאסמה או לסידי חדש ולגמור עניין.
מקרן, מסך , דיוידי וכבילה טובה לא יסתכמו בפחות מ 20K.
בנוסף כמובן בחנויות יוכלו למכור לך.
שתי בעיות מרכזיות :
1. לרוב אתה תקנה טכנולוגיה קודמת והשיפור הוא גדול בין דור לדור.
2. רכיב הנורה הוא יקר מאד ואם המנורה תלך לה אזי בגדול עשית עיסקה רעה.
3. המערכת שלך תורכב מפצים שכן אח"כ תחפש מסך זול שלאו דווקא יתאים הן בגודלו והן בגין שלו וכנ"ל לא תשקיע בכבלים או בדיוידי ובסהכ תקבל מוצר בינוני.
אם אין כסף עדיף לדעתי ללכת על פלאסמה או לסידי חדש ולגמור עניין.
מקרן, מסך , דיוידי וכבילה טובה לא יסתכמו בפחות מ 20K.
אני לא מעוניין להשקיע יותר מ 4000 ש"ח
אני שוקל גם את האפשרות בליקנות מחול
העניין הוא שאני לא מעוניין ב high end אלא רק במסך גדול להנות עם חברים שיהיה גם נייד.
כל העניין של השידור אני עושה ממחשב נייד וכל עניין הכבלים אין בעייה אני מרכיב בעצמי.
העניין הוא שאני לא מעוניין ב high end אלא רק במסך גדול להנות עם חברים שיהיה גם נייד.
כל העניין של השידור אני עושה ממחשב נייד וכל עניין הכבלים אין בעייה אני מרכיב בעצמי.
nthawk
אכן חשוב מאוד שתשים לב לדגם שתקנה , תשים לב שזה לא ישן מידי, לעיתים יש מציאות ביד שנייה מאנשים שקנו משהו חדש והתחרטו או מכל סיבה אחרת.
kobbi
לדעתי אפשר להגיע לאיכות טובה מאוד גם בסכום של כ 15000 שח כולל הכל. ולגבי פלזמה או מקרן אז חשוב לדעת שלכל אחד יעוד שונה והם לא חלופה אחד לשני, תלוי מה הדרישות שלך ומה הרגלי הצפייה.
אכן חשוב מאוד שתשים לב לדגם שתקנה , תשים לב שזה לא ישן מידי, לעיתים יש מציאות ביד שנייה מאנשים שקנו משהו חדש והתחרטו או מכל סיבה אחרת.
kobbi
לדעתי אפשר להגיע לאיכות טובה מאוד גם בסכום של כ 15000 שח כולל הכל. ולגבי פלזמה או מקרן אז חשוב לדעת שלכל אחד יעוד שונה והם לא חלופה אחד לשני, תלוי מה הדרישות שלך ומה הרגלי הצפייה.
אם זה הסכום אז תצטרך למצוא מציאה אמיתית, תקח בחשבון את עלויות המסך.nthawk כתב:אני לא מעוניין להשקיע יותר מ 4000 ש"ח
כל העניין של השידור אני עושה ממחשב נייד וכל עניין הכבלים אין בעייה אני מרכיב בעצמי....
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ראית את זה:
http://officemax.shoplocal.com/officema ... max-051124
חדש לגמרי, לא יד שניה, מ-eBay.
ה-X1 עבר שינוי קל מהדגם הראשון ויש שיאמרו שהוא לא שווה ליותר מפרזנטציות,
אבל לפי דעתי בתקציב שלך יכול להיות שאתה תהיה מבסוט ממנו.
אל תשכח שאם קונים מחו"ל יש לשלם משלוח + מסים.
http://officemax.shoplocal.com/officema ... max-051124
חדש לגמרי, לא יד שניה, מ-eBay.
ה-X1 עבר שינוי קל מהדגם הראשון ויש שיאמרו שהוא לא שווה ליותר מפרזנטציות,
אבל לפי דעתי בתקציב שלך יכול להיות שאתה תהיה מבסוט ממנו.
אל תשכח שאם קונים מחו"ל יש לשלם משלוח + מסים.
Good advise $5, me shut up $10
בעודי מסייר מברשת ניקלתי במיספר מקנים חלק LCD וחלק DLP
הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל בנייהם ולמה יש מקרנים שעולים עשרות אלפי דולרים לעומת מקרנים זולים כאשר יש להם בערך את אותו מפרט
דוגמא למקרן זול Sharp XR-10X
הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם עליו?
הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל בנייהם ולמה יש מקרנים שעולים עשרות אלפי דולרים לעומת מקרנים זולים כאשר יש להם בערך את אותו מפרט
דוגמא למקרן זול Sharp XR-10X
הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם עליו?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
nthawk,
יש הרבה מאמרים בתחום.
נראה כאילו אתה דיי "ירוק" בתחום.
התקציב שלך מאוד מאוד נמוך למקרן חדש נורמאלי (אפילו מחו"ל).
הבעיה במקרנים יד שניה היא לא כ"כ האמינות או העלויות של הנורה אלא יותר שקשה מאוד למצוא מישהו שבאמת יימכור את המקרן שלו במחיר ריאלי.
בתחום המקרנים מתקיים "חוק מרטין למקרנים" שהוא: "פי שניים בשנתיים עבור חצי".
כלומר, כל שנתיים בערך הטכנולוגיה מבצעת קפיצת מדרגה משמעותית בחצי מחיר, מה שאומר שמקרן שעלה לפני שנה -שנתיים 8000 ש"ח (נניח ה-X1 המדובר), אזי היום
שוויו (בהנחה שהנורה במצב תקין עם כמה מאות בודדות של שעות עליה) הרבה פחות מחצי מחיר, שכן בחצי מחיר אתה קונה משהו טוב יותר, או במקרה הזה את אותו מקרן חדש.
אם אתה מצליח לשים יד על X1 בתקציב שלך, לך על זה.
יש הרבה מאמרים בתחום.
נראה כאילו אתה דיי "ירוק" בתחום.
התקציב שלך מאוד מאוד נמוך למקרן חדש נורמאלי (אפילו מחו"ל).
הבעיה במקרנים יד שניה היא לא כ"כ האמינות או העלויות של הנורה אלא יותר שקשה מאוד למצוא מישהו שבאמת יימכור את המקרן שלו במחיר ריאלי.
בתחום המקרנים מתקיים "חוק מרטין למקרנים" שהוא: "פי שניים בשנתיים עבור חצי".
כלומר, כל שנתיים בערך הטכנולוגיה מבצעת קפיצת מדרגה משמעותית בחצי מחיר, מה שאומר שמקרן שעלה לפני שנה -שנתיים 8000 ש"ח (נניח ה-X1 המדובר), אזי היום
שוויו (בהנחה שהנורה במצב תקין עם כמה מאות בודדות של שעות עליה) הרבה פחות מחצי מחיר, שכן בחצי מחיר אתה קונה משהו טוב יותר, או במקרה הזה את אותו מקרן חדש.
אם אתה מצליח לשים יד על X1 בתקציב שלך, לך על זה.