מחשב נתקע על מסך הפתיחה של הBIOS.
שלום,
לפני מספר שבועות, לאחר שהתקנתי הארד דיסק רביעי במחשב ומערכת הפעלה חדשה שמתי לב שמדי פעם כשאני מאתחל את המחשב (דבר שאני כמעט ולא עושה) הוא נתקע על מסך הBIOS בפתיחה. ביצוע RESET פותר את הבעיה למרות שעושה רושם שהזמן שמסך הפתיחה מוצג ארוך מהזכור לי.
בעיה נוספת שצצה היא שהוא לעיתים היה משנה את לבד את cpu host clock control מENABLED (ביצעתי OC) לDISABLED.
העלתי את כל הDEAFULTS של הלוח אבל זה לא עזר.
הלוח הוא gigabyte 965p-ds3 rev. 3.3.
מישהו אולי יודע במה מדובר?
לפני מספר שבועות, לאחר שהתקנתי הארד דיסק רביעי במחשב ומערכת הפעלה חדשה שמתי לב שמדי פעם כשאני מאתחל את המחשב (דבר שאני כמעט ולא עושה) הוא נתקע על מסך הBIOS בפתיחה. ביצוע RESET פותר את הבעיה למרות שעושה רושם שהזמן שמסך הפתיחה מוצג ארוך מהזכור לי.
בעיה נוספת שצצה היא שהוא לעיתים היה משנה את לבד את cpu host clock control מENABLED (ביצעתי OC) לDISABLED.
העלתי את כל הDEAFULTS של הלוח אבל זה לא עזר.
הלוח הוא gigabyte 965p-ds3 rev. 3.3.
מישהו אולי יודע במה מדובר?
הספק הוא ENERMAX LIBERTY 500W. המעבד הוא E4300 כרגע ללא OC, וכרטיס מסך NVIDIA 8500GT כך שנראה לי שזה אמור להספיק.
יכול להיות שאני צריך לפצל את ההארד דיסקים כך שיהיו מחוברים ליותר יציאות מהספק? (יכול להיות שכולם מחוברים על יציאה אחת).
כמו כן המחשב עולה ועובד, הוא פשוט נתקע לפעמים בBOOT. מאז הוספתי עוד HD וכרגע יש לי 5.
יכול להיות שאני צריך לפצל את ההארד דיסקים כך שיהיו מחוברים ליותר יציאות מהספק? (יכול להיות שכולם מחוברים על יציאה אחת).
כמו כן המחשב עולה ועובד, הוא פשוט נתקע לפעמים בBOOT. מאז הוספתי עוד HD וכרגע יש לי 5.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מה שאתה יכול לנסות זה להיכנס לתפריטי ה-BIOS ולחפש תפריט שנקרא Maintenance או Diagnostics (ויכול להיות שזה שם אחר). תוכל לראות שם מה הבעייה, בד"כ זהו נתון שמסומן באדום לעומת כל השאר שהם בצבע שחור או לבן. ייתכן שיש מתח לא מדוייק או טמפרטורה גבוהה מדי. אפשר באותו תפריט גם לבחור להתעלם מכאלה נתונים ואז המחשב יעלה בלי להיתקע, אבל זה לא מומלץ, כי אז לא תדע על בעיות שמתחילות...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
לגבי העצירות במסך הBIOS לפעמים זה בהחלט יכול להיות כרטיס מסך.
לי גם הייתה בעיה בלוח שלי עם ה OC.
gigabyte ep35c-ds3r
החלפתי זיכרון והוא סירב לעשות OC.
רק כאשר השארתי את הזכרון בלי OC הוא נתן לי לעשות OC למעבד.
לי גם הייתה בעיה בלוח שלי עם ה OC.
gigabyte ep35c-ds3r
החלפתי זיכרון והוא סירב לעשות OC.
רק כאשר השארתי את הזכרון בלי OC הוא נתן לי לעשות OC למעבד.
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים