עוד סידרת זומבים/מפלצות חדשה מ UK
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73367
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
נשמע כמו עוד סידרת "באפי" והציונים כרגע לא ממש גבוהים. נמתין לראות איך העונה מתפתחת ונראה אם שווה לצפות, כרגע נראה שלא. אם משיהו אחר צפה בנוסף אשמח לעוד חוו"ד.
http://www.tv.com/demons-uk/show/76510/episode.html
http://www.tv.com/demons-uk/show/76510/episode.html
- Huber
- חבר במועדון HT

guyezra - אני מבין שוויתרת?
טוב, הפגרה התחילה ולכן התפנה לי זמן . צפיתי בימים האחרונים בעונה הראשונה. אני חייב לציין שזו סידרה חביבה ולמרות שהיו כמה דברים שצרמו לי (ה CGI החובבני, אחרי כל ירייה במפלצת ולא משנה איזו היא מתפוצצת כמו בלון ורואים בבירור שזה נעשה במחשב בצורה חובבנית) עדיין די נהניתי מהעונה הראשונה שהכילה להפתעתי רק 6 פרקים. מישהו יודע אם יש עונב שנייה או שביטלו את הסידרה?
טוב, הפגרה התחילה ולכן התפנה לי זמן . צפיתי בימים האחרונים בעונה הראשונה. אני חייב לציין שזו סידרה חביבה ולמרות שהיו כמה דברים שצרמו לי (ה CGI החובבני, אחרי כל ירייה במפלצת ולא משנה איזו היא מתפוצצת כמו בלון ורואים בבירור שזה נעשה במחשב בצורה חובבנית) עדיין די נהניתי מהעונה הראשונה שהכילה להפתעתי רק 6 פרקים. מישהו יודע אם יש עונב שנייה או שביטלו את הסידרה?
- Huber
- חבר במועדון HT

שבוע שלם של פרק אחד ביום (כל הסדרות שאני צופה בהן כמעט בפגרה) מהסדרות הקבועות שלי פינו לי לא מעט זמן 
- Huber
- חבר במועדון HT

קניתי עוד דיסק של טרה וחצי, ככה שכרגע מקום פנוי הוא לא הבעייה ואני יכול להרשות לעצמי לבחור סדרות/סרטים על פי מה שאני חושב שיותר יעניין אותי ולא מה שתופס לי יותר מקום 
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35100
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
טוב.
ראתי את הסידרה.
לוק הוא הצאצא האחרון של ואן הלסינג, וככזה תפקידו הוא להילחם ב-"חצי חיים" שזה הכינוי לשדים וכד', הסנדק שלו - גאלווין מאמן אותו ומינה הארקר הערפדית מסייעת להם.
זו סידרת נוער על כל המשתמע מכך - אין יותר מדי אלימות וכד'.
חביב למדי אם כי שוב המציאו מחדש פה את ז'אנר הערפדים...
6 פרקים, יש HD יש תרגומים
אפשר בהחלט לראות
ראתי את הסידרה.
לוק הוא הצאצא האחרון של ואן הלסינג, וככזה תפקידו הוא להילחם ב-"חצי חיים" שזה הכינוי לשדים וכד', הסנדק שלו - גאלווין מאמן אותו ומינה הארקר הערפדית מסייעת להם.
זו סידרת נוער על כל המשתמע מכך - אין יותר מדי אלימות וכד'.
חביב למדי אם כי שוב המציאו מחדש פה את ז'אנר הערפדים...
6 פרקים, יש HD יש תרגומים
אפשר בהחלט לראות
- Huber
- חבר במועדון HT

סיכמת את זה היטב - סידרת נעורים עם כל המשתמע מכך, בהחלט יש תחושה של החמצה ואני אישית לא מתכוון לחכות לעונה הבאה.