שלום.
בעבר העלתי כאן בעיה עם רמקולים למחשב מדגם Logitech X-540 5.1.
הבעיה הייתה שכאשר אני שומע סאונד (מוזיקה / סרט), לוחץ על פאוז ואז על פליי, נשמעים רשרושים. (כמו צליל "שרוף" , כאילו יש איזשהו קצר בחשמל)
לא נמצא פתרון חד משמעי, לכן שלחתי את המחשב לבדיקה, חשבתי שהבעיה היא בכרטיס קול. (כרטיס הקול שלי הוא מובנה על לוח אם ASUS P5K-VM)
הבדיקה נעשתה, הבאתי את הרמקולים לחנות והכל עבד תקין לחלוטין.
חזרתי הביתה, חיברתי את הרמקולים הפעלתי את המחשב, והכל עבד פיקס, לא הייתה שום תקלה.
אך לאחר מספר רגעים, לאחר שהגברתי את הווליום של הרמקולים אל בערך 75% (כשלושת-רבעי ממד הווליום -טיפה פחות, ועדיין - דבר שאמור להיות תקין) חזרה הבעיה. (לחצתי פאוז ופליי שוב בכדי לבדוק אם הכל עובד...)
ההבדל ששמתי לב שנעשה הוא כזה:
כאשר ערכתי "בדיקה" עם חיבור הרמקולים (בעזרת התוכנה הנחמדה שבאה עם הדרייבר של כרטיס הקול) - שמתי לב שהסאונד באמת פוצל לכל חמשת הרמקולים: לא רק שהבדיקה השמיעה כל פעם מרמקול אחר צליל, אלא גם כאשר שמעתי מוזיקה, רוב השירים ששמעתי הושמעו משני הרמקולים הקדמיים בלבד, ללא הסנטר והאחוריים וזאת מכיוון שהמוזיקה הוקלטה כסטריאו ולא כסראונד 5.1 (אני חושב?)
אולם, אחרי שהגברתי את הווליום, לחצתי פאוז ופליי - הסאונד פתאום "התאחד" בין כל הרמקולים כמו שהיה בעבר. (כאשר שמעתי את אותו השיר / סרט, שמעו מכל חמשת הרמקולים, וכמו-כן בבדיקה שמעו בכל פעם מהסנטר ואף הרמקולים האחוריים נשמעו חלש מאוד ביחס לבדיקה הראשונה.
הערה: זה שהגברתי את הווליום לא אומר בהכרח שזה מה שגרם לבעיה "לחזור" , לי אישית אין מושג בכל עניין הסאונד, זה פשוט הדבר היחיד ה"לא שגרתי" שעשיתי.
חשוב לי להדגיש שאני מחפש פתרון לבעיה הרבה מאוד זמן ואין מוצא, בבקשה אם יש רעיונות או הצעות אני אשמח ואודה לכל אחד ואחד מכם.
תודה רבה
שגב
שאלה לגבי רמקולים
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
- שם מלא: Segev Arye Weiss
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
- שם מלא: Segev Arye Weiss
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אוקיי לא תאמינו אבל מסתבר שלאחר בדיקות מטורפות, הבעיה היא במצלמת האינטרנט שלי, Logitech QuickCam Messenger
http://www.logitech.com/index.cfm/partn ... 2&cl=us,en
אין לי מושג למה זה עשה את הבעיה, או איך לפתור את הבעיה (נכון לכרגע זה ניתוק המצלמה) - אבל זה מה שגרם לבעיה.
http://www.logitech.com/index.cfm/partn ... 2&cl=us,en
אין לי מושג למה זה עשה את הבעיה, או איך לפתור את הבעיה (נכון לכרגע זה ניתוק המצלמה) - אבל זה מה שגרם לבעיה.