מתפזר הערפל סביב ה Creative Zii

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73365
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

http://vr-zone.com/articles/the-zii-mys ... l?doc=6408

מנהלים - לא ממש ידעתי לאן לשייך את הידיעה עקב רב הגוניות של המוצר.

בשבועות האחרונים מפזרת Creative הרבה מאוד טיזרים על "מוצר/טכנולוגיה" חדשה שאמורה להיות משוקת תחת השם Zii (ולא להתבלבל עם ה Wii :lol:). הסיבה לעיניין הרבה במוצר היא הידיעה כי החברה השקיעה מספר רב של שנים וכמיליארד דולר בפיתוחו של המוצר ולפי דברי החברה המוצר אמור להיות הדבר הבא מבית Creative (חברה שלא הציגה שום חידוש רציני עוד מימי ב SOUND BLASTER לצערה).

אז מסתבר שהחברה פיתחה מעבד רב יישומי חכם שיודע לתכנת את עצמו בהתאם לצרכי היישום, יודע לכבות ולהדליק את הליבות שלו בהתאם לצורך (על מנת לחסוך בחיי סוללה) ובאופן כללי לפי הצהרת החברה גם יעשה לכם נעים בגב אם תבקשו :lol:

החברה פיתחה את המעבד כשבב שאמור להיות ה"מוח" של אינספור גדג'טים החל מניידים וכלה במצלמות - מה שאומר שהחברה לא מנסים להתנגח ב AMD/INTEL ובמעבדי ה X86 אלא לתת מענה לשוק שעד כה נשלט כמעט לחלוטין ע"י מעבדי ה ARM (שולא מעט חברות ניסו להיכנס אליו - כולל אינטל עם ה ATOM).

עכשיו רק נשאר לראות האם המוצר באמת כ"כ מוצלח כפי שהוריו מספרים לנו ובאיזה שווקים הוא יצליח לתפוס. האם נראה את האייפון הבא עם מעבד שכזה מציג ביצועים כפי שנצפו בפירסומות שלו ולא כפי שנצפו במציאות?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

השאלה מי יחליט להכניס את זה למכשירים שלו - CREATIVE מן הסתם - אבל מי עוד?

ד"א - אם אני זוכר נכון - CREATIVE החלו את כל שגעון נגני הMP3
יש לי בבית נגן שלהם NOMAD - מסתבר שהוא עדיין עובד (רק שאין לי דרייברים מתאימים- הפסיקו לתמוך בו) - 128MB!!! מטורף :)

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

הכל תלוי באיכות השבב ובתמחור שלו. בו נניח שהם ניגשים היום לאפך ומציעים להם לשלב את השבב בדור הבא של האייפון. בהנחה שהשבב באמת נותן מה שהם מתארים ובאמת שיפור משמעותי משבבי ה ARM שמשולבים כיום, ובהנחה שהמחיר נכון, איזו סיבה יש לאפל לא לשלב את השבב במכשיריה?

כל חברה מעוניינת שהמכשיר שלה יהיה רמה אחת מעל המתחרים ואם החברה בקריאטיב באמת הצליחו ליצור את המוצר שהם מתארים וזה לא סתם HYPE, אני צופה לשבב הזה עתיד וורוד.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

יש עלות?
אולי יהיו מזרימדיה מבוססים הצ'יפ - אם הוא מסוגל לעמוד בזה

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

גם אם יש עלות, אני ואתה לא נקבל את המידע הזה. השבב הזה ימכר רק ל OEM/יצרנים על מנת שישלבו אותו במכשירים שלהם ולא ללקוח הסופי (בדיוק כפי שלרב לא ניתן לרכוש מעבד ARM או מעבד ATOM של אינטל).

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”