אזהרה לגבי החנות VIDEO GAME PLUS
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
שלום.
לפני שאני מתחיל אני חייב לציין שהאזהרה באה מתוך ניסיון אישי שלי, בהחלט יכול להיות שאצל אחרים המצב שונה.
הזמנתי לפני כחודש וחצי משחק מהחנות הנ"ל אחרי ששמעתי לא מעט משתמשים מצהירים שמשם המשחקים מגיעים מהר יחסית (בניגוד ל PLAYASIA לדבריהם). לצערי אצלי המקרה היה הפוך. המשחק הראשון הגיע אחרי כ 3 שבועות (כשב PLAY ASIA הזמן הכי ארוך שלקח למשלוח היה שבועיים) כשהמחשק השני עדיין לא הגיע.
על משחק אחד שהגיע באיחור לא הייתי טורח להתריע, אבל לצערי ב 21/12 הזמנתי משם משחק שני שלא הגיע עד היום. האיחור היא לא הבעייה הרצינית מבחינתי, הבעייה מתחילה בשירות לקוחות. גם בפעם הראשונה וגם בפעם השנייה שלחתי מייל בירור לגבי העיכוב במשלוח כשבשני המיקרים כל מה שקיבלתי זו תשובה אוטומטית לקונית בזו הלשון (כאשר אף אחד לא טרח בסופו של דבר לחזור אליי בשני המיקרים):
Thank you for contacting Videogamesplus.ca.
We have been experiencing very high volumes of emails and your email is important to us. We will try and respond as soon as possible hopefully within 24-48 hours with answers to your concern or questions.
אני אישית לא מתכוון להזמין משם יותר. חנות שלא טורחת לענות למיילים של לקוחות שלה (ובייחוד חנות אונליין) יוצאת מהר מאוד מרשימת אופציות הרכישה אצלי.
לפני שאני מתחיל אני חייב לציין שהאזהרה באה מתוך ניסיון אישי שלי, בהחלט יכול להיות שאצל אחרים המצב שונה.
הזמנתי לפני כחודש וחצי משחק מהחנות הנ"ל אחרי ששמעתי לא מעט משתמשים מצהירים שמשם המשחקים מגיעים מהר יחסית (בניגוד ל PLAYASIA לדבריהם). לצערי אצלי המקרה היה הפוך. המשחק הראשון הגיע אחרי כ 3 שבועות (כשב PLAY ASIA הזמן הכי ארוך שלקח למשלוח היה שבועיים) כשהמחשק השני עדיין לא הגיע.
על משחק אחד שהגיע באיחור לא הייתי טורח להתריע, אבל לצערי ב 21/12 הזמנתי משם משחק שני שלא הגיע עד היום. האיחור היא לא הבעייה הרצינית מבחינתי, הבעייה מתחילה בשירות לקוחות. גם בפעם הראשונה וגם בפעם השנייה שלחתי מייל בירור לגבי העיכוב במשלוח כשבשני המיקרים כל מה שקיבלתי זו תשובה אוטומטית לקונית בזו הלשון (כאשר אף אחד לא טרח בסופו של דבר לחזור אליי בשני המיקרים):
Thank you for contacting Videogamesplus.ca.
We have been experiencing very high volumes of emails and your email is important to us. We will try and respond as soon as possible hopefully within 24-48 hours with answers to your concern or questions.
אני אישית לא מתכוון להזמין משם יותר. חנות שלא טורחת לענות למיילים של לקוחות שלה (ובייחוד חנות אונליין) יוצאת מהר מאוד מרשימת אופציות הרכישה אצלי.
גם אני ניסיתי אותם לאחרונה, ואכן גם לי לקח 3 שבועות בערך עד קבלת המוצר.
אני דווקא קיבלתי מהם תשובה עיניינית, גם במייל וגם בטלפון. הסיבה, לטענתם, בעיכוב של המשלוחים שלהם בתקופה זאת היא הכריסמס שחגגו שם.
עם כל הבעסה וההמתנה הארוכה קיבלתי את ההסבר שלהם.
נבחן אותם שוב בעתיד ואז נצא במסקנות....
אני דווקא קיבלתי מהם תשובה עיניינית, גם במייל וגם בטלפון. הסיבה, לטענתם, בעיכוב של המשלוחים שלהם בתקופה זאת היא הכריסמס שחגגו שם.
עם כל הבעסה וההמתנה הארוכה קיבלתי את ההסבר שלהם.
נבחן אותם שוב בעתיד ואז נצא במסקנות....
-
Huber
- חבר במועדון HT

אופיר - אם היו טורחים להגיב למייל לא הייתי טורח לפרסם את את הת'רד הזה. הבעייה שגם במשלוח הראשון שכבר הגיע וגם במשלוח הנוכחי עשדיין לא הגיע כל מה שקיבלתי מהם זו התשובה הלקונית האוטומטית של "מצטערים, יש לנו לחץ, נחזור אליך..." כשבפועל אף אחד לא טרח לחזור.
אני מאוד מרוצה!
הזמנתי שלושה מוצרים : 2 משחקים ושלט מקורי, כל אחד בהפרש של יומיים/שלושה אחד מהשני.
המוצרים הגיעו אחרי שבוע אחד בלבד! מהיר ביותר, ללא שום בעיה בחבילה, ובדיוק עכשיו ביצעתי הזמנה חוזרת.
רק רציתי לציין שגם דברים טובים יש להגיד עליהם, ואני מאמין שזה היה מקרה חד-פעמי.
נ.ב. גם על המשלוח הם רושמים 20$.
הזמנתי שלושה מוצרים : 2 משחקים ושלט מקורי, כל אחד בהפרש של יומיים/שלושה אחד מהשני.
המוצרים הגיעו אחרי שבוע אחד בלבד! מהיר ביותר, ללא שום בעיה בחבילה, ובדיוק עכשיו ביצעתי הזמנה חוזרת.
רק רציתי לציין שגם דברים טובים יש להגיד עליהם, ואני מאמין שזה היה מקרה חד-פעמי.
נ.ב. גם על המשלוח הם רושמים 20$.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אשכרה. איראן הייתה יכולה להוריד פה עשר פצצות אטום ביום החל מה24 בדצמבר ולא היית שומע מילה מארה"ב עד לפני שבוע.
-
Huber
- חבר במועדון HT

תקנו אותי אם אני טועה, אבל חג המולד זה לא חג של יומיים (ערב חג ויום החג)? ממתי זה הפך לשבועיים?
חוצמזה ההזמנה הקודמת שלי הייתה הרבה הרבה לפני חג המולד ככה שהתירוץ/סיבה הזו לא תקפה.
חוצמזה ההזמנה הקודמת שלי הייתה הרבה הרבה לפני חג המולד ככה שהתירוץ/סיבה הזו לא תקפה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני אישית לא התייחסתי להזמנה שלך, שאכן נשמעת בעייתית, אבל בקשר לשאלה - חג המולד הוא חלק מעונת החגים שלהם שם. יש להם שבועיים חופש שמתחילים פחות או יותר בחג המולד.
-
Huber
- חבר במועדון HT

ששוב - הייתה אמורה להיגמר - לא? אם ככה התגובה הלקונית שלהם והחוסר במענה לשאלות לא מוצדק כהו זה, לא?
לא לשמוע מהם שום תגובה על שתי הזמנות שכל אחת לקחה מעל 3 שבועות (כשהנוכחית הגיע רק היום לפי שיחה שקיבלתי מאישתי) ושכל אחת מהן הייתה בתקופה אחרת זה פשוט *** של שירות.
לא לשמוע מהם שום תגובה על שתי הזמנות שכל אחת לקחה מעל 3 שבועות (כשהנוכחית הגיע רק היום לפי שיחה שקיבלתי מאישתי) ושכל אחת מהן הייתה בתקופה אחרת זה פשוט *** של שירות.
תן להם עוד צ'אנס אחד, בסך הכל לרוב האנשים שהזמינו אצלהם (גם אני) אין יותר מידי בעיות.
יש לי לקוחות באירופה שרק היום חזרו מחופשת חג המולד(שלושה שבועות) ולך תמצא משהוא בזמן הזה...כלום, לא טלפון לא אימייל...שום כלום...חופש זה חופש(לא כמו אצלנו
)
יש לי לקוחות באירופה שרק היום חזרו מחופשת חג המולד(שלושה שבועות) ולך תמצא משהוא בזמן הזה...כלום, לא טלפון לא אימייל...שום כלום...חופש זה חופש(לא כמו אצלנו
-
Huber
- חבר במועדון HT

לא רואה בזה היגיון. ניסיתי פעם אחת, לא עבד טוב. ניסיתי פעם שנייה, כנ"ל. מבחינתי הפעם השנייה היא ה"צ'אנס" שניתן. חנות וירטואלית שלא עונה למיילים מבחינתי אוטומטית נכנסת לרשימה השחורה.
חוזרים ל PLAYASIA, שם הייתי הרבה הרבה יותר מרוצה מכל בחינה.
חוזרים ל PLAYASIA, שם הייתי הרבה הרבה יותר מרוצה מכל בחינה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

האמת היא ש play-asia די מרגיזים אותי עם ההזמנה האחרונה שלי מהם.
הזמנתי את COD: World at War. במשך שבועיים היה כתוב שההזמנה בטיפול. שלחתי מייל לשאול מה קורה עם ההזמנה שלי, ורק אז הסטטוס השתנה פתאום ל "נשלח". זה היה לפני שבוע וחצי. כבר כמעט ארבעה שבועות מאז שביצעתי את ההזמנה, והיא עדיין לא אצלי.
הזמנתי את COD: World at War. במשך שבועיים היה כתוב שההזמנה בטיפול. שלחתי מייל לשאול מה קורה עם ההזמנה שלי, ורק אז הסטטוס השתנה פתאום ל "נשלח". זה היה לפני שבוע וחצי. כבר כמעט ארבעה שבועות מאז שביצעתי את ההזמנה, והיא עדיין לא אצלי.
-
Huber
- חבר במועדון HT

זה החגים - לא?
מסתבר שזה נבלה וזה טרפה, הא?
מסתבר שזה נבלה וזה טרפה, הא?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

ככה זה בחיים.
בדברים שלא יהיה להם תוכן להורדה בתשלום, נראה לי שהכי שווה להזמין מ shopto.net. חבר שלי הזמין משם בזמן החגים וקיבל את המשלוח בשני חלקים, חלק ראשון אחרי שבוע ושני אחרי שבוע וחצי.
בדברים שלא יהיה להם תוכן להורדה בתשלום, נראה לי שהכי שווה להזמין מ shopto.net. חבר שלי הזמין משם בזמן החגים וקיבל את המשלוח בשני חלקים, חלק ראשון אחרי שבוע ושני אחרי שבוע וחצי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
גם GAME שלחו ממש מהר (מאנגליה)
תוך שבוע
ולזכרוני כל הזמנות מEBAY פעלו נהדר
תוך שבוע
ולזכרוני כל הזמנות מEBAY פעלו נהדר
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני חייב להגיד שלא הבנתי את אלה שדבקים בPLAY-ASIA - לא ראיתי איזה מחירים מדהימים או משהו. אפשר למצוא מחירים טובים יותר
-
Huber
- חבר במועדון HT

בהנחה ש VGP ירד מהפרק - אפא עוד יש מחירים טובים יותר חוץ מאיביי?
אני חוזר ל PLAYASIA מהסיבה הפשוטה - היה לי איתם לא מעט ניסיון טוב ושניסיתי לחסוך כמה דולרים ראיתי את התוצאה.
אני חוזר ל PLAYASIA מהסיבה הפשוטה - היה לי איתם לא מעט ניסיון טוב ושניסיתי לחסוך כמה דולרים ראיתי את התוצאה.
- Boaz
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
מניסיון אישי של מספר הזמנות, לא היתה לי שום בעיה עם VGP.
לעומת זאת עם play-asia היו מספר בעיות של איחורים וחוסר תגובה/עדכון סטטוס.
מה שכן, גם כאן בדבלין יש backlog אדיר בדואר בתקופת xmas, כמו בכל שנה.
לעומת זאת עם play-asia היו מספר בעיות של איחורים וחוסר תגובה/עדכון סטטוס.
מה שכן, גם כאן בדבלין יש backlog אדיר בדואר בתקופת xmas, כמו בכל שנה.