אשמח לקבל את חוות דעתכם ו/או הצעות בכדי לשפר את הביצועים ולבנות ארכיטקטורה נקייה.
תיאור:
שידרגתי את ה-Access Point לתקן N.
קניתי דונגל תקן N למחשב.
קניתי HDX1000 עם דונגל מתאים ברשת N והצלחתי לחבר אותו ולהזרים סרטים.
קצב השידור בין המחשב ל-AP נראה מהיר (מציג 130Mbps במהירות החיבור). קצב השידור בין ה-AP למזרים לא ברור ולא מצאתי דרך לבדוק מהו באמת. מה שברור הוא שסרטים ב-720p מגמגמים.
אין לי אפשרות לבצע את התצורה שתוארה בפורום של WDS מחוסר תמיכה באחד ה-AP (יש לי שניים למעשה - אחד לא מחובר).
אני מאוד לא רוצה להכניס HD לתוך המזרים כי לדעתי זה נוגד את כל העיקרון של מזרימדיה. אני גם מעדיף לרכז את המידע במקום אחד (עדיף במחשב או ב-NAS) מאשר לדאוג להעתקות ופיזור מידע במקומות שונים ברשת הביתית.
אין לי אפשרות לחבר חיבור חוטי למזרים ישירות מה-AP או מהמחשב שכן ה-HDX נמצא בסלון וכל היתר בחדרים שונים.
מה כדאי לעשות?
האם כדאי להשקיע ב-NAS שיהיה מחובר בחיבור גיגהביט ישירות ל-AP? אם כן, אשמח להמלצות על משהו שנתמך ע"י ה-HDX, יהיה בעל ביצועים טובים, ולא מאוד יקר.
האם כדאי לקנות כונן חיצוני ולחבר אותו ל-HDX? -- אני לא מתלהב שכן זה דורש העתקות חומר בכל פעם שיש משהו חדש, ניתוקים, חיבורים וכו' ואני מעדיף ארכיטקטורה "נקייה".
האם למישהו יש רעיונות נוספים? עכשיו תקראו את הפנייה מתחילת ההודעה ומאוד אשמח לעזרה.
תודה,
עמית