תגובות לביקורת אודיו: KINGREX - חווית משתמש
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46412
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5082 פעמים
כתבה טובה על מוצר מעניין.
אני אוהב את המוצרים האלו אשר עוזרים לנו להפיק חווית סאונד טובה מהמחשב, הרי רובנו נמצאים רוב היום לידו, לפיכך הגיוני כי ההשקעה תהיה בהתאם.
אני אוהב את המוצרים האלו אשר עוזרים לנו להפיק חווית סאונד טובה מהמחשב, הרי רובנו נמצאים רוב היום לידו, לפיכך הגיוני כי ההשקעה תהיה בהתאם.
ניר,
תודה על הסקירה.
כמי שמשתמש בחדר העבודה בסט דומה (TA10.1 + JB3) מעניין אותי לשמוע דעות נוספות. הסקירה כתובה בבהירות והתמונות משובחות. הייתי שמח מלבד בנושא העיצובי לקבל מעט יותר עומק (מאפינים, חוזקות, נקודות חלשות, השפעת ה-PSU) והשוואה למוצרים אחרים.
הרמקולים לדעתי, למרות מחירם הגבוה (350$) ונצילותם הנמוכה יחסית מהווים פתרון מעולה לחדר עבודה קטן עד בינוני ועמוס. בנוסף ליתרונות האסטטיים - הם קטנים, ניתן למקם אותם בצמוד לקירות/מדפים ללא שום פגיעה בסאונד, הם מפורטים הנמוכים מספקים אותי, והמיד טוב אם כי הייתי מעדיף טיפה יותר חום או רכות. יכול להיות שעם ה-Kingrex שלפי מאמרים שונים מאופיין בצליל חם יותר (צליל שפופרתי) מה-Trends התוצאה תהיה חמה יותר. אבל הנקודה החזקה ביותר של הרמקולים היא הבמה הנפלאה שהם מספקים - אתה יושב מול צג המחשב, הרמקולים משני הצדדים וההופעה ממש בחזית - ממש תענוג!
לשם השוואה ניסיתי אותם גם כרמקולים ראשיים בחדר גדול. הפעלה ראשונה די מרשימה ביחס לגודלם, אך כשמשווים לרמקולים שמיועדים לחלללים כאלה (Triangle Titus, SA1730) מבינים מיד שאין מקום להשוואה, וכבודם הרב הוא במקומם בחדר העבודה...
תודה על הסקירה.
כמי שמשתמש בחדר העבודה בסט דומה (TA10.1 + JB3) מעניין אותי לשמוע דעות נוספות. הסקירה כתובה בבהירות והתמונות משובחות. הייתי שמח מלבד בנושא העיצובי לקבל מעט יותר עומק (מאפינים, חוזקות, נקודות חלשות, השפעת ה-PSU) והשוואה למוצרים אחרים.
הרמקולים לדעתי, למרות מחירם הגבוה (350$) ונצילותם הנמוכה יחסית מהווים פתרון מעולה לחדר עבודה קטן עד בינוני ועמוס. בנוסף ליתרונות האסטטיים - הם קטנים, ניתן למקם אותם בצמוד לקירות/מדפים ללא שום פגיעה בסאונד, הם מפורטים הנמוכים מספקים אותי, והמיד טוב אם כי הייתי מעדיף טיפה יותר חום או רכות. יכול להיות שעם ה-Kingrex שלפי מאמרים שונים מאופיין בצליל חם יותר (צליל שפופרתי) מה-Trends התוצאה תהיה חמה יותר. אבל הנקודה החזקה ביותר של הרמקולים היא הבמה הנפלאה שהם מספקים - אתה יושב מול צג המחשב, הרמקולים משני הצדדים וההופעה ממש בחזית - ממש תענוג!
לשם השוואה ניסיתי אותם גם כרמקולים ראשיים בחדר גדול. הפעלה ראשונה די מרשימה ביחס לגודלם, אך כשמשווים לרמקולים שמיועדים לחלללים כאלה (Triangle Titus, SA1730) מבינים מיד שאין מקום להשוואה, וכבודם הרב הוא במקומם בחדר העבודה...
אכן בסקירה חסרות כמה נקודות, במיוחד בתחום ההשוואות - הסיבה שלא הכנסתי בסוף את הפרק הזה היתה מכיוון שלא היה לי משהו בבית על מנת להשוואת אותו אליו והיה נראה לי לא מקצועי לתת ציונים אם אין לי בסיס להשוואה (זוג רמקולים דומים אחרים - או מגבר דומה בשביל לשמוע אחד לאחד).
לכן בסופו של דבר החלטי (למען ההגינות) שלא לכתוב דברים שאני מרגיש שלא יכולתי לבדוק בצורה מלאה.
לכן בסופו של דבר החלטי (למען ההגינות) שלא לכתוב דברים שאני מרגיש שלא יכולתי לבדוק בצורה מלאה.
אהבתי את הרעיון של ה USB IN ....השאלה האים הוא יקבל נתונים גם מ נגן MP3 סטנדרטי ?
כי אם כן ...אז זה בהחלט שימושי ++ (חיבור הכרטיס קול מהמחשב למערכת הרמקולים וחיבור הנייד אל המערכת עם ההגעה מהביית (או שזו סתם עצלות לשמה ?! ) .
אחרת , ניראה לי מחיר מופרז עבור מערכת שכזו שאינה שונה בהרבה ממערכת 2.1 של אלטק לנסינג או כול חברה איכותית אחרת למחשב ?!

כי אם כן ...אז זה בהחלט שימושי ++ (חיבור הכרטיס קול מהמחשב למערכת הרמקולים וחיבור הנייד אל המערכת עם ההגעה מהביית (או שזו סתם עצלות לשמה ?! ) .
אחרת , ניראה לי מחיר מופרז עבור מערכת שכזו שאינה שונה בהרבה ממערכת 2.1 של אלטק לנסינג או כול חברה איכותית אחרת למחשב ?!
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
איכות זו לא מילה גסה ...אבל בשביל לשמוע לייד המחשב מוסיקה , שתדע לשלב את כל הסגונות (כולל FAR CRY 2ׂ) אני לא חושב שצריך הרבה יותר מ מערכת 2.1 כזו או אחרת .bitfield כתב:באמת מעניינת ההשוואה. האם האלטק לנסינג באמת כ"כ אייכותיים?אחרת , ניראה לי מחיר מופרז עבור מערכת שכזו שאינה שונה בהרבה ממערכת 2.1 של אלטק לנסינג או כול חברה איכותית אחרת למחשב ?!......
וביחס של עלות מול תועלת , אין מרוצה מה ALTEC 2100 שלי !
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ביקורת מעניינת על מוצר מעניין.
פספסתי את המחירים של המוצרים?
למה לא עושים מגבר 5.1 כזה? או 5 כזה? - יכול להיות בהחלט מעניין לקבל הגברה רצינית למחשב שלא בסלון.
פספסתי את המחירים של המוצרים?
למה לא עושים מגבר 5.1 כזה? או 5 כזה? - יכול להיות בהחלט מעניין לקבל הגברה רצינית למחשב שלא בסלון.
מה מחיר הצעצוע בארץ?
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עם כל הכבוד לאלטק לנסינג (ויש לי כמה וכמה מערכות רמקולים שלהם בבית - אפילו את ה 6021FX שעולות בסביבות ה 300$ בחול) - כאן מדובר במשהו אחר לגמרי.madror כתב:ניראה לי מחיר מופרז עבור מערכת שכזו שאינה שונה בהרבה ממערכת 2.1 של אלטק לנסינג או כול חברה איכותית אחרת למחשב ?!
...
http://www.alteclansing.com/index.php?f ... _id=fx6021
איכות הסאונד טובה יותר וגם העיצוב יפה יותר - מעבר לעובדה שמערכת בחלקים שכוללת גם DAC זה משהו אחר לגמרי. (אפשר להחליץ רמקולים / מגבר וכו')