HDX1000 תמיכה
הסבר ונמקמלאך כתב:בערך 3 שבועות אין שום תגובות באתר שלהם עושה רושם שמשהו מיתבשל שם ואני לא
בטוח שזה מריח טוב לידעתכם.
לא ממליץ לקנות מכשיר זה עד שהמצב יתבהר....
שימו לב מה ענה לי אחד השתמשים באתר שלהם:
1. We can see from Alex his profile that his last visit to this forum was 09-01-2009.
2. His last post was on 25-12-2008.
3. His site http://www.mkvmediaplayer.com/ seems to be down.
4. I send him a mail on 09-01-2009 asking to explain things on this forum...no response yet.
5. No questions answered on this forum about dts or anything else.
6. Not mentioning DTS on their homepage anymore.
7. And a disturbing post on another forum www.mymediatank.com/2008/11/10/dts-ster ... -everyone/
I draw my conclusion.... and hope I'm WRONG
במילים אחרות אני מציע לכולם לחכות ולראות האם הם חברה רצינית או על סף סגירה, בכל מיקרה לא הייתי מזמין מהם עכשיו
1. We can see from Alex his profile that his last visit to this forum was 09-01-2009.
2. His last post was on 25-12-2008.
3. His site http://www.mkvmediaplayer.com/ seems to be down.
4. I send him a mail on 09-01-2009 asking to explain things on this forum...no response yet.
5. No questions answered on this forum about dts or anything else.
6. Not mentioning DTS on their homepage anymore.
7. And a disturbing post on another forum www.mymediatank.com/2008/11/10/dts-ster ... -everyone/
I draw my conclusion.... and hope I'm WRONG
במילים אחרות אני מציע לכולם לחכות ולראות האם הם חברה רצינית או על סף סגירה, בכל מיקרה לא הייתי מזמין מהם עכשיו
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
על מה אתה מדבר?מלאך כתב:לאחר ש ש DTS שינתה את האופן שבו היא מאפשרת להישתמש ב DTS...
דווקא דיברתי עם נציגי החברה לפני מספר ימים בודד בנושא אחר. אני אפנה אליהם שוב לבירור בנושא.
זיו זה מה שקראתי אני מקווה שזה לא נכון:
http://www.mymediatank.com/2008/11/10/d ... -everyone/
With the last firmware update of the NMT, only the Popcorn Hour has the DTS downmix enable.
A DTS licence is required to use this feature and DTS has given this licence to Popcorn hour.
One of the manufacturer tells me that DTS has changed there DTS licence agreements before they acquired it.
For now, Other NMT brands gonna use a DTS decode boards in there hardware during the time that DTS licence been update.This board sould be added , no much more infos for now.
http://www.mymediatank.com/2008/11/10/d ... -everyone/
With the last firmware update of the NMT, only the Popcorn Hour has the DTS downmix enable.
A DTS licence is required to use this feature and DTS has given this licence to Popcorn hour.
One of the manufacturer tells me that DTS has changed there DTS licence agreements before they acquired it.
For now, Other NMT brands gonna use a DTS decode boards in there hardware during the time that DTS licence been update.This board sould be added , no much more infos for now.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה באמת חושב שהיה ניתן להבין את הדברים שלך מהתגובה הראשונה ללא הצגת הלינק מהתגובה האחרונה שלך?
[left]
רשיון ל DTS רוכשים, לא מקבלים.
לגבי שאר המשפטים בכתבה, שים לב שהם מתבססים על שמועות.
[left]
[/left]A DTS licence is required to use this feature and DTS has given this licence to Popcorn hour....
רשיון ל DTS רוכשים, לא מקבלים.
לגבי שאר המשפטים בכתבה, שים לב שהם מתבססים על שמועות.
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
אז מה נסגר, לבטל את ההזמנה של הHDX?
זיו אני לא מבין למה אתה מגיב בצורה כזאת.
כבר בתגובות הראשונות ציינתי את המקורות ולינקים האם זה לא חשוב בעינייך ליידע את את הקונים הפונטציאלים בצב הנוכחי.?
א. האתר הוריד את ההתחייבות שלו ל DTS DOWNMIX.
ב. יש שקט של כימעט חודש מתגובות רשמיות ע"'י Alex.
ג. יש שמועות שרק PCH110 יוותר עם DTS downmix בגלל כל מיני מיגבלות של רשיונות.
ד. האתר שלהם נפל כמה פעמים כל פעם מסיבה שונה.
ה. עצם העובדה שהם לא משתפים את הלקוחות מעורר חשד שמשהו קורה.
לי יש את המכשיר ואני דיי מרוצה מימנו א-ב-ל לדעתי מי שמעוניין להזמין שיחכה מעט עד
להחבהרות העניין זה הכל.
כבר בתגובות הראשונות ציינתי את המקורות ולינקים האם זה לא חשוב בעינייך ליידע את את הקונים הפונטציאלים בצב הנוכחי.?
א. האתר הוריד את ההתחייבות שלו ל DTS DOWNMIX.
ב. יש שקט של כימעט חודש מתגובות רשמיות ע"'י Alex.
ג. יש שמועות שרק PCH110 יוותר עם DTS downmix בגלל כל מיני מיגבלות של רשיונות.
ד. האתר שלהם נפל כמה פעמים כל פעם מסיבה שונה.
ה. עצם העובדה שהם לא משתפים את הלקוחות מעורר חשד שמשהו קורה.
לי יש את המכשיר ואני דיי מרוצה מימנו א-ב-ל לדעתי מי שמעוניין להזמין שיחכה מעט עד
להחבהרות העניין זה הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני לא מבין ממה אתה מתרגש.
קרא שוב את המשפט שלך לגבי DTS, הוא לא מנוסח טוב ולא מסביר מאומה. גם לאחר שהצגת קישור, הסברתי במפורש למה הוא לא מדוייק.
לגבי הקישורים שהצגת בהודעה הראשונה שלך, הם שבורים.
שים לב שאתה מפזר כל מיני הנחיות עקב שמועות בלבד.
שים לב שאני לא מדבר כלל על ההמלצה שלך לחכות (וייתכן וזה באמת הצעד הנכון) או לא, אני מגיב לגבי הנושאים שהעלת.
קרא שוב את המשפט שלך לגבי DTS, הוא לא מנוסח טוב ולא מסביר מאומה. גם לאחר שהצגת קישור, הסברתי במפורש למה הוא לא מדוייק.
לגבי הקישורים שהצגת בהודעה הראשונה שלך, הם שבורים.
שים לב שאתה מפזר כל מיני הנחיות עקב שמועות בלבד.
שים לב שאני לא מדבר כלל על ההמלצה שלך לחכות (וייתכן וזה באמת הצעד הנכון) או לא, אני מגיב לגבי הנושאים שהעלת.
זיו, יש רמזים מדאיגים בשרשור זה:
http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=14522
הלואי, הלואי ונתבדה
http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=14522
הלואי, הלואי ונתבדה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מספר אנשים רב אשר מקבלים תשובות (או בעצם חוסר תשובות) מסוג זה זוהי בהחלט סיבה לדאגה קטנה.
כמו שרשמתי מוקדם יותר, פניתי לחברה ואני מקווה שאני אקבל תשובות בקרוב.
כמו שרשמתי מוקדם יותר, פניתי לחברה ואני מקווה שאני אקבל תשובות בקרוב.
- amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
טוב אז קבלו עדכון לגבי-המכשיר הגיע היום..
דיי מדהים,בהתחשב בעובדה שהזמנתי לפני שבוע בדיוק!
לקח לכבל רשת שהוזמן מהארץ ול HDX אותו זמן להגיע....
אגב זיו,המכשיר אמור להגיע עם העדכון האחרון או שאני צריך לעדכן אותו לקושחה האחרונה?
דיי מדהים,בהתחשב בעובדה שהזמנתי לפני שבוע בדיוק!
לקח לכבל רשת שהוזמן מהארץ ול HDX אותו זמן להגיע....
אגב זיו,המכשיר אמור להגיע עם העדכון האחרון או שאני צריך לעדכן אותו לקושחה האחרונה?