אני לא בטוח אם RGB יוכל להעביר לך אות פרוגרסיבי מה-DVD (אם תרצה).
אם יש לך כניסת VGA בטלוויזיה אז שמעתי שהכניסה הזאת יודעת לפעמים לעבוד עם אות קומפוננטי ככה שכדאי לך לרכוש DVD עם יציאה כזאת, אני חושב של-Xoro 4000 למשל יש יציאה כזאת אבל אל תראה בזה המלצה כי אני בכלל לא ראיתי ולא ניסיתי את המכשיר .
אתה טועה ומטעה. אין קשר בין SCART לבין VGA לבין קומפוננט. יש מסכים ומכשירים שמשתמשים במחברים הללו בכדי להעביר סוג שרשמית לא נתמך - זה לא תקין וזה די נדיר.
כש-Vivid הסביר לי על האפשרות הזאת לא ראיתי שאמרת לו משהו, אז אתה טוען שאין אפשרות להעביר קומפוננט פרוגרסיבי דרך VGA? אם כן אני אקח את המילה שלך בלי לחשוב יותר מידי.
עצם העובדה שהוא שאל על חיבור DVD ב-RGB רמזה לי שאולי כניסת הקומפוננט שלו תפוסה או שאולי אין לו כלל כניסת קומפוננט אז חשבתי על אפשרות החיבור היחידה שנשארה שעשוייה לחבר לו את ה-DVD בצורה אופטימלית וזוהי VGA, באם אין לו כניסת VGA אז לא קרה כלום וההודעה שלי לא רלוונטית.
רשמתי גם שאני לא בטוח אם ניתן להעביר אות קומפוננטי פרוגרסיבי דרך RGB (לא קבעתי חד משמעית שאפשר או לא אפשר).
לא אמרתי שיש קשר בין VGA ל-SCART ל-RGB פשוט הצעתי צורת חיבור אחרת שהוא כמובן בתורו צריך לבדוק ולוודא שהיא אכן אפשרית במערכת שלו.
יש לי כרגע טלויזיה 28" ישנה רק עם כניסות SCART ו-SVIDEO,
לכן חייב להיות לו יציאת SCART כדי להעביר RGB.
עדיף שינגן בפרוגרסיב אבל לא קריטי, בטח שלא לעכשיו.
עופר לא טוען שהדבר לא אפשרי הוא טוען שיש מכשירים בודדים שעושים את הפעולה הנ"ל
ולפני שנותנים עצה לרכישה צריך לברר עם המסך תומך באופציה זו
אני מאמין שזו היתה כוונתו
זה שהדבר אפשרי קומפוננט לVGA זה ברור אבל די נדיר (ואולי באמת לא רשמי והכי תקין אבל עושים זאת)
רשמת שהכניסה יודעת "לפעמים " אולי היה צריך להשתמש במילים די נדיר ולבקש מהאדם לבדוק אם אצלו המקרה הוא כזה
כמו שהבנת לבד (לפי ההודעה האחרונה)
בכל מקרה עופר פשוט לא רוצה להטעות אנשים שיקנו סתם רכיבים