אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית..
אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית שאני יחבר אותה למחשב בשביל לראות סרטים במסך ה - LCD שלי בסרטים של bluray (אני מחבר את המחשב ל LCD בשביל לשמור על האיכות של הבלוריי).
עכשיו, אני רוצה אותה גם לסרטים (שישמעו חזק וטוב עם באס כמו קולנוע ובקיצור מערכת קולנוע ביתית חח) וגם לשירים במחשב..
אני לא ממש מבין בזה בגלל זה אני צריך את העזרה שלכם פה.
התקציב שלי הוא 700-800 שקל עם מתיחה קלה לאיזור ה - 1000.
תודה ענקית לעוזרים !
עכשיו, אני רוצה אותה גם לסרטים (שישמעו חזק וטוב עם באס כמו קולנוע ובקיצור מערכת קולנוע ביתית חח) וגם לשירים במחשב..
תודה ענקית לעוזרים !
Re: אין אחינו
תקציב של 20,000?? למה?? לא יכולים לעזור לי עם התקציב שלי? שהוא לא כזה קטן..Blacky כתב:אף אחד לא יענה לך אם אין לך תקציב של 20000 שקל לא עונים לך פה... אם הייתי יכול לעזור לך הייתי עוזר אחי סורי שבוע טוב.......
למה? לא יודע תשאל אותם.....
אם תסתכל על ההודעות פה בפורום אתה יכול להבין רק שלכל אחד פה יש רסיבר ב15000 ורמקולים ב20000 לפי מה שהם מדברים... ואתה לא הראשון שאני רואה שלא עוזרים לו גם בתקציבים יותר גדולים לא עוזרים לא יודע מה הקטע שלהם... מינימום חתונה כולה להמליץ על משהו...
אם תסתכל על ההודעות פה בפורום אתה יכול להבין רק שלכל אחד פה יש רסיבר ב15000 ורמקולים ב20000 לפי מה שהם מדברים... ואתה לא הראשון שאני רואה שלא עוזרים לו גם בתקציבים יותר גדולים לא עוזרים לא יודע מה הקטע שלהם... מינימום חתונה כולה להמליץ על משהו...
לא עונים כי קשה מאוד לתת ייעוץ איך לקנות מערכת קולנוע ביתי שלמה בפחות מ-1000 ש"ח
כשרק המחיר של מגבר קולנוע ביתי מתחיל מסביבות ה-1200 ש"ח וזה גם לדגם הכניסה הבסיסי ביותר של כל החברות ועוד לא דיברנו על רמקולים בכלל
ב-1000 שקל אפשר לקנות מקסימום מערכת משולבת של דיוידי מגבר ורמקולים באחד וצריך למצוא אחת שיש לה כניסה דיגיטלית ומפענחים של דולבי וDTS
ומה שבעייתי במערכת שכזאת גם אם מצאת אחת , שהיא לא ניתנת לשדרוג כשתרצה לעלות ברמה.
לכן גם אם היו מכירים דגם שכזה , קשה להמליץ עליו. ההמלצה שלי תמתין עם הקנייה עוד קצת ונסה לגייס עוד לתקציב
כשרק המחיר של מגבר קולנוע ביתי מתחיל מסביבות ה-1200 ש"ח וזה גם לדגם הכניסה הבסיסי ביותר של כל החברות ועוד לא דיברנו על רמקולים בכלל
ב-1000 שקל אפשר לקנות מקסימום מערכת משולבת של דיוידי מגבר ורמקולים באחד וצריך למצוא אחת שיש לה כניסה דיגיטלית ומפענחים של דולבי וDTS
ומה שבעייתי במערכת שכזאת גם אם מצאת אחת , שהיא לא ניתנת לשדרוג כשתרצה לעלות ברמה.
לכן גם אם היו מכירים דגם שכזה , קשה להמליץ עליו. ההמלצה שלי תמתין עם הקנייה עוד קצת ונסה לגייס עוד לתקציב
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
במחיר הזה - ומאחר ואתה לא צריך DVD - אתה יכול ללכת על בעיקר מערכות רמקולי מחשב.
וכמו שאמר קודמי - אלו מערכות בעייתיות - כלומר - לא תוכל נגיד לשדרג רמקולים וכד'.
איזה יציאות יש לך במחשב? (אופטית/קואקסלית?)
blacky - אני מקווה שההסבר לעיל מסביר לך למה אנשים מתקשים לענות.
מעבר לכך - אתמול יום שבת - לא כולם נכנסים לאתר ויש את הזמן להגיב - במיוחד לשאלות הבעיותיות יותר
אז בבקשה תרגע קצת - לא נעים לך באתר שלנו - אז בשביל מה אתה נכנס לפה?
וכמו שאמר קודמי - אלו מערכות בעייתיות - כלומר - לא תוכל נגיד לשדרג רמקולים וכד'.
איזה יציאות יש לך במחשב? (אופטית/קואקסלית?)
blacky - אני מקווה שההסבר לעיל מסביר לך למה אנשים מתקשים לענות.
מעבר לכך - אתמול יום שבת - לא כולם נכנסים לאתר ויש את הזמן להגיב - במיוחד לשאלות הבעיותיות יותר
אז בבקשה תרגע קצת - לא נעים לך באתר שלנו - אז בשביל מה אתה נכנס לפה?
תשמע..LIOR10 כתב:אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית שאני יחבר אותה למחשב בשביל לראות סרטים במסך ה - LCD שלי בסרטים של bluray (אני מחבר את המחשב ל LCD בשביל לשמור על האיכות של הבלוריי).
תודה ענקית לעוזרים !...
זה תקציב בעייתי למה שאתה דורש מהמערכת..
זה כמו שתגיד שאתה רוצה רכב ספורט עם מנוע טורבו 4X4 וכד' בתקציב בעייתי..
אם אינך מתכוון לשדרג את המערכת בשנים הקרובות, תוסיף עוד 500 שקל לתקציבך ותקנה מערכת משולבת, שזה כולל:5.1 רמקולים+רסיבר+DVD+אפשרות לחבר את המחשב\TV.
בשביל לשמוע "כמו בקולנוע" אתה צריך להשקיע הרבה כסף, אתה צריך לקנות מוצרים איכותיים, אתה צריך לקנות רמקולים בהתאם לציוד ההגברה, אתה צריך חדר מתאים, כל הדברים אללו ועוד, מרכיבים מערכת כמו בקולנוע או מערכת קולנוע ביתית.
לכן, תעשה את השיקולים שלך לגבי התקציב וכמה ועל אתה רוצה להקיע.
או שתחסוך עוד קצת ואז תקנה משהו טוב יותר, או שזה יספק אותך..
בכל מקרה, במידה ואתה מחליט ללכת על מערכת משולבת, כדאי שתלך לשמוע ולראות כמה דגמים שיצא חן בעינך, לאחר מכן תוכל לשאול בפרורום ואנו נעזור בשמחה.
בהצלחה.
ron5054, אנו "לא" עונים כי השאלות האלה חוזרות על עצמן, אפשר לעשות חיפוש ואתה תראה הרבה מאוד שאלות מהסוג הזה ויתנו לו\לך\לכולם תשובות.
א' תודה רבה לכולם...Nba כתב:תשמע..LIOR10 כתב:אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית שאני יחבר אותה למחשב בשביל לראות סרטים במסך ה - LCD שלי בסרטים של bluray (אני מחבר את המחשב ל LCD בשביל לשמור על האיכות של הבלוריי).
תודה ענקית לעוזרים !...
זה תקציב בעייתי למה שאתה דורש מהמערכת..
זה כמו שתגיד שאתה רוצה רכב ספורט עם מנוע טורבו 4X4 וכד' בתקציב בעייתי..
אם אינך מתכוון לשדרג את המערכת בשנים הקרובות, תוסיף עוד 500 שקל לתקציבך ותקנה מערכת משולבת, שזה כולל:5.1 רמקולים+רסיבר+DVD+אפשרות לחבר את המחשב\TV.
בשביל לשמוע "כמו בקולנוע" אתה צריך להשקיע הרבה כסף, אתה צריך לקנות מוצרים איכותיים, אתה צריך לקנות רמקולים בהתאם לציוד ההגברה, אתה צריך חדר מתאים, כל הדברים אללו ועוד, מרכיבים מערכת כמו בקולנוע או מערכת קולנוע ביתית.
לכן, תעשה את השיקולים שלך לגבי התקציב וכמה ועל אתה רוצה להקיע.
או שתחסוך עוד קצת ואז תקנה משהו טוב יותר, או שזה יספק אותך..
בכל מקרה, במידה ואתה מחליט ללכת על מערכת משולבת, כדאי שתלך לשמוע ולראות כמה דגמים שיצא חן בעינך, לאחר מכן תוכל לשאול בפרורום ואנו נעזור בשמחה.
בהצלחה.
ron5054, אנו "לא" עונים כי השאלות האלה חוזרות על עצמן, אפשר לעשות חיפוש ואתה תראה הרבה מאוד שאלות מהסוג הזה ויתנו לו\לך\לכולם תשובות....
ב' אם אני מוסיף עוד 500 600 שקל כלומר שיהיה בסביבות ה - 1600 שקל אני יוכל לקנות משהו טוב?
כמו שאמרתי, אתה יכול לקנות מערכת קולנוע משולבת.
בסגנון פיוניר או LG
בסגנון פיוניר או LG
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אני ממש לא בטוח שכדאי לך ללכת על מערכת משולבת - בד"כ החיבור להן הוא בעייתי מאוד. (אני לא חושב שבמחיר הזה תמצא אחת עם כניסה דיגיטלית כמו שאתה צריך)
אופציות שוב -
רמקולי מחשב - תלך תשמע מה טוב לך (תחפש שרשור מהיום בנוגע ל AVR 1360 - הוא חשב על רמקולים תחליפיים כלשהם)
שוב - מה שחשוב לך - כניסות דיגיטליות - רמקולי מחשב הם גם אופציה כי בד"כ אפשר לחבר אותן לכל היציאות במחשב (כל היציאות הצבעוניות למינהן)
לחלופין - אפשר לרכוש לפחות רסיבר יד שנייה, (למשל יש MARANTZ כלשהו ב-700 ש"ח - שאני דיי בטוח שיספיק לך) ואז להוסיף רמקולים בכסף שתצליח לגייס.
בהצלחה
אופציות שוב -
רמקולי מחשב - תלך תשמע מה טוב לך (תחפש שרשור מהיום בנוגע ל AVR 1360 - הוא חשב על רמקולים תחליפיים כלשהם)
שוב - מה שחשוב לך - כניסות דיגיטליות - רמקולי מחשב הם גם אופציה כי בד"כ אפשר לחבר אותן לכל היציאות במחשב (כל היציאות הצבעוניות למינהן)
לחלופין - אפשר לרכוש לפחות רסיבר יד שנייה, (למשל יש MARANTZ כלשהו ב-700 ש"ח - שאני דיי בטוח שיספיק לך) ואז להוסיף רמקולים בכסף שתצליח לגייס.
בהצלחה
אני לא מבין למה אתה כזה נגד מערכות משולבות, זה נותן תמורה יפה למחיר.
ולגבי חיבור דיגיטלי, דיברנו על זה כבר בשרשור איפה שהוא שם, שיש למערכות האלה חיבור אופטי.
ולגבי חיבור דיגיטלי, דיברנו על זה כבר בשרשור איפה שהוא שם, שיש למערכות האלה חיבור אופטי.
שמעו שלא תחשבו שאין לי כלום..כלומר אין לי רק 2 רמקולים רגילים..
יש לי מגבר של פיילוט עם סאבוופר + 5 רמקולים שמתחבר לדיוידי עם 5.1 ערוצים ולמחשב עם 2.0 ערוצים.
למחשב הוא מחובר עם כבל שמצד אחד הוא מחובר למגבר (2 בננות אדום ולבן) והצד השני מחובר למחשב (בננה אחת).
וכמה יעלה בערך רסיבר טוב + הדברים שאני צריך בערך?
יש לי מגבר של פיילוט עם סאבוופר + 5 רמקולים שמתחבר לדיוידי עם 5.1 ערוצים ולמחשב עם 2.0 ערוצים.
למחשב הוא מחובר עם כבל שמצד אחד הוא מחובר למגבר (2 בננות אדום ולבן) והצד השני מחובר למחשב (בננה אחת).
וכמה יעלה בערך רסיבר טוב + הדברים שאני צריך בערך?
תלך אך ורק על יד שניה!!LIOR10 כתב:שמעו שלא תחשבו שאין לי כלום..כלומר אין לי רק 2 רמקולים רגילים..
וכמה יעלה בערך רסיבר טוב + הדברים שאני צריך בערך?...
שם תוכל להביא דברים נורמליים...
רסיבר נורמלי יתחיל מ800 ביד שניה....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

בשיא המקריות, הייתה לי מערכת של PILOT - תנחש מה - יש רק כניסת AUX (סטריאו)Nba כתב:אני לא מבין למה אתה כזה נגד מערכות משולבות, זה נותן תמורה יפה למחיר.
ולגבי חיבור דיגיטלי, דיברנו על זה כבר בשרשור איפה שהוא שם, שיש למערכות האלה חיבור אופטי....
להורים של חברה שלי - מערכת של LG - תנחש איזה חיבור יש לה
לאמא שלי - של פנאסוניק - כנ"ל
שוב - יש להן יציאה אופטית - אין כניסה.
יחד עם זאת, לאחרונה עשיתי בדיקה לכמה מערכות והיו להן סוף כל סוף כניסות - אבל הן עלו יותר
חוץ מזה - אני ואתה אולי נדע לחפש את זה - וחשוב שמי שלא מבין ושואל פה בפורום - יידע גם הוא שכדאי לבדוק את זה.
מזמין אותך ד"א לעבור בחנות ולבדוק דגמים שיש להם כניסות כאלה - אתה תופתע
נראה לי הפתרון הכי טוב!lawpower כתב:
בהצלחה...
תקנה רסיבר ואז קדמיים וסאב,ולאט לאט תקנה גם אחוריים וסנטר.
אם השימוש שלך הרבה משחקים וסרטים קדמיים סאב ורסיבר יעשו לך בהתחלה את העבודה מצויין.
יש לי רגע כמה שאלות עבור הבנתי...
רסיבר הבנתי מה זה..זה בעצם כמו מגבר רק יותר טוב וכו'..
מה זה סאב?
מה זה קדמיים אחוריים וסנטר? (כלומר אני יודע שזה רמקולים אבל מה ההבדל ומה כל אחד עושה?)
שאלה שנייה..מה אתם אומרים על הרסיבר הזה?? הוא טוב? כמה שווה? והאם כדאי לי??
תודה רבה לכולם !
רסיבר הבנתי מה זה..זה בעצם כמו מגבר רק יותר טוב וכו'..
מה זה סאב?
מה זה קדמיים אחוריים וסנטר? (כלומר אני יודע שזה רמקולים אבל מה ההבדל ומה כל אחד עושה?)
שאלה שנייה..מה אתם אומרים על הרסיבר הזה?? הוא טוב? כמה שווה? והאם כדאי לי??
תודה רבה לכולם !
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תתחיל לקרוא
http://www.hometheater.co.il/article00011
http://www.hometheater.co.il/article00018
זה הקישור לארכיון המאמרים
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... es_Archive
תתחיל מההתחלה - ותחפש מאמרים רלבנטיים
תעשה קצת חיפושים באתר
ואז תחזור
http://www.hometheater.co.il/article00011
http://www.hometheater.co.il/article00018
זה הקישור לארכיון המאמרים
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... es_Archive
תתחיל מההתחלה - ותחפש מאמרים רלבנטיים
תעשה קצת חיפושים באתר
ואז תחזור
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תשמע - המלצתי לך - תאגור עוד כסף ותרכוש משהו רציני יותר.
אפשרות ב' - תנסה למצוא מציאה כמו ACEJIN (חפש שרשור שלו על AVR 1306) - הוא שילם 1500 ש"ח - ולפי זה שהוא לא מדבר פה - הוא כנראה מחובר אליהם חזק - אני מקווה.
בכסף הזה - עד 1000 ש"ח תתקשה מאוד למצוא משהו רציני (אתה יכול לבקש לשמוע כמו שהוא כתב אם זכרוני אינו מטעני LOGITECH G51- אולי הם יעשו לך טוב)
אפשרות ב' - תנסה למצוא מציאה כמו ACEJIN (חפש שרשור שלו על AVR 1306) - הוא שילם 1500 ש"ח - ולפי זה שהוא לא מדבר פה - הוא כנראה מחובר אליהם חזק - אני מקווה.
בכסף הזה - עד 1000 ש"ח תתקשה מאוד למצוא משהו רציני (אתה יכול לבקש לשמוע כמו שהוא כתב אם זכרוני אינו מטעני LOGITECH G51- אולי הם יעשו לך טוב)