מה דעתכם על המפרט הבא...
-
Danny_Malis
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 108
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5050e BOX AM2 2600MHZ 45W
GIGABYTE GA-MA78GM-S2H AMD 780G AM2
CORSAIR DDR2 XMS2 2048MB (1GBx2) 800MHZ CL4
ANTEC NSK2480 380W
SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB
NEC DVDRW AD-7220S BLACK X22 DUAL LAYER SATA
Thermaltake Blue Orb II Cpu Fan
זה המפרט של ה-HTPC שאני הולך לקנות, האם יש למישהו הערות תיקונים וכו'...
GIGABYTE GA-MA78GM-S2H AMD 780G AM2
CORSAIR DDR2 XMS2 2048MB (1GBx2) 800MHZ CL4
ANTEC NSK2480 380W
SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB
NEC DVDRW AD-7220S BLACK X22 DUAL LAYER SATA
Thermaltake Blue Orb II Cpu Fan
זה המפרט של ה-HTPC שאני הולך לקנות, האם יש למישהו הערות תיקונים וכו'...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
המעבד מאוד לא מומלץ. חלש מדי. לך על מעבד AMD 5600 שהוא 65 וואט. עדיין הספק נמוך ומעבד מעולה.
חוץ מזה המפרט מצויין.
חוץ מזה המפרט מצויין.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הכל מעולה חוץ מהקירור והצורב,
לגבי הקירור, לך על NINJA MINI של SCYTHE.
צורב, לך על הצורב של ASUS 2014 - מאוד שקט.
הערה לגבי הזכרון, זכרון איכותי מאוד וזול יחסית יש עכשיו ל-GSKILL דגם GBPK עולה בסביבות 180 שקלים והוא גם CL4.
הערה לגבי הזכרון, זכרון איכותי מאוד וזול יחסית יש עכשיו ל-GSKILL דגם GBPK עולה בסביבות 180 שקלים והוא גם CL4.
-
Danny_Malis
-
- חבר פעיל מאוד

האם תוכל להפנות אותי לאתר בארץ שמוכר את מערכת הקירור הזאת ?טלוש כתב:הכל מעולה חוץ מהקירור והצורב,
הערה לגבי הזכרון, זכרון איכותי מאוד וזול יחסית יש עכשיו ל-GSKILL דגם GBPK עולה בסביבות 180 שקלים והוא גם CL4....
המעבד 5050 עדיף משמעותית מה5600 לניגון תכני 720p - שקט יותר, אינו דורש קירור אחר מהסטוק (הקירור המקורי שבה עם המעבד) משום שהוא צורך 45W בלבד. היתרון של ה5600+ הוא מכפלה פתוחה לOC, שזה לא שימושי פה. אם הכוונה לנגן תכני 1080p, הייתי הולך על 5200 של אינטל שהוא חזק מה5600+ של AMD ובנוסף קריר וצורך 45W בלבד.
בנוסף, מחזק את מה שנאמר על כונן קשיח - כל תוספת של כונן מוסיפה רעש וחום, ולכן הייתי הולך על כונן גדול ושקט כמו הEACS 1T של WD שעולה כ600 שח.
המארז מצויין ושקט, ולוח האם מנגן 720p ללא בעיות והוא איכותי ביותר.
בנוסף, מחזק את מה שנאמר על כונן קשיח - כל תוספת של כונן מוסיפה רעש וחום, ולכן הייתי הולך על כונן גדול ושקט כמו הEACS 1T של WD שעולה כ600 שח.
המארז מצויין ושקט, ולוח האם מנגן 720p ללא בעיות והוא איכותי ביותר.
-
Danny_Malis
-
- חבר פעיל מאוד

כן אבל אם ללכת לכיוון אינטל אז איזה לוח אם מומלץ ?Zrizi כתב:המעבד 5050 עדיף משמעותית מה5600 לניגון תכני 720p - שקט יותר, אינו דורש קירור אחר מהסטוק (הקירור המקורי שבה עם המעבד) משום שהוא צורך 45W בלבד. היתרון של ה5600+ הוא מכפלה פתוחה לOC, שזה לא שימושי פה. אם הכוונה לנגן תכני 1080p, הייתי הולך על 5200 של אינטל שהוא חזק מה5600+ של AMD ובנוסף קריר וצורך 45W בלבד.
המארז מצויין ושקט, ולוח האם מנגן 720p ללא בעיות והוא איכותי ביותר....
-
Danny_Malis
-
- חבר פעיל מאוד

תאמין לי שאני מחכה להתחדש בקוצר רוח !!!טלוש כתב:INTEL G45 כי אם בשלב מאוחר יותר תרצה להוסיף כרטיס מסך, הלוחות הנפוצים יותר של GIGABYTE יעבדו רק על X4 ולא X16. או כמובן יש לך את הפתרון של ASUS אבל הוא יקר יותר.
תתחדש כבר!...
האם יש דגם ספציפי של הלוח של אינטל, כי אני לא מוצא את זה שציינת...?
זה נקרא ICEDALE, תקנה רק מחנות מקצועית!!!Danny_Malis כתב:תאמין לי שאני מחכה להתחדש בקוצר רוח !!!טלוש כתב:INTEL G45 כי אם בשלב מאוחר יותר תרצה להוסיף כרטיס מסך, הלוחות הנפוצים יותר של GIGABYTE יעבדו רק על X4 ולא X16. או כמובן יש לך את הפתרון של ASUS אבל הוא יקר יותר.
תתחדש כבר!...
האם יש דגם ספציפי של הלוח של אינטל, כי אני לא מוצא את זה שציינת...?...
מפרט מצויין כולל המעבד, אני עובד עם מפרט דומה, מנגן 1080P בלי בעיות.
לדעתי חבל ללכת על מפרט של אינטל למטרת HTPC, המערכת של AMD נותנת פתרון מעולה בפחות כסף.
שים לב שאתה מכבה את אופצית ה Cool&Quiet בביוס אחרת תקבל גימגומים בניגון קבצי 1080P.
שני דברים היתי מחליף:
קירור - עדיף לקנות גוף קירור שקט כמו Freezer 64 Arctic cooling אם המארז מאפשר לך התקנה של גוף גבוה. יתן לך קירור עדיף כמעט ללא רעש.
דיסק קשיח - 500 ג'יגה יתמלא לך הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב, תכני HD תופסים המון מקום, ויסטה תופסת עוד 10% מהדיסק לצורך גיבוי.
תקנה דיסק של לפחות 1 טרה. הסיגייט 1 טרה נמכר בזול מאוד באיבורי, מותקן אצלי אחד כזה ועובד מצויין.
לדעתי חבל ללכת על מפרט של אינטל למטרת HTPC, המערכת של AMD נותנת פתרון מעולה בפחות כסף.
שים לב שאתה מכבה את אופצית ה Cool&Quiet בביוס אחרת תקבל גימגומים בניגון קבצי 1080P.
שני דברים היתי מחליף:
קירור - עדיף לקנות גוף קירור שקט כמו Freezer 64 Arctic cooling אם המארז מאפשר לך התקנה של גוף גבוה. יתן לך קירור עדיף כמעט ללא רעש.
דיסק קשיח - 500 ג'יגה יתמלא לך הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב, תכני HD תופסים המון מקום, ויסטה תופסת עוד 10% מהדיסק לצורך גיבוי.
תקנה דיסק של לפחות 1 טרה. הסיגייט 1 טרה נמכר בזול מאוד באיבורי, מותקן אצלי אחד כזה ועובד מצויין.
-
Danny_Malis
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה לכולם על העזרה הרבה !!!
אני לא מתכנן להקליט תוכניות ולכן לא ניראה לי שאני צריך יותר מ-500GB הארד דיסק (במקרא הכי גרוע אני יוסיף בעתיד...).
המפרט שצוין בתחילת הרשרוש שונה קצת והוזמן (:D).
מפרט סופי:
AMD 5600 65W
אותו לוח אם
2GB זכרון ו500GB הארד
שונה גם המארז ל-FUSSION 430 (מצאתי במחיר סביר).
ועכשיו לאחר שאני יקבל את המחשב נישאר רק להחליט באיזה מערכת הפעלה להשתמש, כמו שציינתי קודם אני לא מתכנן כרטיס PVR בקרוב אך אני אשמח לקבל המלצה על תוכנת מדיה סנטר שתכלול בתוכה את כל הקודקים וכו'...
האם יש לכם המלצות ?
אני לא מתכנן להקליט תוכניות ולכן לא ניראה לי שאני צריך יותר מ-500GB הארד דיסק (במקרא הכי גרוע אני יוסיף בעתיד...).
המפרט שצוין בתחילת הרשרוש שונה קצת והוזמן (:D).
מפרט סופי:
AMD 5600 65W
אותו לוח אם
2GB זכרון ו500GB הארד
שונה גם המארז ל-FUSSION 430 (מצאתי במחיר סביר).
ועכשיו לאחר שאני יקבל את המחשב נישאר רק להחליט באיזה מערכת הפעלה להשתמש, כמו שציינתי קודם אני לא מתכנן כרטיס PVR בקרוב אך אני אשמח לקבל המלצה על תוכנת מדיה סנטר שתכלול בתוכה את כל הקודקים וכו'...
האם יש לכם המלצות ?
נערך לאחרונה על ידי Danny_Malis ב 13/01/2009 18:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לך על XP (לא 64 ביט, רק 32) והתקן עליו XBMC. זה כולל את הקודקים בתוכו ללא הסתבכויות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"