Giganews ירדו מתחת ל 180 יום (n)
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ניסיתי להוריד דברים ישנים יותר ללא הצלחה.
ישנה הודעה באתר שה upload עלה, לכן הם ירדו ב retention
http://www.giganews.com/news/article/ne ... rowth.html
לדעתי זו התעיה וחוסר אמת בפרסום כאשר בעמוד הראשי הם טוענים 240 יום.
ישנה הודעה באתר שה upload עלה, לכן הם ירדו ב retention
http://www.giganews.com/news/article/ne ... rowth.html
לדעתי זו התעיה וחוסר אמת בפרסום כאשר בעמוד הראשי הם טוענים 240 יום.
הם כותבים במפורש שחברים צפויים לקבל ריטנשיין פחות מ240 יום עד אחרי השידרוג הגדול של המערכות שלהם - ולאחריו הריטנשיין יזנק אפילו מעל מ240 יום ב2009..
Members will experience retention levels slightly below 240 days until the upgrade is complete. Members can also expect Giganews to announce further storage upgrades in 2009 which will extend retention well beyond 240 days.
הלוואי עלינו רמת התייחסות כזו ללקוח כמו GIGANEWS..
ראה התייחסות חברות הכבלים והלווין רק לאחרונה.. כשהורידו ערוצים נבחרים מחבילת הבסיס מבלי להקטין את מחירה או להבטיח תמורה אחרת עדיפה ..
[השורה הראשונה נערכה כדי חלילה לא לפגוע באיש
]
Members will experience retention levels slightly below 240 days until the upgrade is complete. Members can also expect Giganews to announce further storage upgrades in 2009 which will extend retention well beyond 240 days.
הלוואי עלינו רמת התייחסות כזו ללקוח כמו GIGANEWS..
ראה התייחסות חברות הכבלים והלווין רק לאחרונה.. כשהורידו ערוצים נבחרים מחבילת הבסיס מבלי להקטין את מחירה או להבטיח תמורה אחרת עדיפה ..
[השורה הראשונה נערכה כדי חלילה לא לפגוע באיש
נערך לאחרונה על ידי dizingof ב 10/01/2009 20:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
זו שוב תגובה אישית לא הולמת שלך...dizingof כתב:אכלו לי ? שתו לי?
...
בעמוד הראשי הם מוכרים 240 יום. אני ואחרים משלמים להם סכום גבוהה עבור השרות הזה. זה לא בהתנדבות.
לא תקין שהם אינם עומדים בהתחייבות.
אני קורא בפורומים שונים שכל נושא של ניוז נמצא בשלבים של לפני סגירה ( תביעה ענקית של RIAA ) , במיוחד הקבוצות שעוסקות בתכנים שמפירים את זכויות היוצרים . בגלל זה אני חושש לתת אמון בשיטה , במיוחד שבתהליך ההתחברות נדרש תשלום כספי שחושף את הזהות האמיתית .
כן , ברור שאלה חברות עם הרבה כסף , אבל אם בבית המשפט יתברר שהחברות האלה הפרו זכויות יוצרים לא רק שיסגרו את העסק אלא גם ישלמו פיצויים לגופים שנפגעו , כך שבמקרים מסויימים אין כל כך מה לעשות עם כל הכסף שיש לך - ראה מקרה O.J.S
guyezra כתב:djeuro,
המרחק עצום ולסגור את הניוז זה כמו שתגיד שסוגרים את האינטרנט, החברות האלה שמאחסנות את התכנים זה חברות עם כסף לא איזה אם חד הורית מובטלת....